Falconcoder ban

F
  • Kullanıcı Falconcoderban
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F

Falconcoderban

Guest
Burdan adminlere sesleniyorum biraz önce Falconcoder adlı çarım ban yedi neden post kasmak yasaktır diyor :D süper ya post kasmak nedir biliyor musunuz konulara girip sagsajgaskhkhag yazarsnıız çıkarsınız ben burda herkeze bilgi vermek için uğraşıyorum bazılarına paragraflar bile yazdım ama ban yedim peki neden 20 post kastıgımı biliyor musunuz??

Nedeni bu foruma boş girmek istememem ve kayıt olmadan önce youtube views bot yazdım botun konusunu hazırladım herşeyini hazırladım ve link eklemek için 20 post istedi bende adam gibi hepsine bildiğim kadarıyla bilgi verdim keşke yapmasaydım bu bot için belki haftalar uğraştım meger değmezmiş iyi günler iyi forumlar.

bu post kasmaktır

4022incil6297390.jpg

Burdan adminlere sesleniyorum biraz önce Falconcoder adlı çarım ban yedi neden post kasmak yasaktır diyor :D süper ya post kasmak nedir biliyor musunuz konulara girip sagsajgaskhkhag yazarsnıız çıkarsınız ben burda herkeze bilgi vermek için uğraşıyorum bazılarına paragraflar bile yazdım ama ban yedim peki neden 20 post kastıgımı biliyor musunuz??

Nedeni bu foruma boş girmek istememem ve kayıt olmadan önce youtube views bot yazdım botun konusunu hazırladım herşeyini hazırladım ve link eklemek için 20 post istedi bende adam gibi hepsine bildiğim kadarıyla bilgi verdim keşke yapmasaydım bu bot için belki haftalar uğraştım meger değmezmiş iyi günler iyi forumlar.

http://www.ytpara.com/225322-post14.html

Bu mudur bilgi veren paragraf? Laf olsun diye post atmissin bide gelmissin ahkam kesiyosun.

Arkadaşım sitede sorun var açmıyor diyosun bunu kim çözebilir sitedeki yöneticilerden başka

Nescafe3in1 bekleyip bekleyip mi atayım ??

Bu arada Nescafe3in1 ben sana botu anlatamıyla beraber atayım sen kendı hesabından paylaş zaten bu forumda bir geleceğim yok benım uyar mı sana ben sana hertürlü bilgilendirmeyi veririm botu atarım ama botun şifresini vermek için facebook sayfama beğenip mesaj atmaları lazım ordan mesaj atanlara verıcem botu.

Arkadaşım sitede sorun var açmıyor diyosun bunu kim çözebilir sitedeki yöneticilerden başka

Nescafe3in1 bekleyip bekleyip mi atayım ??

Bu arada Nescafe3in1 ben sana botu anlatamıyla beraber atayım sen kendı hesabından paylaş zaten bu forumda bir geleceğim yok benım uyar mı sana ben sana hertürlü bilgilendirmeyi veririm botu atarım ama botun şifresini vermek için facebook sayfama beğenip mesaj atmaları lazım ordan mesaj atanlara verıcem botu.

Senin youtube hakkinda 1 gram bilgin var mi acaba? Adam alt kanala sifre alamadigini soylemis sen siteden bahsediyosun. Neyin kafasi bu? Adam sitede sorun var mi demis? Afedersinde, nerenle okuyorsun?

Ben banladım sızı ve su anda da multı uyelıkten banlayacagım var mı ıtırazınız ?

kardeşim herkeze bilgi vermek için konu açıcam dıyorsun senın derdın belli facebook sayfana adam çekmek

var şu botu biri benim için paylaşsın sizin için ypatım başkası kullanmaz zaten (forum olarak)
isterseniz size vereyim bu videosu (Link kaldirildi)

() ları sil

---------- Mesaj saat 04:33:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:32:16 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşım bir proje için haftalarca uğraşıyorum sayfada sizi botları güncelliğinden haberdar olamnız için davet ediyorum bu kadar emeğe çok mu ??

:D Beyler botu konu olarak açacak var mı konu hazır hiç bir telif v.b istemiyorum bu faceden görüşebiliriz ben ona botu güncellediğimde veririm açsın bu forumda herhangi bir mesaj -beğeni gibi bir ihtiyacım yok (sadece bu forum için değil foru ukllanmam genellikle)

var şu botu biri benim için paylaşsın sizin için ypatım başkası kullanmaz zaten (forum olarak)

() ları sil

Arkadaşım bir proje için haftalarca uğraşıyorum sayfada sizi botları güncelliğinden haberdar olamnız için davet ediyorum bu kadar emeğe çok mu ??

Videonuzda oradan oraya yonlendiriyor. Video izle, linke tikla , facebook sayfasina git, orada size ulassinlar sonra video ve dosya bilgilerini yollayacaksin.

Yazarken yoruldum...

() ları sil

---------- Mesaj saat 04:33:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:32:16 civarında gönderildi. ----------

keşke haftalar önce üye olsaydın :) botu yapmaya başladıgın zaman yani

Bu arada bir arkadaş sayfana adam kasmak için yapıyorsun demiş arkadaşım ben hertürlü botu yazabiliyorum istesem bir facebooj durum beğeni sitesi açarım burdaki üyelerin hepsini sayfama çekerim veya facebook beğeni siteleri için bir bot yazıp puan kazanıp sayfamı beğendiririm.

---------- Mesaj saat 04:37:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:37:11 civarında gönderildi. ----------

Lamerlik var mı hocam hobileriniz arasında ?

:D ne alaka ??

Bu arada bir arkadaş sayfana adam kasmak için yapıyorsun demiş arkadaşım ben hertürlü botu yazabiliyorum istesem bir facebooj durum beğeni sitesi açarım burdaki üyelerin hepsini sayfama çekerim veya facebook beğeni siteleri için bir bot yazıp puan kazanıp sayfamı beğendiririm.

---------- Mesaj saat 04:37:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:37:11 civarında gönderildi. ----------

:D ne alaka ??

Yok zaten multi üyelikten banlayacağım sizi ama sohbet ediyoruz şurda bıraz süre verdim size

:D Beyler botu konu olarak açacak var mı konu hazır hiç bir telif v.b istemiyorum bu faceden görüşebiliriz ben ona botu güncellediğimde veririm açsın bu forumda herhangi bir mesaj -beğeni gibi bir ihtiyacım yok (sadece bu forum için değil foru ukllanmam genellikle)

Botun exesini yetkili arkadaslara yollayin bir inceleyelim. Guvenlik olarak ne kadar iyi , yt hesaplara zarari ne vs bakalim. Sonrasinda konunuz icin konusulur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri