Facebook'ta sayfa büyütme ipuçları!

• Kullanıcı muda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Facebook
Hocam İçerik olarak türkçemi yoksa farklı dillermi çalışıyorsunuz ?

Hocam İçerik olarak türkçemi yoksa farklı dillermi çalışıyorsunuz ?

Türkçe hocam, farklı dilde denemeler yaptım fakat facebook yemiyor, yani eğer Türkiye'den içerik yüklüyorsanız, içerik başlığı, etiketi, açıklaması hangi dil olursa olsun sadece Türkiye'ye gösteriliyor videolar.

VPN falan denedim ama yemiyor, olmuyor :) Olmayınca çokta zorlamadım :)

Türkçe hocam, farklı dilde denemeler yaptım fakat facebook yemiyor, yani eğer Türkiye'den içerik yüklüyorsanız, içerik başlığı, etiketi, açıklaması hangi dil olursa olsun sadece Türkiye'ye gösteriliyor videolar.

Yabancı içerik çalışmak mümkün değil hocam o zaman. Mesela Youtube'da para kazanmak için 1000 abone 4000 saat izlenme şartı var, Facebook'un şartları var mı?

Yabancı içerik çalışmak mümkün değil hocam o zaman. Mesela Youtube'da para kazanmak için 1000 abone 4000 saat izlenme şartı var, Facebook'un şartları var mı?

Reklam vererek mümkün hocam, yabancı sayfa için belli bir reklam bütçesi ayırmak lazım, sayfa oturduktan sonra istediğin ülkeden yükle içeriğini, o zaman sorun olmuyor.

Evet facebook'un şartları var, normal videolardan para kazanabilmek için 5000 takipçi 60000 dakika video izlenesi ve özgün içerik, reels para kazanma için şuan şart yok, facebook uygun bulduğu sayfaları davet ediyor, yani şuan için her sayfada reels para kazanma yok. Normal videolar için şartları yerine getiren her sayfa başvurabilir para kazanmaya.

Son düzenleme:

vpn ile denerken hesabi sifirdan vpn ile mi açtınız yoksa tr ip ile açtıktn sonra vpn ile mi attınız videoyu ?

vpn ile denerken hesabi sifirdan vpn ile mi açtınız yoksa tr ip ile açtıktn sonra vpn ile mi attınız videoyu ?

Her ikisini de yaptım hocam, vpn işi sökmüyo facebook da. Zaten çoğunlukla vpn ile sıfır hesap açarken bunu algılıyo face hesabı kapatıyo daha açamadan.

Her ikisini de yaptım hocam, vpn işi sökmüyo facebook da. Zaten çoğunlukla vpn ile sıfır hesap açarken bunu algılıyo face hesabı kapatıyo daha açamadan.

anladım hocam peki youtube kanalımıza yaptıgımız videoyu facebook ta da paylaşsakk bu spama girer mi ? yoksa her platform icin ayrı video mu yapmalıyız ?

anladım hocam peki youtube kanalımıza yaptıgımız videoyu facebook ta da paylaşsakk bu spama girer mi ? yoksa her platform icin ayrı video mu yapmalıyız ?

Video size aitse sorun yok hocam, çoğu kişi videosunu hem youtube hem faceye atıyor, ayrı ayrı video yapmanıza gerek yok.

Video size aitse sorun yok hocam, çoğu kişi videosunu hem youtube hem faceye atıyor, ayrı ayrı video yapmanıza gerek yok.

teşekkürler cvplar icin peki bir hesap altında birden fazla Sayfa olusturmak riskli olur mu birisine birşey olunca hepsi mi kapanir youtube gibi

teşekkürler cvplar icin peki bir hesap altında birden fazla Sayfa olusturmak riskli olur mu birisine birşey olunca hepsi mi kapanir youtube gibi

Hocam hesap bilgileriniz gerçek bilgilerden oluştuğu sürece hiç bir sıkıntı olmaz, ben bugüne kadar bir sorun yaşamadım ama fake sahte isim ve bilgilerle hesap açarsanız sorun olur, hesabınız kapanırsa açtığınız tüm sayfalara erişim sağlayamazsınız. Bu arada sayfalara birden fazla yönetici ekleyebilirsiniz, ailenizden birinede facebok hesabı açarak yönetici olarak ekleyebilirsiniz. Böylelikle herhangi bir durumda riski minimuma indirmiş olursunuz.

Hocam hesap bilgileriniz gerçek bilgilerden oluştuğu sürece hiç bir sıkıntı olmaz, ben bugüne kadar bir sorun yaşamadım ama fake sahte isim ve bilgilerle hesap açarsanız sorun olur, hesabınız kapanırsa açtığınız tüm sayfalara erişim sağlayamazsınız. Bu arada sayfalara birden fazla yönetici ekleyebilirsiniz, ailenizden birinede facebok hesabı açarak yönetici olarak ekleyebilirsiniz. Böylelikle herhangi bir durumda riski minimuma indirmiş olursunuz.

cok saolun hocam . https://tr-tr.facebook.com/business...00580480150259&recommended_by=372100366658322

burada 4 Ekim 2024 itibarıyla artık Facebook'ta yayın içi reklam başvurularını kabul etmeyeceğiz. demişşş sizce nedir durum sadece davet edilenler mi artık para kazanabilecek ?

cok saolun hocam . https://tr-tr.facebook.com/business...00580480150259&recommended_by=372100366658322

burada 4 Ekim 2024 itibarıyla artık Facebook'ta yayın içi reklam başvurularını kabul etmeyeceğiz. demişşş sizce nedir durum sadece davet edilenler mi artık para kazanabilecek ?

Hocam facebook şuan farklı bir para kazanma özelliğine geçiyor, reels video reklamları, (uzun video) yayın içi reklamları ve bonus kazançlarını birleştiriyor. Bu yüzden yayın içi reklamlara yeni başvuru almıyorlar, ama zaten yeni bir sayfa açtığınızda zaten hemen para kazanmanız açılmıyordu, sayfanızı geliştirdikten sonra yani kriterleri karşıladıktan sonra yayın içi reklam başvurusu yapabiliyordunuz. Reels ve bonus kazançları zaten davet üzerine çalışıyor. 2025 yılında sayfası para kazanma şartlarına uygun herkesi bu programa dahil edecekler. Sayfanız hızlı büyürse daha erken davet yollarlar. O yüzden endişe edecek bir durum yok :)

Selamlar , konuyu biraz hortlatmış gibi olacağım ama içerik üreten özellikle reels ve bilgiler veren bir facebook reels sayfası kurdum yavaş yavaş tarihi bilgiler ve ilgi çekici videolar paylaşmaya başladım hatta ücretli bir program kullanıyorum generate edip oluşturmak için fakat bu daha fazla kişi ile nasıl etkileşime geçebilirim açıkcası yardıma ihtiyacım var.

Selamlar , konuyu biraz hortlatmış gibi olacağım ama içerik üreten özellikle reels ve bilgiler veren bir facebook reels sayfası kurdum yavaş yavaş tarihi bilgiler ve ilgi çekici videolar paylaşmaya başladım hatta ücretli bir program kullanıyorum generate edip oluşturmak için fakat bu daha fazla kişi ile nasıl etkileşime geçebilirim açıkcası yardıma ihtiyacım var.

Merhaba, bu sorunuza konunun en başında değinmiştim, sanırım gözünüzden kaçmış. [MENTION=136706]Squader[/MENTION]

Her gün düzenli şekilde içerik oluşturmaya gayret edin, içeriklerinizde özgünse zaten tadından yenmez, facebook özgün içeriğe bayılıyor, daha çok öne çıkmasını sağlıyor. En başlarda izlenim gelmeyebilir içeriklerinize, o yüzden 3-5 reels atıp izlenim gelmedi diye pes etmeyin, çalışmaya devam edin muhakkak içerikleriniz izlenecek, etkileşim alacaktır, zaten ondan sonrası kolay olacak.

Yeni başladım ama az çok reels videolarım izlenim alsın diyorsanız, içeriğinizle ilgili facebook gruplarına katılabilir buralarda reelslerinizi paylaşabilirsiniz ama şunu da bilmenizde fayda var her grupta paylaşım yapamayabilirsiniz, grup yöneticisi izin vermeyebilir, o yüzden küçük gruplar bulun 5-10k aralığında paylaşıma izin veren 10 grup bulsanız az çok yine izlenim almanıza katkı sağlar.

Sayfanız yeni ama hızlı şekilde büyümek istiyorum derseniz, facebooka veya sayfalara ücretli reklam verebilirsiniz.

Muda hocam merhaba, yabancı sayfa oluşturmak için hangi bölgeye reklam vermemizi tavsiye ederseniz, hatta hangi özellikte yapmalıyız ?

Muda hocam merhaba, yabancı sayfa oluşturmak için hangi bölgeye reklam vermemizi tavsiye ederseniz, hatta hangi özellikte yapmalıyız ?

Merhaba hocam, yüksek bütçeniz varsa ABD'ye reklam vermenizi tavsiye ederim. Facebook abd de hala yaygın olarak kullanılıyor. Sayfalara gelen her yeni özellik abd sayfalara en önce veriliyor. O yüzden kesinlikle abd derim.

Bu arada facebook yeni bir program başlattı, yeni içerik üreticiler için geçerli. Linki bırakıyorum aşağıya.

https://creators.facebook.com/breakthrough-bonus

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri