Fazladan ödeme alanlar ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
D

Dean

Guest
ya aklıma takıldı gece gece bazı arkadaşlar şey yazıyo aa xxx fazladan para yatmış öbürü diyo banada fazladan para geldi... cevap olarak da bazı arkadaşlar şey yazıyor, çıkan reklamlardan birisi ürün almıştır sana komisyon gelmiştir diyolar.

1 seneden fazla oldu uğraşıyorum 1 kere bile 1 tl fazla yatmadı bana :D benim reklamlardan hiç mi kimse bişey almıyor :D

Acaba şey mi diyorum reklam seçeneklerin de en altta bi seçenek ön ödemeli ürün yerleşimi mi ne diye bi seçenek var o fazladan alan arkadaşlar acaba o mu seçili ?

allah aşkına gece gece bunu mu düşündün git yat sağlam kafayla düşün bide :p :D :D

valla banada hiç denk gelmedi bak şimdi benimde aklıma takıldı

allah aşkına gece gece bunu mu düşündün git yat sağlam kafayla düşün bide :p :D :D

valla banada hiç denk gelmedi bak şimdi benimde aklıma takıldı

ama bak senide düşündürdüyse mevzu derin :D acaba o seçenek işaretli değil ondan mı yoksa şu güne kadar elbet birisi almıştır bir ürün ya

ya aklıma takıldı gece gece bazı arkadaşlar şey yazıyo aa xxx fazladan para yatmış öbürü diyo banada fazladan para geldi... cevap olarak da bazı arkadaşlar şey yazıyor, çıkan reklamlardan birisi ürün almıştır sana komisyon gelmiştir diyolar.

1 seneden fazla oldu uğraşıyorum 1 kere bile 1 tl fazla yatmadı bana :D benim reklamlardan hiç mi kimse bişey almıyor :D

Acaba şey mi diyorum reklam seçeneklerin de en altta bi seçenek ön ödemeli ürün yerleşimi mi ne diye bi seçenek var o fazladan alan arkadaşlar acaba o mu seçili ?

Bize hiç para gelmiyor aylardır biz napak :(
Önce bir para kazanalımda fazla gelmesi dert olsun :D

bnim 129 liraydı 500 lira kesinleşti temmuz ayında :D ondan sonra para kazanamadım o ayrı :D

bana dedi ben 1.5 milyar kredi kartı çektim, peki sen 3 milyar 750 milyon para çekmişsin bu parayı ne yaptın, evde çocuklar aç :D :D

hocam şimdi şöyle olay ön ödemeli üründe kendi videon içine reklam aldıysan işaretliyosun.

O arkadaşların dediği şey olabilir mesela adama kredi reklamı çıkar adam o linke tıklar kredi çeker video sahibine komisyon gelir bu şekilde diyolladır :D

140 geçen aydan kesinleşen vardı bu ay 270 kesinleşti hesaba yatacak para 290 yazıyor neden az anlamış degilim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri