Fazla para yansıyor

strongarm

Kayıtlı Üye
İyi forumlar arkadaşlar. Hesaplamama göre sayfa görüntülenme sayısı ve toplam kazanç fazla. bu neden ve nasıl oluyor ? günlük 100 k sayfa görüntülenmesi olarak hesaplıyorum fakat adsense bu 250 bin- 200bin civarı görünüyor

Nasıl yani sen neye göre hesap yapıyorsun? Kanallarına bakarak izlenim mi hesaplıyorsun ne yapıyorsun..

Belki unuttuğun kanallardan bir tanesi patlama yapmıştır?

milletin az sayar, size fazla sayıyor diye mi yakınıyorsun hocam :D

şey olabilir bilmediğiniz bi kanalda video patlamış vsvs bi iyice kontrol edin derim, adsense az sayar ama fazla sayacağını sanmıyorum :D

Nasıl yani sen neye göre hesap yapıyorsun? Kanallarına bakarak izlenim mi hesaplıyorsun ne yapıyorsun..

Belki unuttuğun kanallardan bir tanesi patlama yapmıştır?

Tek kanal ve 2 adet video hocam günlük 50 k - 100 k arası görüntülenme alıyor en fazla. ama adsenseye 200 250 civarı yansıyor 3 gündür ve inanılmaz paralar yansıyor. toplam sayfa görüntülenme 1 m ye yakın görünüyor halbuki şuan 240 250 k civarı yanlış yansıyor

Tek kanal ve 2 adet video hocam günlük 50 k - 100 k arası görüntülenme alıyor en fazla. ama adsenseye 200 250 civarı yansıyor 3 gündür ve inanılmaz paralar yansıyor. toplam sayfa görüntülenme 1 m ye yakın görünüyor halbuki şuan 240 250 k civarı yanlış yansıyor

şşş ses etme ozaman ne diyelim :D

oha 2 videodan nasıl o kadar grüntülenme ? videolarınmı patladı :D

Hocam şöyle düşünün o zaman. Kanalınızda 5'er video var. Bu 5 videodan 2 tanesi patlamıştır. Ama çok sağlam patlamıştır. :)

İzlenimler 5'er k 10'ar k olarak yansıyordur. Sizde fark etmiyorsunuzdur böyle bir şey olabilir. Yani bunun öyle bir açıklaması yok.

milletin az sayar, size fazla sayıyor diye mi yakınıyorsun hocam :D

şey olabilir bilmediğiniz bi kanalda video patlamış vsvs bi iyice kontrol edin derim, adsense az sayar ama fazla sayacağını sanmıyorum :D

topviners.jpg

benimkilerde eksik yansıyor adsense hesabına. kanalların analistiklerinden baktığımın tam tamına yarısı yansıyor adsense hesabıma.yerinde olsam hiç ses etmezdim kardeşim :) :)

millet eksik diye yakınır sanada fazlamı yansıyor :) :D

му ιммσятαℓ;219638' Alıntı:
millet eksik diye yakınır sanada fazlamı yansıyor :) :D

valla fazla yansıyor bi problem olur diye korkuyorum :D 3 günde bin lira bıraktı halada devam ediyor nazar deymesinde :D

Aynı sorun bende de var. Artık sorun mu değil mi orasını bilemiyeceğim tabi. Tek kanal var adsense'de Kanalın günlük izlenimi 90k falan ama adsense'ye 200-250k arası yansıyor. Biri sorunun cevabını biliyorsa aydınlatsın bizi lütfen :)

Bu konunun aynısını açacaktım. %100 aynısı hemde yok sen ben misin :)= Bu kadar tesadüf yüklediğim dizilerde bile yok arkadaş harbi şaşırdım. Birazdan ben açıyordum tıpa tıp aynısını ya :)
Günlük 100k izlenim 200-250k arası yansıyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri