Facebook videolarından para kazanmak?

• Kullanıcı WaDa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

WaDa

Kayıtlı Üye
"Facebook, Google ve YouTube'un tahtına göz dikti. Artık Facebook'taki videolar embed koduyla paylaşılacak ve mecralar paylaşımlardan da para kazanabilecek. "

diye bir haber çıkmış, bende facebooktan böyle birşey bekliyordum zaten. Acaba nasıl olacak, sayfa falan satın alsak mı :)

Face para kazandirma konusunda rakip olamaz veya cok buyuk sayfalarin olmasi lazim

videolar otomatik oynuyor zaten ayarlardan fln kapatiliyor ama facebook boyle seylere ihtiyaci yok reklamdan kazaniyor kazanicagini zaten.

Bence 2020 ye kadar kimse youtube kadar para vermiycek. o zaman büyük sayfalar yaşadı neye göre para verecek görüntülenme galiba ? ohoo :)

Bence 2020 ye kadar kimse youtube kadar para vermiycek. o zaman büyük sayfalar yaşadı neye göre para verecek görüntülenme galiba ? ohoo :)

Bence 1-2 yıla betasını çıkarırlar. 4-5 yıl sonra da youtube gibi para dağıtır. :=)

Bence 1-2 yıla betasını çıkarırlar. 4-5 yıl sonra da youtube gibi para dağıtır. :=)
Ben o kadar sanmıyorum youtube sanırım izlenim + izlenim dakikasına bakıyor facebookta öyle birşey olacağını sanmam facebook maf olur sırf para kazanmak için bir çuval video dolar spam vs :D ordada başlar nasıl engelleyecek youtube gibi bir sistem kuramaz chat sitesinde telif,engel gibi şeyler olacağını düşünmüyorum adamlar zaten reklamlardan kazanıyorlar söylenti olabilir bunlar ama yinede belli olmaz.

Valla bu yandex ne zaman youtube tarzı bir video paylaşım sitesi açarsa o zaman google'a bir rakip çıkmış olur. Yoksa face falan filan fazla kazandıracağına inanmıyorum ben. Dailymotion bile ne kazandırıyorki facenin videosu kazandırsın?

Valla bu yandex ne zaman youtube tarzı bir video paylaşım sitesi açarsa o zaman google'a bir rakip çıkmış olur. Yoksa face falan filan fazla kazandıracağına inanmıyorum ben. Dailymotion bile ne kazandırıyorki facenin videosu kazandırsın?

Facebook dailymotion a göre çok daha önde. Facebook sadece kendini düşünmese iyi para kazandırabilir aslında. baya kişi facebooktan video izliyor.

Facebook dailymotion a göre çok daha önde. Facebook sadece kendini düşünmese iyi para kazandırabilir aslında. baya kişi facebooktan video izliyor.

Önde ama video konusunda bir video sitesi olarak dailymotion daha ön planda gib geliyor bana. Çünkü face tamamen video sitesi değil biliyorsun..

Hiç belli olmaz Facebook büyük bir güç şu an. Yapmak isterse Youtube kadar olamasa da alternatif olarak iyi olabilir. Yıllar alır tabii.

Facebook'un hiç bir işine güvenmem artık..

Sektörden bir göz olarak söyleyeyim. Platform popülerleşti, fan sayıları önem kazandı. Şirketler bunun için harcama yaptı. Doygunluğa erişilince facebook efendi dedi ki, postlarını herkese göstermem. Göstermek istiyorsan para vereceksin. Bi defa öptüm yetmedi, tekrar öpücem.

Facebook bence şu anda saldırıyor.. Her yere.. En son büyük haber yayıncıları ile görüşüyorlardı. Haberleri facebooktan okumak adına.. Diğer taraftan da ödeme sistemi dahil etmek istiyorlar facebook messenger'a..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri