Fenerbahçe Takım Otobüsüne Silahlı Saldırı !!!

Dizzy

Yasaklanmış
Trabzonda takımımız silahlı saldırıya uğramış , şöfor ağır yaralıymış yazık değilmi ,nasıl insanlarla aynı ortamda yaşıyoruz bilemedimm...

Burdan Çok şey söylemek isterdim ama neyse dilerim bunu yapan itlerin başına daha beteri gelir

Hocam bu Başkanların ve Yöneticilerin hatası , Her açıklamlarında birbirleni hedef gösteriyorlar..Ateşi körükleye körükleye bu hale getirdiler....

Bu konuda 4 büyükler içinde tek saygılı,düşmanca açıklamalar yapmayan takım BJK ,Bunu BJK li olduğum için söylemiyorum..Ben GS liyim

Bu nedir abi ya. Vallahi yazık. O otobüs şöforunun ne günahı var Allah aşkına .

Mahmut Uslu: "Yalnız şoföre saldırı var. Başka yere ateş edilmiyor. Otobüs uçsun parçalansın futbolcular ölsün istiyorlar."

Yok artık , belliydi böyle olacagı başkanları her olayda Fenerbahçe takımına atıp tutuyordu , şöforün azından kan fışkırıyormuş yaşaması zormuş Allah yardımıcısı olsun..

amaç şoförü öldürerek otobüsün kaza yapması, otobus zaten tam o sırada viyaduge giriyormus. tum takımın canına kast ettiler resmen

Söylenecek çok şey var ama ...

Spor dalı olan futbolumuzda spordan başka herşey var.. Allah yardımcısı olsun hepsinin..

Artık bu ülkede ne olursa olsun şaşırmıyorum.Normalde böyle bir olayın büyük ses getirmesi lazımdı.Düşünsenize hareket halindeki bir otobüse ateş açılıyor ve şoför vuruluyor.Otobüsdeki tüm yolcular ölebilirdi.Benim anlamadığım bu otobüsün önünde ve arkasında polis arabası gitmiyormuydu ki bu olay yaşandı? Çok garip bir ülkede yaşıyoruz sonumuzu Allah hayır etsin.

20 numara hariç tüm fenerbahçe camiasına geçmiş olsun

bunların suçlusu aziz yıldırım , mahmut uslu ve ibrahim hacıosmanoğlu türk futbolu ne hale geldi ya yazıklar olsun şu duruma bakarmısın

Bir karadenizli olarak söylüyorum.Bu ts nin baskani olan mafya babasi orda oldukca daha neler görecegiz

Şöför vefat etti diyorlar inş doğru değildir ya

Ben artık bu ülkede yaşamaktanda , vatandaşı olmaktanda utanır hale geldim . Son 6 aydaki enteresan haberleri toplayıp bi başlık yapsak . Yüzü kızarmayan insan kalır mı acaba .

kaç yıldır türk takımlarının maçlarını izlemiyorum.futbol adına hiç bir şey yok...
bizimkiler futbol oynuyorsa dışarda ne oynanıyor ?
birileri 2-3 ihale fazla alacak diye yıllardır başkanlık yapıyor olan yine işçiye oluyor.

Yazık günah ya şu hale bak bu kadar mı holiganlaştılar adamın çoluğu çocuğu vardır yazık diyecek birşey yok böylelerine Allah belalarını verir inşallah.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri