(Feto) Durumu Bu Kanali Kapatmaya Yardim Ececek Varmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bossmir

Kayıtlı Üye
Sevgili Yt Para Ailesi Ben Bir Azeri Türküyüm ülkem Almanyada Yaşayan Azerbeycanı Parçalamaya Çalışan Fetöcü Mühalif Bazı Kişilerin Yalan Yanlış Cektiği Facebook Videoları ile Kötü Duruma Düşürüluyor Ermeni Gruplarından izlenim kasılıyor ve içerikler Yotubede yayınlanıyor Benim Bu işi Bilen Kardeşlerimden Ricam Bu kanalın Kapatılmasında Bana Yardımcı olmasıdır Param Yok Maddi Durumum Yok Ama 3 Tane Para Kazanması açık Kanal + 16 Bin Aboneli Para kazanması açık Kanal Hediyye Edebilirim.

Örnek Video Fransanın Kucağında Oturan Birisi Cumhur Başkanımıza Ana Avrat Küfür Ediyor

Not: Böyle konular hiç birzaman açmadım Bunun Yasak ve Yanlış Olduğunu Biliyorum Eğer Bi Kusur işledimse Aff Ola

https://www.youtube.com/watch?v=8R3KmLXkhnU

https://www.youtube.com/channel/UCn9TkOvSq5XeRSXzd5yhwAw/videos

videoda bizi niye buraya gönderdin diyor? birde almanyadan diyor fransa ne alaka fetö ne alaka çözemedim

Son düzenleme:
1 milyon izlenmesi var. Kapanması zor ama tedbir alınabilir. Şikayetten yaş filan seçildiği zaman küfürleşmeler çocukların ruh sağlığını etkileyebilir denilirse bu konularda hassas davranan youtube videoya yaş sınırı getirebilir.

videoda bizi niye buraya gönderdin diyor? birde almanyadan diyor fransa ne alaka fetö ne alaka çözemedim

Hocam Videodaki Sahis PAra Alarak Kendi Ulkesine Kufur Ediyor Turkiye Cumhuriyyetine yapmaya calistiklarini simdi Azerbeycana karsi yapmak istiyorlar Bunlara Maddi Destek Var Almanya ve fransadan Maksat Azerbeycani bolmek daha ayrintili konusmak isterseniz skype de gorusebiliriz

Siyasi konular yada videolar açmak yasak.
Forumda bir türlü buna çare bulunmadı.
Butür birçok video var, yapacağımız şeyler butür videoları buraya atarak herkes flaglasın demek değil.

Anlaşılan operasyon başlamış.. forumda telif atabilen babayigitler vardı ytpara sloganı ile atabilirler. bakalım çıkacak mı

1JAaZN.png

OoX8z4.png

https://www.youtube.com/channel/UCCrhy1udS9X4oVR4dz4O1tw/featured

1 milyon izlenmesi var. Kapanması zor ama tedbir alınabilir. Şikayetten yaş filan seçildiği zaman küfürleşmeler çocukların ruh sağlığını etkileyebilir denilirse bu konularda hassas davranan youtube videoya yaş sınırı getirebilir.

Cok Sagolun Allah Sizleri Korusun Yardimlariniz icin Tesekkur ederim

Siyasi konular yasak değil mi forumda?

Hocam Yasak Oldugunu Biliyorum Konuda Belirtdiyim Gibi Hic Sevmediyim Turden bu turlu konular Ama Vicdanim El Vermedi

Nefret ve aşağılama olarak bildirim yaptım.

Cok Tesekkurler hocam
Bildirim yaptım hocam

Tesekkurler

Siyasi konular yada videolar açmak yasak.
Forumda bir türlü buna çare bulunmadı.
Butür birçok video var, yapacağımız şeyler butür videoları buraya atarak herkes flaglasın demek değil.

Hocam Yasak Oldugunu Biliyorum Konuda Belirtdiyim Gibi Hic Sevmediyim Turden bu turlu konular Ama Vicdanim El Vermedi

Bildirim yaptım hocam

Tesekkurler

Anlaşılan operasyon başlamış.. forumda telif atabilen babayigitler vardı ytpara sloganı ile atabilirler. bakalım çıkacak mı

1JAaZN.png

OoX8z4.png

https://www.youtube.com/channel/UCCrhy1udS9X4oVR4dz4O1tw/featured

Allah Bu Tur insanlarin Evine Atesler Salsin Hocam Vatan Hainleri

Hocam Allah aşkına ota bota fetö demeyi bırakın artık ya...
Bu gibi videolar hemen her ülkenin başında var.
Aliyevleri sevebilirsiniz fakat Azerbaycan'da Aliyevleri sevmeyen kesim olduğunu da kabullenmeniz gerekir.

videonun açıklama kısmından: Siyasi mÉhbuslara azadlıq!!!
RÉdd Olsun İlham Æliyev!!!
RÉdd Olsun Diktatura!!!
RÉdd Olsun AilÉ HakimiyyÉti!!!
RÉdd Olsun ÆliyevlÉr!!!

muhtemelen bunları ülkelerinde yayınlayacak medya kanalı da yoktur

Son düzenleme:
Hocam Allah aşkına ota bota fetö demeyi bırakın artık ya...
Bu gibi videolar hemen her ülkenin başında var.
Aliyevleri sevebilirsiniz fakat Azerbaycan'da Aliyevleri sevmeyen kesim olduğunu da kabullenmeniz gerekir.

Hocam Bende Muhalifim Bu Aliyevleri SEvmek Yada SEvmemekle Alakali bir Durum Degil Derinligini Bilmediginiz icin
Boyle Konusmaniza hak veriyorum

Azerbaycanın youtube üzerinde bir yetkisi yok mu? İstese bu adama dava açamazlar mı ki..

Yok Hocam Youtube uzerinde Azerbeycanin Hic Bir Yetkisi Yok

videonun açıklama kısmından: Siyasi mÉhbuslara azadlıq!!!
RÉdd Olsun İlham Æliyev!!!
RÉdd Olsun Diktatura!!!
RÉdd Olsun AilÉ HakimiyyÉti!!!
RÉdd Olsun ÆliyevlÉr!!!

muhtemelen bunları ülkelerinde yayınlayacak medya kanalı da yoktur

Dedigim gibi Durumun Derinligini Bilmediginiz icin Boyle Yaziyorsunuz

Durumun Boyle olacagini dusunmemistim konu kilitlene bilir

banlanan herkes ben bişey yapmadım,haksız yere banlandım diyor.ilk mesajdada konunun yasak oldugunu bildigim halde açtım diyorsunuz.şimdi banlasam yinede suçlu ben oluyorum,onu napıcaz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri