Facebook Sayfama Videolarımı Nasıl Atarım

• Kullanıcı mixnewss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

mixnewss

Kayıtlı Üye
Abiler ablalar herkese selam ben bugün yeni bir facebook sayfası açtım agırlıklı olarak video paylasımı yapıcam yani youtubedaki videolarımı yaymak amaçlı açtım şuanda 3 saatte 456 kişi begendi sayıda gittikce artcak yanlız ben bu sayfada nasıl paylascam videolarımı linki alıp direk koymak dışında daha dikkat çekici yolu nedir mutlaka bu kadar tavsiye edilen facebook kasın die çok okudum sitede birileri biliyordur cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler:)

Cevap: Facebook Sayfamad Videolarımı Nasıl Atarım

bu kısa zamanda nasıl bu kadar çok kişi beğendi ? izlediğn yol nedir?

aynen hocam izlediğin yolu söylersen sevınırım.

Arkadaşım benim taktiği kullan.. Güzel bi resim bul o video ile alakalı,resmin üstüne youtube linkini yapıştır. güzel bide başlık at tamamdır. Bu arada hakkaten o kadar beğeni o kadar kısa sürede nası yaptın orası soru işareti.
Bi taktik daha,güzel bi bayan resmi bul face aç telefonla onaylamazsan kapatıralr. arkadaş ekleme sayfalarından sapıkları doldur :D zaten bi sür sonra kopuyoo face 300 arkadaşlık geliyo saatte.. 4999 arkadaştan fazla ekleme.. duvarında paylaş şu videoyu izleyin şuna bakın felan :D yöntemin haddi hesabı yok!

Hocam oto like satın aldım bu bir ikinciside bayan profillerinden kasıyorum biraz şuan 2 gün 4410 kişi begendi sayfayı ama bir şey sorcam Mesela oraya video atıyorum bu gönderiyi 320 kişi gördü yazıyor bu ne anlama geliyor ne demek bu 320 kişi izledi tıkladı demekmi peki öleyse bu youtubea neden yansımıyor

---------- Mesaj saat 18:34:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:33:47 civarında gönderildi. ----------

aynen hocam izlediğin yolu söylersen sevınırım.

yukarda yazdım hocam :);)

Hocam oto like satın aldım bu bir ikinciside bayan profillerinden kasıyorum biraz şuan 2 gün 4410 kişi begendi sayfayı ama bir şey sorcam Mesela oraya video atıyorum bu gönderiyi 320 kişi gördü yazıyor bu ne anlama geliyor ne demek bu 320 kişi izledi tıkladı demekmi peki öleyse bu youtubea neden yansımıyor

---------- Mesaj saat 18:34:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:33:47 civarında gönderildi. ----------

yukarda yazdım hocam :);)

320 kişi görmüş yani izlemiş anlamına gelmez

not olarakda ekliyim 4 bin kişiden okadar kişi görüyorsa otolike boşuna yani

320 kişi görmüş yani izlemiş anlamına gelmez

not olarakda ekliyim 4 bin kişiden okadar kişi görüyorsa otolike boşuna yani

peki o 320 ne anlama geliyor hocam en azından oto like aldıgım adamı değiştireyim

peki o 320 ne anlama geliyor hocam en azından oto like aldıgım adamı değiştireyim

bak kardeşim sen videoyu paylaşıyorsun kim online ise yani aktif kullanıcı ise o attıgın videoyu görüyor ama bu o video izledi anlamına gelmez eğer yeni attıysan 1 2 gün bekle artış var mı diye

bak kardeşim sen videoyu paylaşıyorsun kim online ise yani aktif kullanıcı ise o attıgın videoyu görüyor ama bu o video izledi anlamına gelmez eğer yeni attıysan 1 2 gün bekle artış var mı diye

tmm bekliyelim bakalım hayırlı kandiller mesajı atmıstım onu 3 dkda 324 kişi gördü :D biride cevap yazmadı ayıop ya.D peki oto like için tavsiyen varmı kimle çalışabilrim

tmm bekliyelim bakalım hayırlı kandiller mesajı atmıstım onu 3 dkda 324 kişi gördü :D biride cevap yazmadı ayıop ya.D peki oto like için tavsiyen varmı kimle çalışabilrim

ben gelen kişilerin pek aktif olcagına ınanmıyorum o yüzden tavsiyem yok bence 4 bin yeterli bırak bundan sonrası kendileri gelsin

Cevap: Facebook Sayfamada Videolarımı Nasıl Atarım

bende sürekli videoları ordada paylasırım bakarsın tutar :D
tmm saol tşk ederim sizede hayırlı kandilller

bende sürekli videoları ordada paylasırım bakarsın tutar :D
tmm saol tşk ederim sizede hayırlı kandilller

sağol youtube facebook sayfanın linkini paylaşırsan youtubeden gelen kişilerde facebook sayfandan senı takip edebilir

youtube.com/rss/user/Kanal Adı Buraya/videos.rss

Yukarıdaki linki kendine göre düzenleyip

apps.facebook.com/rssgraffiti/

Adresine gir Add New Publishing Plan'a tıkla Youtube yazıp Create Publishing Plan'a tıkla.
Daha sonra Sources'e tıklayıp linki ekle. Target'e tıklayarak paylaşılmasını istediğin sayfayı ekle. Tamamdır kendisi paylaşır...

Adresine gir Add New Publishing Plan'a tıkla Youtube yazıp Create Publishing Plan'a tıkla.
Daha sonra Sources'e tıklayıp linki ekle. Target'e tıklayarak paylaşılmasını istediğin sayfayı ekle. Tamamdır kendisi paylaşır...

bunu profil içinde yapabilirmiyiz yani profilde paylaşmasını istiyorum

Hocam bu sayfa için mi geçerli , yoksa kişi için mi ?

bunu profil içinde yapabilirmiyiz yani profilde paylaşmasını istiyorum

Hocam bu sayfa için mi geçerli , yoksa kişi için mi ?

İkiside olur hocam Target kısmından ister profil seçin ister sayfa. 1 den fazla paylaşım alanıda seçebilirsiniz profil + sayfa gibi yada istediğiniz kadar sayfa.

İkiside olur hocam Target kısmından ister profil seçin ister sayfa. 1 den fazla paylaşım alanıda seçebilirsiniz profil + sayfa gibi yada istediğiniz kadar sayfa.

Yok beceremedim ben bunu :) nasıl iptal edilir bu şey ?
Bunun amacı : youtube'de paylaştığımız videoyu otomatik olarak sayfaya atıyor öyle mi ?

eXDVJ0.png

video yükledim paylaşmadı ;

link olarak hangisini yazıyoruz ?

youtube.com/rss/user/KANALİSİM/videos.rss

gdata.youtube.com/feeds/base/users/KANALİSİM/uploads?alt=rss&client=ytapi-youtube-rss-redirect&orderby=updated&v=2

Yok beceremedim ben bunu :) nasıl iptal edilir bu şey ?
Bunun amacı : youtube'de paylaştığımız videoyu otomatik olarak sayfaya atıyor öyle mi ?

Evet hocam. Target kısmının sağ üstünde X var ona tıklarsanız silinir.

hizliresim.com/eXDVJ0.png

video yükledim paylaşmadı ;

link olarak hangisini yazıyoruz ?

youtube.com/rss/user/KANALİSİM/videos.rss

gdata.youtube.com/feeds/base/users/KANALİSİM/uploads?alt=rss&client=ytapi-youtube-rss-redirect&orderby=updated&v=2

İkinci link hocam. Hemen gelmez kendi zaman aralıkları var o aralıklarda atar.

Evet hocam. Target kısmının sağ üstünde X var ona tıklarsanız silinir.

İkinci link hocam. Hemen gelmez kendi zaman aralıkları var o aralıklarda atar.

teşekkürler belli bi süre belirleyemiyomuyuz veya kendi zamanı ne zaman bilgin varmı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri