Anıl
Yasaklanmış
Arkadaşlar bir sayfa açtım reklamını yapıp iyice kastıktan sonra arada bir videolarımı atıp izlenim kasmak için. Az önce ödeme yöntemini vs. girdim ve girdikten 5 dakika sonra attı beni. Hesabıma başka biri girmiş diye. Herneyse onayladık girdik hesaba bildirimlere baktım. Reklamla ilgili birşeyler yazıyordu. Açtım şu yazıyla karşılaştım.
Ne yapabilirim kimlik gönderince açılmadığı söyleniyor. Şimdi ben bu hesabı deaktif etsem para çekilir mi ? Şuan hesaba baktığımda hiç çekilmemiş. Ben başka hesaba eklesem bu yöntemi 2 defa mı alırlar para ? Lütfen bilgisi olanlar yardım edebilir mi ?
Reklam Yöneticisi Hatası
Reklam hesabınız kısa süre önce sıradışı hareketler nedeniyle işaretlenmiştir. Güvenlik nedeniyle, siz Facebook ile iletişime geçerek hesap bilgilerinizi onaylayana dek reklamlarınızın yayını durdurulacaktır.
Click here to return to the Ads Manager
Ne yapabilirim kimlik gönderince açılmadığı söyleniyor. Şimdi ben bu hesabı deaktif etsem para çekilir mi ? Şuan hesaba baktığımda hiç çekilmemiş. Ben başka hesaba eklesem bu yöntemi 2 defa mı alırlar para ? Lütfen bilgisi olanlar yardım edebilir mi ?