Selamlar, bu çağın büyük sorunu olan faturalarda haliyle beli doğrultamayıp fıtık olduk. Biraz biraz iyiyim diyordum, yürüyebilirim diyordum ama yok günden güne daha fıtık sancısı artmaya başladı...
1 hafta önce gelen 2+1 evimize 750 lira doğal gaz faturasıyla fıtık sancılarım arttı, yaklaşık 5 dakika önce gelen Keban Barajı misali 220 lira gelen elektrik faturasıyla da iyice yataklara düştüm... Doktor arıyorum arkadaşlar;
Kime sorarsam sorayım "çaresi yok malesef" dendi...
"Olsun o gitse başka gelecek doktor mu var sanki dendi" dendi...
"O doktor döner sermayeden biraz kırpıyo başkası gelse kırpmayacak mı sanki" dendi...
Kime sorarsam sorayım doktor bulamıyorum arkadaşlar, sizce de "O doktor gitse başka doktor gelemez" mi?
1 hafta önce gelen 2+1 evimize 750 lira doğal gaz faturasıyla fıtık sancılarım arttı, yaklaşık 5 dakika önce gelen Keban Barajı misali 220 lira gelen elektrik faturasıyla da iyice yataklara düştüm... Doktor arıyorum arkadaşlar;
Kime sorarsam sorayım "çaresi yok malesef" dendi...
"Olsun o gitse başka gelecek doktor mu var sanki dendi" dendi...
"O doktor döner sermayeden biraz kırpıyo başkası gelse kırpmayacak mı sanki" dendi...
Kime sorarsam sorayım doktor bulamıyorum arkadaşlar, sizce de "O doktor gitse başka doktor gelemez" mi?