Facecam ile spam videolara yorumlama yapmak (?)

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Merhabalar, 51k aboneli bi kanalım pk tekrardan kapandı, içeriklerim hayvanlar üzerinde, kedi köpek kuş balıklar vs.

İyi de izlenen bir kanalım var, her video için facecam ve mikrofon ile kayıt alıp yorumlama yapsam spamdan kapanma olayından kurtulmuş mu oluyorum?

denemekte yarar var hocam burda evet de deseler hayır da deseler denemeden emin olamayacaksın denememek yerine denemek daha mantıklı olur. 5-10 tane kendini gösterdiğin video atıp deneyebilirsin. neticede içeriği yeniden yorumluyosun kendi özgünlüğünü dahil ediyosun. böyle bi kuralı vardı sanırım youtube un.

denemekte yarar var hocam burda evet de deseler hayır da deseler denemeden emin olamayacaksın denememek yerine denemek daha mantıklı olur. 5-10 tane kendini gösterdiğin video atıp deneyebilirsin. neticede içeriği yeniden yorumluyosun kendi özgünlüğünü dahil ediyosun. böyle bi kuralı vardı sanırım youtube un.

Doğrudur deneme aşamasındayım da genelde tepki videolarına benzer bir tarz oluyor bu ve tepki videoları çekenler büyük facecam küçük video yapar iken ben küçük facecam büyük video olsun istiyorum, hani maksat kendimi değil de içeriği izletmek :D
Youtube canlı desteğe sordum apayrı alakasız bi cevap geldi, teknik olarak bi cevap alamadım. Deneyim bakalım

videoları ayrı ayrı videolardan kesip alırsan olur 1 videoyu indirip onu komple yapma yani farklı videolardan farklı yerleri kesip oluştur

videoları ayrı ayrı videolardan kesip alırsan olur 1 videoyu indirip onu komple yapma yani farklı videolardan farklı yerleri kesip oluştur

Anladım, zaten olduğu gibi yayınlamak pek mümkün değil kategorimi, kesiyoruz videonun bir çok yerini :)

yakalanıyorsun elinde sonunda denemiştim

Yakalanmak niye ki? Tepki videosu çeken kanallara doğrulama rozeti verilmiş çoğu 100bin abone üzeri, youtube buna izin veriyor ama tam teknik detayını bulamadım kırmızı çizgiler nelerdir vs.

yakalanıyorsun elinde sonunda denemiştim

Filmleri facecam ile yorumlayan tüm kanalların para kazanması açık.

"Başka bir kullanıcının içeriğini önemli ölçüde orijinal yorum veya eğitim açısından değer katmadan yeniden kullanmak."

Facecam ile yorumlayan kanallar bu maddeden yırtıyor ve para kazanıyor.

Filmleri facecam ile yorumlayan tüm kanalların para kazanması açık.

"Başka bir kullanıcının içeriğini önemli ölçüde orijinal yorum veya eğitim açısından değer katmadan yeniden kullanmak."

Facecam ile yorumlayan kanallar bu maddeden yırtıyor ve para kazanıyor.

öyle bir kaç kanal var ama sağ köseşeye ufak bir facecam acıp film yorumlayan kanal varmı varsa link atsana merak ettim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri