Facebook reklam 300 TL'ye kaç beğeni gelir?

şıvanştayger

Kayıtlı Üye

Birde fb ve twitter kullanıcıların % kaçı mobil % kaçı PC? Bilen var mı?

ben ortalama 130 liraya 900 beğeni aldım sayfaya, fakat sayfa tanıtımındaki fotoğraf ve içerik de önemli. ek olarak hedef kitleside önemli

Hocam hiç uğraşma ben sana 300 liraya 8bin türk beğeni göndereyim.

ben günde 3-5 TL ye 1000 kişi alıyorum. sakın ola bir gönderiyi öne çıkartırken 20-30 TL harcamayın günlük. Ayarlayın bir gönderi için 1 haftalık 21 TL. Aceleniz varsa 10 ayrı gönderiye bu şekilde yapın. Sonra gönderinizi beğenen kişileri davet edin.

Yabancilara reklam begeni yapabiliyoruz mu

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben günde 3-5 TL ye 1000 kişi alıyorum. sakın ola bir gönderiyi öne çıkartırken 20-30 TL harcamayın günlük. Ayarlayın bir gönderi için 1 haftalık 21 TL. Aceleniz varsa 10 ayrı gönderiye bu şekilde yapın. Sonra gönderinizi beğenen kişileri davet edin.

Gönderiyi beğenen kişileri davet etmenin kolay yolu var mı usta :confused:

ben ortalama 130 liraya 900 beğeni aldım sayfaya, fakat sayfa tanıtımındaki fotoğraf ve içerik de önemli. ek olarak hedef kitleside önemli

Hedef kitlesi seçilmeden oldu ilk reklam birdahaki sefer hedef kitlesi ayarlayacağım.

Hocam hiç uğraşma ben sana 300 liraya 8bin türk beğeni göndereyim.

hocam facebook'un reklamlarıyla gelen takipçilerin daha aktif olduğu söyleniyor.

günlük 5 tl 2 hafta ayarlamıştım dün başladı 24 saat oldu 11 kişi beğenmiş. çok az geldi anlamadım. ama gönderi öne çıkarmadım, sayfa beğeni aldım.
Yabancilara reklam begeni yapabiliyoruz mu

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet oluyor yabancı bir sayfama 40 tl ye 600 beğeni gelmişti 4 ay önce. Bu sefer beğeni çok az geliyor anlamadım

Gönderiyi beğenen kişileri davet etmenin kolay yolu var mı usta :confused:

Beğenen kişilerin olduğu kısmı açıp bu macroyu Play (Loop) kısmından çalıştırırsanız o listedeki herkese arkadaşlık isteği gönderir. Kaç kişi beğendiyse o rakamı repeat macro da max kısmına yazın.

Kod:
VERSION BUILD=8961227 RECORDER=FX
TAB T=1
SET {{!LOOP}} 0
TAG POS={{!LOOP}} TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Arkadaşı<SP>Ekle

Beğenen kişilerin olduğu kısmı açıp bu macroyu Play (Loop) kısmından çalıştırırsanız o listedeki herkese arkadaşlık isteği gönderir. Kaç kişi beğendiyse o rakamı repeat macro da max kısmına yazın.

Kod:
VERSION BUILD=8961227 RECORDER=FX
TAB T=1
SET {{!LOOP}} 0
TAG POS={{!LOOP}} TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Arkadaşı<SP>Ekle

Olay zaten şeydeymiş ya, sayfa kullanıcısı ile girince beğenenlerin yerine invite seçeneği çıkıyormuş. Ben onu bilmiyordum :D Tamamdır sağ olun hepiniz ;)

Hocam nasıl yaptığınızı da tarif edermisiniz merak ettim
çok sağlıklı olacak gibi görünüyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri