farklı isimle adsense acma sorunu.

• Kullanıcı antre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

antre

Yasaklanmış
arkadaslar dün adsenselerim ban yedi , simdi ben ahmet adına adsense hesabı acıp banka bilgilerini mehmet in kartını girebilirmiyim ? bundan dolayı sorun olur mu ?

ahmet diye açıp sonrasında mehmet diye düzenleyip banka hesabınıda mehmet olarak girebilirsiniz

ahmet diye açıp sonrasında mehmet diye düzenleyip banka hesabınıda mehmet olarak girebilirsiniz

tsk ederim yani degistirebiliyoruz , peki adsense ödeme yaparken 2 isimli birisi icin 1 isim yazip banka adini ve ibani dogru yazarsak bir sıkıntı olurmu. dun 3 adsensem kapatıldı ismimden dolayı oldugunu dusunuyorum

biri farklı isim farklı banka olur diyor biri aynı olmak zorunda diyor hangisi dogru anlamadım

biri farklı isim farklı banka olur diyor biri aynı olmak zorunda diyor hangisi dogru anlamadım

hocam bence farklı olabilir cünkü adsenseler nasıl satılıyor ? adam adsenseyi sattıgında satın alan kisi banka bilgilerini kendine göre düzenlemeyecek mi ?

hocam bence farklı olabilir cünkü adsenseler nasıl satılıyor ? adam adsenseyi sattıgında satın alan kisi banka bilgilerini kendine göre düzenlemeyecek mi ?

hayır banka bilgilerini düzenleyerek olmaz. alacaklı ismi ve banka ismini düzenliyoruz, keza alacaklı ismi ve banka ismi aynı olmazsa ödeme yapılmaz. ikisi aynı olması lazm.zaten orada da uyarı eriyor. alacaklı isminizle banka hesabı isminiz aynı kişi olmalı diye

son güncellemeden sonra banka hesabı ile adsense hesabındaki alacaklı adının aynı olması gerekmiyor.2 aydır bu şekilde ödeme almış arkadaşlar mevcuttur forumda

son güncellemeden sonra banka hesabı ile adsense hesabındaki alacaklı adının aynı olması gerekmiyor.2 aydır bu şekilde ödeme almış arkadaşlar mevcuttur forumda

isimlerini verirseniz yada kendilerini buraya çağırırsanız ilk ağızdan duymak istiyorum :D eğer öyleyse çok işimize yarar bu

isimlerini verirseniz yada kendilerini buraya çağırırsanız ilk ağızdan duymak istiyorum :D eğer öyleyse çok işimize yarar bu

hocam mantık olarak bakarsan olaya anlasılmayacak bir durum yok , adsense pazarı neden var ?
neden satıyorlar adsenseleri ? alan kisi ilk olarak banka ve alacaklı adını degistiriyor ?

banka ahmet olsa isim mehmet olsa ülke ingiltede olsa baglayacagın yer aynı pc aynı ülke yani insan ban yerse hertülü yer hocam..
ama şöyle olur 3 adsense 30 kanal herbirine 10 kanal olucak şekilde olucak adsensenin ve ona baglı kanlların pc farklı olucak, yani 1pc 1adsense ve 10 kanal başka bişe olmicak o pcde aynı zamanda ip değiştirmiceksin çerz silmiceksin google seni bilicek ve seni araştırmicak.

hocam mantık olarak bakarsan olaya anlasılmayacak bir durum yok , adsense pazarı neden var ?
neden satıyorlar adsenseleri ? alan kisi ilk olarak banka ve alacaklı adını degistiriyor ?

bende farklı bisey demedim ki bende adsense aldm.banka alacaklı adını değiştirip kullanmaya basladım hala da kullanıyorum. sorun şu . banka x alacaklı adı y bu şekilde ödeme alabilen arkadaşlar var mı ? varsa nerdeler ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri