FACEBOOK SAYFA ve GRUPLARA MESAJ GÖNDERME PROGRAMI | ÖN SİPARİŞ KONUSU

Ozsoy05

Kayıtlı Üye
PROGRAM SATIŞA ÇIKMIŞTIR !!!

Merhaba,

Bana gelen yoğun program talepleri arasında böyle bir program isteği vardı isteği kırmadık ve yazdık :)

Program resimlerden de anlaşılabileceği üzere facebook sayfa ve gruplarına sizin yazmış olduğunuz mesajınızı saniyeler içinde gönderebiliyor.

Program özellikler;

-Çoklu sayfa veya grup ekleme
-TXT dosyasından programa sayfa veya grupların linklerinin aktarımı
-Sayfa / Grup linklerinin ve mesajın yedeklenmesi
-Zaman ayarlı olması (ekleniyor)
-Mesja gönderim istatistiği(kaç kanala yollandı vs)
-Şifreli giriş özelliği

seIM0Gt.png

SSOKZJY.png

pPWHrOi.png

Resimlerdeki görüntü programın esas tasarımı değildir özel bir dizayn hazırlanmaktadır.

PROGRAM ÜCRETİ : 30 TL
Program tek bir bilgisyarda çalışacak şekilde lisanslanacaktır. İkinci lisans ücreti 15 TL dir.
NOT: Satış şuanda aktif değildir. Ön siparişler toplanmaktadır siparişinizi vermek için konu altına mesaj yazınız.

Hayırlı olsun öncelikle benim bildiğim Facebooktan belli bir mesaj gönderdikten sonra. Sıkıntı oluyor ? Bunun önlemi var mı sizde?

Hayırlı olsun öncelikle benim bildiğim Facebooktan belli bir mesaj gönderdikten sonra. Sıkıntı oluyor ? Bunun önlemi var mı sizde?

Teşekkürler doğrudur. Bunun için mevcut sipariş veren müşterilerimize gerekli detaylı bilgiyi vereceğiz :)

öncelikle hayırlı satıslar. güzel düsünce ama aklımda bi iki soru var gurubtan bütün üyelere msj gönderirken face hesabı riske girmesin mesele çok sayıda begeni veya yorum yaptıgımızda hesap kapanıyo birde msj göndermek için yönetici olmak gerekmiyor deyilmi 100k lık rasgele bi guruptaki üyelerin hepsine oto yazdıklarımız iletiliyor mu ?

öncelikle hayırlı satıslar. güzel düsünce ama aklımda bi iki soru var gurubtan bütün üyelere msj gönderirken face hesabı riske girmesin mesele çok sayıda begeni veya yorum yaptıgımızda hesap kapanıyo birde msj göndermek için yönetici olmak gerekmiyor deyilmi 100k lık rasgele bi guruptaki üyelerin hepsine oto yazdıklarımız iletiliyor mu ?

Yanlış anlamışsınız hocam sayfaya ve gruba mesja derken gönderi şeklinde yani bir sayfayı beğendiğinizde onun duvarına yazı yazma izniniz açıksa program o duvara gönderme yapabiliyor. Sayfa üyelerine değil.
Hocam referans olmak isterim :)

Teşekkür ederim.

Teşekkürler doğrudur. Bunun için mevcut sipariş veren müşterilerimize gerekli detaylı bilgiyi vereceğiz :)

Ne alakası var ki? Ben sana anlat demedim. Bunun önlemi var mı alındı mı tarzında bir cümle kurdum. Yani bunu alan adamın bilmesi lazım bilmeden niye alsın ?

tebrikler iyi çalışma forumu her gün saatlerçe takip ediyorum çok fazla sağlam fikirleri işler hale koyan insan çok tebrikler arkadaşlar

Ne alakası var ki? Ben sana anlat demedim. Bunun önlemi var mı alındı mı tarzında bir cümle kurdum. Yani bunu alan adamın bilmesi lazım bilmeden niye alsın ?

Hocam bu kadar agresifce yaklaşmanızı anlayamadım?
Sorunuzun cevabını direk vereyim evet önlemini aldık.

tebrikler iyi çalışma forumu her gün saatlerçe takip ediyorum çok fazla sağlam fikirleri işler hale koyan insan çok tebrikler arkadaşlar

Çok teşekkür ederim hocam. :)

Yok hocam estf. Bir şey saklanıyor gibi gizli kapaklı konuşmanıza öyle bir tarz da konuştum ama sonuç olarak alıcı olarak öğrenmek gerek !

Birşeyi saklıyoruz çünkü eğer sormuş olduğunuz sorunun cevabını buradan açıkca yazsaydım algoritmamı ele vermiş olurdum ve forum sabaha kalmaz bu programın aynıları ile dolar taşardı :) Onun için üstü kapalı bilgi vermk zorundaydım. Özür dilerim.

beni yaz hocam :)

arkadaslar ben 4 aydır face profilleri icin buna benzer bir script kullanıyorum hiç bir sıkıntı olmadı 100 hesaptan tek bir tane bile kapanmadı bu konuda kafanız rahat olsun.
Hocam aman ha unutma videoları da paylassın ha :) sadece link olarak göndermesin buna dikkat edelim

Umarım gerekli sayıda ön sipariş toplanır

beni yaz hocam :)

arkadaslar ben 4 aydır face profilleri icin buna benzer bir script kullanıyorum hiç bir sıkıntı olmadı 100 hesaptan tek bir tane bile kapanmadı bu konuda kafanız rahat olsun.
Hocam aman ha unutma videoları da paylassın ha :) sadece link olarak göndermesin buna dikkat edelim

Umarım gerekli sayıda ön sipariş toplanır

Yazdım siftah bizden bereket Allahtan :)
Zaten facebookda herhangi bir sayfaya yada gruba video linkinizi text oalrakda atsanız facebook onu otomatikmen videoya çeviriyor yani sıkıntı yok :)

Bun arada zaman ayarlı video gönderse harika olur mesela saat bası otomotik olarak pc nin basında olmasak bile videoları göndersin sayfalara :)

Bun arada zaman ayarlı video gönderse harika olur mesela saat bası otomotik olarak pc nin basında olmasak bile videoları göndersin sayfalara :)

Zaman ayarlı gönderim program özellikleri arasında mevcut. Siz bilgisayar başında olmasanız dahi program bilgisayarın sistem saatini baz alarak girmiş olduğunuz mesajı ilgili sayfa/gruplara gönderiyor.

Hocam oldu olacak trend video vb. videoları da otomatik bulsun, video yöneticisine atsın,para kazanmayı aktif etsin facede paylaşsın :D

:) Hocam arkadaşın söylediği özellik programda var :) Ayrıca sizin söylediklerinizde kulağa fena gelmiyor sanki :p

Şaka bir yana söylediğiniz özelliklerde bir program yazıyoruz :cool:

Hocam oldu olacak trend video vb. videoları da otomatik bulsun, video yöneticisine atsın,para kazanmayı aktif etsin facede paylaşsın :D

hocam siz yanlıs anladınız programın youtube ile alakası yok. facebook sayfa ve gruplara paylasım yapacak mesela benim elimde 100 e yakın küçük face sayfası var ve bir videoyu bütün bu sayfalara paylastırmam en az 2 saatimi alacak. bu program beni bu eziyetten kurtaracak ve artı olarak sayfalarıma otomotikman video paylastıracak. mesela saatte 1 video paylasacak. ben 100 video linkini programa girecem ve 4 gün boyunca hiç bir uğraş vermeden videolarım paylaşılacak :)

konu sahibi bu mesajımı konuya eklerse cok iyi olacak yanlış anlamaları önlemek icin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri