FenerBahçe Şampiyonlar liginde

Yok da bu kanal benim olsa hiç fena olmazdı valla, ama kanal sahibi sayfadan yönlendiriyor kitleyi. Facebook sayfasından.

bu haber beni bana hiç bi yararı olmamasına rağmen bi hayli sevindirdi nasıl oldu bu anlamadım ama oscar cardozo da yarın açıklanırsa fenerin önünde kimse duramaz

Bi bu adama acidim sadece bunca olan olaylar ve sonuctan sonra. iyi bir fenerbahceli oçlan bu adami harcadilarya yaziklar olsun.

"Ben bizzat UEFA Genel Sekreteri ve UEFA'nın baş hukuk müşaviriyle toplantı yaptım. Ve orda biz şunda mutabık kaldık, UEFA bunu bize yazılı olarak da teyit etti:

- Teşvik teşebbüsünde bulundu, 12 puanını sileceksin diyor.

- 2 maçta şike yaptı, 25 puanını 30 puanını sileceksin diyor. Ve bu seneye uygulayacaksınız diyor.

https://www.youtube.com/watch?v=Kj84a3bGW2g

Fenerbahçeyi Hiç Sevmem

Ben Galatasarlıyım

İşte Aziz Yıldırım'ın FBTV'deki açıklamaları:

"Sevgili Fenerbahçeliler iyi günler diliyorum. Bugün önemli gelişmeler oluyor. Şike ve teşvik sürecinde çok üzüldük. Hak etmediğimiz şeyler yaşıyoruz. Futbolcuların açıklamaları ve kongre üyelerine teşekkür ediyorum. İçeride hainler de vardır. Ama temizlenecektir. Ama şu bilinsin. Fenerbahçe yarınki kura çekiminden itibaren Şampiyonlar Ligi'ne katılacaktır. Bu mücadele sonuna kadar devam edecektir. Hepinize hayırlı olsun diyorum."

Peki Aziz Yıldırım'ın açıklaması ne anlama geliyor. İşte cevabı...

Fenerbahçe'nin 2, Beşiktaş'ın ise 1 yıl Avrupa kupalarından men edilmesinin ardından, iki kulüp de Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvurdu. CAS da dün yaptığı resmi açıklamayla iki kulübün başvuru dilekçelerinin kayda alındığını bildirdi.

Bu gelişmenin ardından UEFA; Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkındaki nihai kararını vermesi için CAS'a 3 tarih verdi. UEFA tarafından CAS'a gönderilen yazıda "İki kulüple ilgili kararınızı 30 Temmuz, 8 Ağustos ve 25 Ağustos tarihlerinden birinde verebilirsiniz" denildi. Söz konusu tebligatlar kulüplere de gitti.

Yani bu tarihleri kulüpler de kabul ederse işleyiş normal seyrinde gidecek. İki takım da Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi kuralarına katılabilecek. Hatta maçlara bile çıkabilecek.

Ancak bu 3 tarihten birinde verilen kararda Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın cezaları bir kez onanır kulüpler CAS tarafından "suçlu" bulunursa iki ekip de Avrupa'dan men edilecek.

Oynadıkları maçlar "geçersiz" sayılıp yerlerine Türkiye'den başka takımlar gidecek.

Fenerbahçe Kulübü'nden Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklama şöyle:

"UEFA Tahkim Kurulu'nun Kulübümüzün 2 yıl süreyle UEFA müsabakalarından men yönündeki kararın yürütmesi CAS tarafından durdurulmuştur."

Şimdi benim anlamadığım verilen 3 tarih var fakat yürütme durduruldu yazısıda var, habere göre hala gidilmeme ihtimali var ama en son da ki yazı öyle demiyor. Bu durumda bizde gidiyor oluyoruz. Bakalım bekleyelim ne olacak.

Birden şaka sandım :D

Bende Galatasarayı hiç sevmem Fenerliyim

Bugün hep böyle iyi haberler üst üste geliyor hadi bakalım ne çıkıcak sonunda :)

sadece fenerbahçe değil beşiktaşta gidiyor avrupaya casın yürütmeyi durdurma kararı ile

Ceza tamamen kalktı diye durum yok eğer Cas tan çıkacak olası bi beratte Uefa tazminat ödeyecekti feneri ön elemeye göndererek tazminattan kurtuldular fener elemeleri gecer grup asamasına gelır suclu bulunursa bu sene ve seneye avrupaya katılamayacak ama fener elenir ve suçlu bulunursa bu sene elendiği için 2 sene de ceza alcağı için üstüste 3 sezon şampiyonlar ligine ve avrupa kupasına katılamayacak durum bu.

fenerbahçelileri üzmeyeyim ama 28 ağustos bekleyin bir bakmışsınız her şey puf olmuş bursaspor şampiyonlar liginde daha kesin birşey yok

Ulan ne ******** ne yuzsuz insan bu adam ya..Aylarca gunlerce aciklama yapmayan yapmaya korkan insan,daha kesin karar verilmeden durdurma yapilarak sadece gecici olarak hemen cikip kendi ugrasmis etmis gibi sevincli haber verdigini saniyor.

Bu adamda yuz olsa cokdan birakip giderdi.Daha bide halen cikmis adam gibi aciklama yapacagina"icimizde hainler var onlari temizliyecegiz" diyor.

Bana bu adamin son 10 yilda yaptigi konusmalarda tehdit etmeden,birine bi suclama yapmadan,artis artis onu yapacam bunu yapacam yaptik demedigi bir konusma gosterin.

Fenerbahcede bir hain varsa oda bu baska hain yok..

Bu olay sonun baslangicidir...Elemeleri oynayacak yada oynayamadan Cezalar yenidne verilecek.Ondan sonra bakin siz kiyamete..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri