Facebook sayfası mı Fake profil mi ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
D

Dean

Guest
Hangisinden daha çok izlenim alır kazanarım sizce arkadaslar ? İkisinede sıfırdan baslayacam...

Sayfa ve sayfanın kalitesi bu işlerde çok önemli, Aktif olmayan bi sayfada işinize yaramaz bu yüzden profil işinizi görecektir bi video paylaşımında binleri falan hedefliyorsanız kaliteli bi sayfa ile başarabilirsiniz bunu

Sayfa ve sayfanın kalitesi bu işlerde çok önemli, Aktif olmayan bi sayfada işinize yaramaz bu yüzden profil işinizi görecektir bi video paylaşımında binleri falan hedefliyorsanız kaliteli bi sayfa ile başarabilirsiniz bunu

aynen kaliteli sayfa lazım ama şimdi sayfa fln alacak param yok. O yüzden profil biraz daha mantıklı görünüyo sanırım

Hesap kapatılma olayını bilmiyorum ben hiç yapmadım ama yapanlar var diye biliyorum ve sayfanın tutmasını bekleyene kadar arkadaş ekleyerek daha kolay olur diye düşünmekteyim.

yok haci oluyo ya profil kapatılıyo direk bazı taktikleri vardı en son yaptığımda ama yapamamıştım gitmişti güzelim hesap

faceden bi caacık cıkmaz:) vk öneriyorum söyle saglam bir sayfa kascan :) tecrübeyle sabittir:)

işte püf noktada bu :) biraz yabancı dilin olcakki paylaşabilesin rusların fail videoları meşhurdur ve araclarındaki kamera sistemleri ile cekilen trafik kazaları. bunların videolarını paylaştıgın bir kanal oluştur 1 ayda 100k abone yaparsın tabi dilinde faydasıyla sonrasında hemen kendi videolarını atmaya başlarsın:)

işte püf noktada bu :) biraz yabancı dilin olcakki paylaşabilesin rusların fail videoları meşhurdur ve araclarındaki kamera sistemleri ile cekilen trafik kazaları. bunların videolarını paylaştıgın bir kanal oluştur 1 ayda 100k abone yaparsın tabi dilinde faydasıyla sonrasında hemen kendi videolarını atmaya başlarsın:)

hımmm translate fln yaparız bişeyler. Rusça mı paylaşmam gerekir içeriği

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri