Facebook'un Kendisine Reklam Verme

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Facebook SMM Hizmetleri

Katip

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kendime özgü videolarıma renderlayıp facebook sayfa linkimi koyuyorum sosyal medya gücünü kullanmak lazım.. yavaş yavaş artıyor sayfa hayranı ancak gelirimizin bir kısmını harcamadan da bu işte ilerlemek zor bu nedenle facebook a günlük 10 dolar harcama yetkisiyle tanıtım yaptırıyorum hızla beğenen sayısı artmaya başladı.. bu kişilerin tamamı organiktir değil mi? facebook ta bu sayfa beğendiren kişilerin sistemi gibi adam çektirmiyordur herhalde :)

Sağ tarafta çıkan reklamlar gibi düşünün hocam :)

Tabiki organik, şunu merak ediyorum günlük olarak verdiğin reklamlarında beğeni ve izlenme sayısı gün be gün artış gösteriyormu yoksa bugün bu kadar beğeni aldı ertesi gün aynı orandamı abone alıyor ?

Tabiki organik, şunu merak ediyorum günlük olarak verdiğin reklamlarında beğeni ve izlenme sayısı gün be gün artış gösteriyormu yoksa bugün bu kadar beğeni aldı ertesi gün aynı orandamı abone alıyor ?
valla hocam aylar öncesinde başka bi sayfa için yapmıştım unuttum şimdi tekrar yapıyorum biraz farklı yani şöyle böyle diyemiyorum ama güzel abone çekiyor ben sonucu gece yazarım buradan.. dün akşam verdim talimatı 16$ olarak bu gece 12 ye kadar bakalım kaç abone gelecek.. abone çektikçe abone başına 0.03-4 $ gibi rakamlar ödüyor benim bakiyemden..

valla hocam aylar öncesinde başka bi sayfa için yapmıştım unuttum şimdi tekrar yapıyorum biraz farklı yani şöyle böyle diyemiyorum ama güzel abone çekiyor ben sonucu gece yazarım buradan.. dün akşam verdim talimatı 16$ olarak bu gece 12 ye kadar bakalım kaç abone gelecek.. abone çektikçe abone başına 0.03-4 $ gibi rakamlar ödüyor benim bakiyemden..

16dolara kac begeni çektiniz peki hocam kaç ila kac arası ortalaması

16dolara kac begeni çektiniz peki hocam kaç ila kac arası ortalaması
hocam bu değişiyor. sadece erkek istersen örneğin 50 ile 150 kişi diyor kadın seçersen 40 ile 120 diyor her ikisi dersen 60 - 200 arası felan gibi diyor günlük 10 dolara karşı.. ama hızlı artıyor şimdi acaba idyorum bu ortalama fazla olabilir mi görecez

Arkadaşlar kendime özgü videolarıma renderlayıp facebook sayfa linkimi koyuyorum sosyal medya gücünü kullanmak lazım.. yavaş yavaş artıyor sayfa hayranı ancak gelirimizin bir kısmını harcamadan da bu işte ilerlemek zor bu nedenle facebook a günlük 10 dolar harcama yetkisiyle tanıtım yaptırıyorum hızla beğenen sayısı artmaya başladı.. bu kişilerin tamamı organiktir değil mi? facebook ta bu sayfa beğendiren kişilerin sistemi gibi adam çektirmiyordur herhalde :)

Çok iyi ediyorsunuz hocam facebook gibi youtube reklamıda verebilirsiniz daha ucuz ve gelirinizin yüzde 10 unu reklama harcarsanız uzun vadede çok kazanırsınız :)

Çok iyi ediyorsunuz hocam facebook gibi youtube reklamıda verebilirsiniz daha ucuz ve gelirinizin yüzde 10 unu reklama harcarsanız uuzn vadede çok kazanırsınız :)
uzun vadeli kategori çalışyoruım ve en doğal yollarla rakipsiz olmanın tek yolu bu :) 10 dakikada 301 olacağız gerisini zaten yt en üste çıkartarak halledecek :)

Sosyal medyaya yatırım yapmak gerçekten çok mantıklı ama otolike türü sitelerden değil facebook un kendisinden reklam vermek çok daha iyi %100 organik üyeler gelir :) Bende kanalımla aynı isimde facebook sayfası açtım tasırımını falan photoshop dan anlayan forumdaki arkadaşlara (ücretli) yaptırdım. Vİdeoların başına intromuda ekledim, her videoya logomu bastım kalan tek şey güzelce videolar hazırlayıp youtube a atmak ardından sayfada paylaşmak. Şu anki hayalim failarmy tarzından işlerimi yürütüp büyümek :)

Bkz:

Fb: https://www.facebook.com/failarmy
Yt: Fail Army - YouTube

Sosyal medyaya yatırım yapmak gerçekten çok mantıklı ama otolike türü sitelerden değil facebook un kendisinden reklam vermek çok daha iyi %100 organik üyeler gelir :) Bende kanalımla aynı isimde facebook sayfası açtım tasırımını falan photoshop dan anlayan forumdaki arkadaşlara (ücretli) yaptırdım. Vİdeoların başına intromuda ekledim, her videoya logomu bastım kalan tek şey güzelce videolar hazırlayıp youtube a atmak ardından sayfada paylaşmak. Şu anki hayalim failarmy tarzından işlerimi yürütüp büyümek :)

Bkz:

şimdi internetim kısıtlı giremiyorum bakacam failarmy e :) eksiklerimi görürüm.. pahalı ama etkili bir yöntem bizim yaptığımız :)

şimdi internetim kısıtlı giremiyorum bakacam failarmy e :) eksiklerimi görürüm.. pahalı ama etkili bir yöntem bizim yaptığımız :)

Uzun vadeli yüksek kazanç sağlamak için yapıyoruz :) şu anlık bişey kazanamıyorum ama sağlam videolar bulup editleme yapıp herşeyi güzel ve en önemlisi düzenli bi şekilde video yüklersem(örn. hergün 1 video ) gerisinin geleceğine adım gibi eminim belki 3 ayda oturacak ama değer bence değecek, değmeli :D

Bkz:

Youtube linki yanlış sanırım hocam :eek:

Edit: senin sandım pardon :D

Son düzenleme:
facebooka reklam verilmez :)
net sayı vermiyor

en iyisi güvenilir sayfa kurucularına reklam vermek
50 bin organik üyeyi 200 300 liraya çekenler var

100 liralık reklam verdim , facebook 4 bin üye verdi :)

facebooka reklam verilmez :)
net sayı vermiyor

en iyisi güvenilir sayfa kurucularına reklam vermek
50 bin organik üyeyi 200 300 liraya çekenler var

100 liralık reklam verdim , facebook 4 bin üye verdi :)

o organikler hikaye.. mantıken düşün senin profilini kim benim sayfama beğindirtebilir ? facebook sağda ve haber kaynağında senin sayfanı gösterip gerçekten organik izleyici çektiriyor.. pahalı olduğu aşikar ama geri dönüşü kat be kat olacak..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri