Bırakmamıştır, kovulmuştur o...
Bir araya gelen taraflar, sürecin bundan sonraki kısmında yolları ayırmanın her iki taraf açısından daha sağlıklı olacağına kanaat getirmiştir.
Bu da kovulmanın kibarcasıdır
Bu adamın sorunları var. Egolu... Hep çok iyi, en iyi olduğunu düşünüyor. Belki İtalya'da çalıştığı dönemlerden kalma bir mafya özentiliği de olabilir. Şuana kadar herkes de ağam paşam dediği için muhtemelen de bu artarak devam etti. En son kebapçıyı basınca sanırım sert kayaya toslamış oldu.
Daha dün köşe yazısında "Hocam gururlu şekilde istifa et" temalı yazı yazdığı için Rüştü'ye cevap yazmış, inceden inceden hakaretler tehditler falan. En son da yasal süreci başlatacağım demiş. İstifa et demenin neresi yasal suç teşkil ediyor ya hu?
Sözün özü, başka adam yokmuş gibi sürekli Galatasaray'a ve milli takıma getirilip üzerine de tonlarca para vermek bu adamın malum yerinde kriko görevi yapmış.
Hoş son zamanlarda futbolu çok takip etmem ama Şenol Güneş var, Abdullah Avcı var, eminim daha bir çok hoca vardır, en azından Fatih Terim'in yaptığı kadarını yapabilecek, hiç olmadı garibim Yılmaz Vural var. Senelerce yedek bekleyen Semihe benzetiyorum onu.
Adam sürekli küme düşecek takımlara getirilip ligde kalmaya çalışıyor. Onu getirin en azından güler yüzlü, sempatik, egosuz... Elenirsek de gülerek eleniriz ya... Fatih Terimin ne başarısı var acaba milli takımda? Benim duymadığım kaçırdığım bir başarısı var mı? Sanıyorum en son 2002 Dünya kupası 3.lüğümüz var o da Şenol hocayla.