Faturalar'dan Fıtık Olduk Bilinen Bi Doktor Var Mı

drozzi

Yasaklanmış
Selamlar, bu çağın büyük sorunu olan faturalarda haliyle beli doğrultamayıp fıtık olduk. Biraz biraz iyiyim diyordum, yürüyebilirim diyordum ama yok günden güne daha fıtık sancısı artmaya başladı...

1 hafta önce gelen 2+1 evimize 750 lira doğal gaz faturasıyla fıtık sancılarım arttı, yaklaşık 5 dakika önce gelen Keban Barajı misali 220 lira gelen elektrik faturasıyla da iyice yataklara düştüm... Doktor arıyorum arkadaşlar;

Kime sorarsam sorayım "çaresi yok malesef" dendi...
"Olsun o gitse başka gelecek doktor mu var sanki dendi" dendi...
"O doktor döner sermayeden biraz kırpıyo başkası gelse kırpmayacak mı sanki" dendi...

Kime sorarsam sorayım doktor bulamıyorum arkadaşlar, sizce de "O doktor gitse başka doktor gelemez" mi?

Geçmiş olsun kardeşim maalesef tedavin yok zaruri ihtiyaçtan %18 vergi alanlar utansın.

Suri'li din kardeşlerimizin tüm masrafları BEDAVA.
Yeterki onlar rahat etsin, dünyanın en saçma VERGİLERİNİ ödemeye biz devam ederiz.
:cool:

%18 daha artı sırtındaki ağırlık geçmiş olsun ama 2+1 e 750 çok değilmi bende 2+1 de oturuyorum net 95 M2 babada 320 geldi bu ay bende bu nasıl fatura diyordum bunu okuyunca bizimki gene iyi dedim

Çok şikayet etmeyi seven biri değilim ama ben bile bıktım, resmen kerizleniyoruz...

Ben şu Youtube işini biraz gelire bağlayayım küçük bir kasabaya gidip yerleşicem. Ayvalık civarı, odunu da kömürü de beleşe getirip, dağlardan da kestane toplayıp sobada pişiricem. İstanbul çok zor arkadaş. 500 tl ye ayvalık gibi yerlerde yılın 6-9 ayı ev tutuyosun. elektrik, su max 40 tl gelsin. internet parası da mecbur olacak ama doğalgaz cidden sıkıntılı. istanbuldayım ve şu an ağzımdan dumanlar çıkıyor. geçen video çektim, sanki efekt vermişler gibi ağzımdan dumanlar çıkıyordu. :D

3+1 1300 tl doğal gaz faturası geldi.konuyu görünce fıtık değil felç oldum. Boş koy nede olsa sizden fatura paylaş demiyorlar.

Valla kriz var çok haklı bir isyan ama ev değil işyeri ısıtıyorsunuz yada büyük makinalar çalıştırıyorsunuz.

Bahsettiğiniz miktarlar biraz fazla kullanılmış olduğunu gösteriyor.
Bence biraz tasarruf edin hocam

arkadaşlar aranızda uzman varsa alayımız sahte suriyeli olalım hem maaş alırız hemde herşey bedava

Doktor arkadaş sağolsun hocam, seni güneş paneli kurup kendi elektriğini üretmeye teşvik ediyor ne güzel. Kışında 3 kat kazak giyip otur diye teşvik ediyor ayrıca. Tasarrufa yönlendiriyor. Çok güzel bir doktormuş hocam, bana iletişim bilgilerini atar mısınız

Normal tutarlar degil öncelikle evinizin iskanı alınmamışsa inşaat gözükür bundan dolayı yüksek geliyor olabilir evinizin iskanı varsa kesinlikle Kombi arızası vardır bir usta çagırıp kombi bakımını yaptırın evinize harici ucuz yollu pratik yalıtım çözümleri alın çoğu kişi bilmez pimapenler camların kışlık modu vardır daha az hava girer kapalıyken ona bakın kombi bakımı çagırmak istemiyorsanız peteklerinize el vurun alt hiç ısınmıyorsa hava yapmış olabilir kombilerinizin havasını suyunu ayarlayın

Harici Kullanmadıgınız odanın petegini açmayın ve kapı altına kapı hava geçirmemesi için ucuz yollu atlıklar var ondan alın

Valla kriz var çok haklı bir isyan ama ev değil işyeri ısıtıyorsunuz yada büyük makinalar çalıştırıyorsunuz.

Bahsettiğiniz miktarlar biraz fazla kullanılmış olduğunu gösteriyor.
Bence biraz tasarruf edin hocam

Ev hocam yukarda da belirttiğim gibi 2+1 ev. Konu sadece ben değilim ki, tüm Türkiye doğalgaz faturalarından isyanlarda.

Geçen ay gelen 190 lira elektrik faturası, neredeyse faturada belirten aynı tüketim woltuna 220 lira geldi. Şaka gibi olay.

---------- Spam Engelliyici 14:28 ---------- Önceki Mesaj 14:27 ----------

Normal tutarlar degil öncelikle evinizin iskanı alınmamışsa inşaat gözükür bundan dolayı yüksek geliyor olabilir evinizin iskanı varsa kesinlikle Kombi arızası vardır bir usta çagırıp kombi bakımını yaptırın evinize harici ucuz yollu pratik yalıtım çözümleri alın çoğu kişi bilmez pimapenler camların kışlık modu vardır daha az hava girer kapalıyken ona bakın kombi bakımı çagırmak istemiyorsanız peteklerinize el vurun alt hiç ısınmıyorsa hava yapmış olabilir kombilerinizin havasını suyunu ayarlayın

Önerilerinizi dikkate alıcam Caner hocam sağolun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri