Facebook sayfalarınıza bu şekilde beğeni çekebilirsiniz

• Kullanıcı muda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Facebook

muda

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar biliyorsunuz artık facebooka canlı yayın özelliği geldi ve bu sabah bir sayfaya rastladım canlı yayın yapıyodu, ilk gördüğümde beğeni sayısı 50 bin civarındaydı canlı yayını izleyen kişi sayısıda 260 bin civarındaydı, şimdi tekrar baktım sayfaya 537 bine ulaşmış beğeni sayısı. Yani sadece canlı yayın yaparak 1 günde 537k beğeniye ulaştı sayfa. Ayrıca maç günleride bazı sayfalar maç yayınları yaparak beğeni sayısını katladıklarını görmüştüm. Ben yaparım diyen bi denesin bence..

İşte bahsettiğim canlı yayın videosu bu, tam 27 milyon kişi izlemiş https://www.facebook.com/VirallUSA/videos/204884829948823/

Arkadaşlar biliyorsunuz artık facebooka canlı yayın özelliği geldi ve bu sabah bir sayfaya rastladım canlı yayın yapıyodu, ilk gördüğümde beğeni sayısı 50 bin civarındaydı canlı yayını izleyen kişi sayısıda 260 bin civarındaydı, şimdi tekrar baktım sayfaya 537 bine ulaşmış beğeni sayısı. Yani sadece canlı yayın yaparak 1 günde 537k beğeniye ulaştı sayfa. Ayrıca maç günleride bazı sayfalar maç yayınları yaparak beğeni sayısını katladıklarını görmüştüm. Ben yaparım diyen bi denesin bence..

İşte bahsettiğim canlı yayın videosu bu, tam 27 milyon kişi izlemiş https://www.facebook.com/VirallUSA/videos/204884829948823/

sayfayı satmadan önce syleseydin çok isimize yarardı bu :D

ISS yayını değil mi bu fake çıkmış diyolar :D

sayfayı satmadan önce syleseydin çok isimize yarardı bu :D

Fark eder mi reis adam 1 günde sıfırdan bu sayıya ulaştı, çok beğenili olmasa da olur sayfa :D

---------- Spam Engelliyici 00:40 ---------- Önceki Mesaj 00:38 ----------

ISS yayını değil mi bu fake çıkmış diyolar :D

Buradan aktarıyor sanırım :)

https://www.youtube.com/watch?v=UGPuEDyAsU8

---------- Spam Engelliyici 00:48 ---------- Önceki Mesaj 00:40 ----------

Youtube üzerinden 7/24 yayın yapan çizgi film kanalları var ben onları anlamadım bir türlü yayın yaparken para kazanılıyormu acaba ?

Youtube üzerinden 7/24 yayın yapan çizgi film kanalları var ben onları anlamadım bir türlü yayın yaparken para kazanılıyormu acaba ?

Onu bilmiyorum da bu sayfa gibi 3-5 saatlik çizgi film live yayını yapsak facebookta tutar mı acep :) tüm çocuklar sayfaya doluşur :D

Facebook sayfasından canlı olarak film yayınlamak için ne yapılması lazım bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Deciated sunucu alacağım.Yt de bazı videolar izledim ama yayını yapamadım.Ücreti ile de yardım kabul ederim.

Arkadaşlar çokda abartmayın tamam facebook'un telif koruma sistemi youtube'unki kadar gelişmiş dğeil ama facebookda yaakalıyor bazen :)

Facebook sayfasından canlı olarak film yayınlamak için ne yapılması lazım bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Deciated sunucu alacağım.Yt de bazı videolar izledim ama yayını yapamadım.Ücreti ile de yardım kabul ederim.
Hocam obs studio indiriceksiniz , ardından filmi indiriceksiniz ayarlardan
facebook sayfanıza baglayın ve video izletin diyin.

Ücrete gerek yok ;) bol kazanclar.

Arkadaşlar çokda abartmayın tamam facebook'un telif koruma sistemi youtube'unki kadar gelişmiş dğeil ama facebookda yaakalıyor bazen :)

Hemde yakaladığı zaman milyonluk sayfada olsa kapatabiliyo facebook, o yüzden sıfır beğenili bir sayfadan yapmak daha mantıklı bu canlı yayın işlerini :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri