Farklı Adsenselere aynı payoneer hesap no ?

• Kullanıcı autorun12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

autorun12

Kayıtlı Üye
Farklı Adsenselere aynı payoneer hesap no girilir mi ? deneyen tecrübeli arkadaşlar var mı fazladan hesap açmak istemiyorum yapan varsa

tel nolar yılda 1 kere kullanılıyor diyo. ibanlarda öyle olabilir. bende onu araştırıyorum şuan.
TR adsensede denemek ve görmek lazım

Türkiye hesaplarda 1 ibanı 1 kez kullanıyoruz, payoneer de mantıken 1 kez olmalı.

2 adsense için 1 iban kullanamazsın ama 1 adsensede kullandığın banlandıysa tekrar yeni adsensede aynı ibani kullanabilirsin

ben payoneer de aynı hesabtan farklı adsenselerden ödeme alındığını duymuştum denemek lazım eğer banka onay miktarı gelirse sorun yoktur..

2 farklı yabancı adsensesi olanlar hemen deneyebilir...

Ne girilmicek beyler trdeyken aynı ibanı 10tane adsanseme ekliyodum hurafe bunlar

Normal banka hesabı olsa birşey olmaz diyeceğim ama konu payoneer olunca kesin bir cevap vermek zor. Adamlar her ödeme zamanı binbir türlü zorluk çıkartıyorlar. Tek bir payoneer hesabı kullanmayın. Adsense hesaplarınızı farklı payoneer hesaplarına bağlayın. Tek bir hesapta yüksek ödeme almak yerine farklı hesaplarla az ödemeler alın. Kafanız rahat olur hemde uzun ömürlü olur. :)

Ek olarak; Forumda, geçen ay ve bu ay payoneer hesabı açan çok kişi var. Ödemelerde sıkıntı yaşanabilir.

girdirt miyor mu hocam yoksa sonradan mı bir şey oluyor

hayatımız boyunca 1 adsense kullanma kuralı olduğu için 1 ibani 2 adsenseye girmek normalde ban sebebi o yüzden öyle yazdım. ama başka arkadaş kullandım diyorsa adsensede sağlamsa bir şey diyemem

Ben bir İBAN numarasına aynı anda birden fazla Adsense den ödeme çıktığında sıkıntı oluyor diye biliyorum ama bu konuda daha tecrübeli arkadaşlar vardır. Benim bilgim bu şekilde.

Bankada bunu yapan çok kişi var forumda, payonerde nasıl olur bilemem mantıken yapılması lazım ama payoner ödemelerde çok sıkıntı çıkartılıyor deniyor.
Payoner nereye kadar yada kaç paraya kadar sıkıntı çıkartabilir yada çıkartmaz bunu kimse bilmiyor malesef.
Risk sizin deneyip görün, normalde birden fazla adsenseye aynı iban ve isimle para alınabilir, Bu mantıkta payonerede aynı şekilde alınır.
+ Bir adsenseniz banlanırsa aynı isim ve ibandan diğer adsenselerde banlanabilir, yani neresinden bakarsanız bakın Risk Budur.
:D

payoneer aynı hesap no 4 adsense hesabında kullanmıştım sorunsuz ödeme aldım. O adsense hesaplarından 3 tanesi kasım ayında spama düştü, 1 tanesi hala sorunsuz ödeme almaya devam ediyor

şimdi aynı payoneer e girmekte sıkıntı adsense kuralı ihlali tam tersini yapsak bu seferde payoneer kuralları ihlal oluyo :D multi hesap yasak

Aynı payoneer ibanı farklı adsenselere girdikten sonra,, adsensesi spama düşen oldu mu son zamanlarda?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri