Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bildiğim kadarıyla facebook para kazanmayı henüz Türkiye'de açmadı
Burada bir arkadaş vardı 2015ten beri bu konuyu açıp duruyorduFacebook para kazanmayı açacak youtube bitecek diye ne oldu o arkadaş acaba ?
![]()
ben biliyorum ama yt varken değmez..
-10.000'den fazla takipçin olmalı.(bot-satın alma vs olmuyor facebook her türlü farkediyor ve acıması yok direk engelleniyor sayfan, hesabın bile gidebiliyor)
- 3 dakikalık videolarda son 60 günde en az 30k izlenme olmalı ve bu izlenmeler en az 1 dk olmalı (yine satın alma bot vs hikaye)
-içeriğin tamamen özgün olmalı, spam vs düşünüyosan hiç şansın yok. ödeme alayım kapansın razıyım diyorsan ödeme de yapmaz facebook kapanan hesaba.
-içeriğin tamamen özgün olsa bile onay vermiyor bazen, o yüzden şansına bağlı biraz da o kısım.
- slayt, tekrar eden tarzı videolar yarı özgüne giriyor ve kazandırmıyor.
-videolarda reklam çıkması için videonun en az 3dk olması ve izleyicinin en az 1 dk izlemesi gerekli.
-sayfada para kazanma açılmış olsa bile , her yeni yüklenen videoyu tek tek onaya gönderiyorsun, inceleniyor onaylanırsa o videodan para kazanmaya başlıyorsun. onaylanmassa çöp .
-Kısacası özgün değilsen facebooku unut, özgünsen ve şanslı isen youtube'u tercih et. sonuçta 10k takipçi 30k izlenme vs bunların organik bir şekilde büyümesi en az 2-3 ay. O emeği youtube'a ver kat kat fazla kitleye ulaş ve kazan.
-10.000'den fazla takipçin olmalı.(bot-satın alma vs olmuyor facebook her türlü farkediyor ve acıması yok direk engelleniyor sayfan, hesabın bile gidebiliyor)
- 3 dakikalık videolarda son 60 günde en az 30k izlenme olmalı ve bu izlenmeler en az 1 dk olmalı (yine satın alma bot vs hikaye)
-içeriğin tamamen özgün olmalı, spam vs düşünüyosan hiç şansın yok. ödeme alayım kapansın razıyım diyorsan ödeme de yapmaz facebook kapanan hesaba.
-içeriğin tamamen özgün olsa bile onay vermiyor bazen, o yüzden şansına bağlı biraz da o kısım.
- slayt, tekrar eden tarzı videolar yarı özgüne giriyor ve kazandırmıyor.
-videolarda reklam çıkması için videonun en az 3dk olması ve izleyicinin en az 1 dk izlemesi gerekli.
-sayfada para kazanma açılmış olsa bile , her yeni yüklenen videoyu tek tek onaya gönderiyorsun, inceleniyor onaylanırsa o videodan para kazanmaya başlıyorsun. onaylanmassa çöp .
-Kısacası özgün değilsen facebooku unut, özgünsen ve şanslı isen youtube'u tercih et. sonuçta 10k takipçi 30k izlenme vs bunların organik bir şekilde büyümesi en az 2-3 ay. O emeği youtube'a ver kat kat fazla kitleye ulaş ve kazan.
facebook, twitter ve youtube den nasıl para kazanılır. Bu konularla ilgili e-kitabı aşağıdaki linkten satın alabilirsin.
tid=PAYINGYTPARA2"]TIKLA[/URL]
Bilgisi olan yokmu şuan Facebok'da para kazanan birileri yokmu?
İçerikler sizin mi ?
evet benim içerik olacak... oyun üzerine
Limitleri karşıladığınızda açılır para kazanma..
eskiden videolarda reklam görüyodum benim telde simdi izlediğim videoların hiçbirinde sanki reklam cıkmıyo ...
evet benim içerik olacak... oyun üzerine
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.