Farming Similatör videoları çeken var mı ?

cagatayak

Kayıtlı Üye
Herkese merhaba . Artık spam olayından sıkıldım müziklerin kaldırılması paraların ödenmemesi falan. Bir oyun bilgisayarı topluyorum. Farming similatör oyunu ile İngilizce olarak colors tarzı oyun videoları çekmeyi düşünüyorum. Elimde güzel bir kanalım mevcut. Daha önce bu videoları çeken veya şuan hala bu işle uğraşan var mı ? Türk olarak bir kanal mevcut ama arkadaş bu forumda mı bilmiyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı ?

ben de başladım hocam baya ilerledim diyebilirim

Ben o tarz kanal denemeleri yapalı epey oldu ama nedense hiç bir zaman izlenmedi kanallar içerikler resmen rehin alınmış sağolsun youtubeda hiç şans tanımıyor gösterim tıklanma oranım yüksekti ama 500 ü geçirmedi bari dedim kısa videolar atayım izlenme süresi ve tıklanma oranı ile videk patlar belki ama yok youtube bildiğin bu tarz videoları yapan var sen kimsinki diyor bence emek vermeden önce soam deneyin tutuyor ise özgüne yönelin

Ben o tarz kanal denemeleri yapalı epey oldu ama nedense hiç bir zaman izlenmedi kanallar içerikler resmen rehin alınmış sağolsun youtubeda hiç şans tanımıyor gösterim tıklanma oranım yüksekti ama 500 ü geçirmedi bari dedim kısa videolar atayım izlenme süresi ve tıklanma oranı ile videk patlar belki ama yok youtube bildiğin bu tarz videoları yapan var sen kimsinki diyor bence emek vermeden önce soam deneyin tutuyor ise özgüne yönelin

Selam hocam, ne kadar süre video yüklediniz, bir de videolarınızda haritaya istediğiniz 3d objeyi vs yerleştirme yaptınız mı hiç yoksa oyunun verdikleriyle mi çektiniz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri