Fikir arıyorum..

• Kullanıcı Süleyman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Süleyman

Kayıtlı Üye
Selamün aleyküm abilerim,kardeşlerim,
müsadenizle sizden fikir almak istedim.Ekipman olarak 3 farklı modelde DSLR Video kamerası var ve Müzik stüdyomuz var yani çok temiz bir ses alabileceğim bir kaynak sesi kaliteli düzenleyebileceğim.Fakat bir türlü fikir üretemiyorum neden bir fikir bulamıyorum bilmiyorum kafayı yiyecem :), sizlerden isteğim yapmak istediğiniz fakat yapamadığız fikirleriniz vardır veyahut başka bir şekilde işte anlamışsınızdır umarım beni, yardımcı olabilecekler varsa çok sevinirim.

Yardım edenede,etmeyenede çok teşekkür ederim.

Burdan @Serk@nYT'ye selam söylemek istiyorum. :D

Ses iyi olan kişiler varsa Müzik videolarının Parody videoları olabilir ama bunun için video stüdyosu da lazım.

Yada daha basit fikirler de olabilir. Başka arkadaşlar da bir şeyler yazarsa güzel olur.

En basitinden yaşadığın şehiri tanıt kendi sesinle

Aklımdaydı o zaten hocam ama ne kadar tutar bilemedim, ilginiz için teşekkür ederim.

Ses iyi olan kişiler varsa Müzik videolarının Parody videoları olabilir ama bunun için video stüdyosu da lazım.

Yada daha basit fikirler de olabilir. Başka arkadaşlar da bir şeyler yazarsa güzel olur.

After effect kullanmayı az/çok biliyorum.Aslında annemden izin alıp, bir odayı/duvarı yeşilemi boyasam. :) // ilginiz için teşekkür ederim.

Kahvehaneler siyasetin bel kemiğidir. Seçim öncesi uğra oralara 51 oynarlarken yorumlarını kaydet. Arada ellerine de bak oyunu alırlar mı diye :) Muhabbet makara olursa izlenim de bol olur. Küfürleri biplersin tabi :)

Emmioğlu, bizim milleti düşün!..

Bizim millet ne izliyor, ne seviyor? Mesela bir arkadaş yaşadığın şehri tanıt demiş ama o seni sınırlar. İzleyen az olur. Bence gündemi takip et. Gündem neyse onunla ilgili geyiğe kaçan tarafsız yorumlar yap mesela. Örneğin ses kayıtları, seçim, siyasilerin gafları, cemaat gibi konular mükemmel şekilde gündemi meşgul ediyor.

Alternatif olarak ise, Serin Sesler örneğine katılıyorum. Yine videoları kes biç telife takılmadan sen seslendir. Komediye vur. Bizim millet gündem ve geyiği sever. Aşırı küfüre kaçmadıkça argo eklemen faydanadır.

---------- Mesaj saat 03:40:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:38:44 civarında gönderildi. ----------

Bir örnek vereyim, Şu Gaziantepspor-Fenerbahçe maçını yorumlayan Antepli spiker vardı. Büyük ihtimal o zamanın koşullarıyla cep telefonundan kaydetmiştir :) Bizim insanımız telefonlarına bile indirdi o ses kaydını. Sen de buna benzer fikirler üretebilirsin.

Kahvehaneler siyasetin bel kemiğidir. Seçim öncesi uğra oralara 51 oynarlarken yorumlarını kaydet. Arada ellerine de bak oyunu alırlar mı diye :) Muhabbet makara olursa izlenim de bol olur. Küfürleri biplersin tabi :)

Anladım hocam, aldım notumu çok güzel bir fikir :)

serin sesleri getir aklına :)

Aklımda aslında hocam ama bir Video buluyorum ses kaydı alıyım diyorum biraz dalga geçerek sonra başım ağrıyacağını düşünüyorum ondan beklemeye almıştım.

sesli top 10 videoları çek

tam olarak anlamadım hocam :)

Emmioğlu, bizim milleti düşün!..

Bizim millet ne izliyor, ne seviyor? Mesela bir arkadaş yaşadığın şehri tanıt demiş ama o seni sınırlar. İzleyen az olur. Bence gündemi takip et. Gündem neyse onunla ilgili geyiğe kaçan tarafsız yorumlar yap mesela. Örneğin ses kayıtları, seçim, siyasilerin gafları, cemaat gibi konular mükemmel şekilde gündemi meşgul ediyor.

Alternatif olarak ise, Serin Sesler örneğine katılıyorum. Yine videoları kes biç telife takılmadan sen seslendir. Komediye vur. Bizim millet gündem ve geyiği sever. Aşırı küfüre kaçmadıkça argo eklemen faydanadır.

---------- Mesaj saat 03:40:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:38:44 civarında gönderildi. ----------

Bir örnek vereyim, Şu Gaziantepspor-Fenerbahçe maçını yorumlayan Antepli spiker vardı. Büyük ihtimal o zamanın koşullarıyla cep telefonundan kaydetmiştir :) Bizim insanımız telefonlarına bile indirdi o ses kaydını. Sen de buna benzer fikirler üretebilirsin.

Anladım hocam notumu aldım en kısa sürede değerlendirecrğim.. :)

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şarkı sözlerini değiştir ne bileyim cover yap dalga geç tabiki sesine güveniyorsun birde tip önemli

en çok sevilen oyunları tanıt,çizgi film karekterleri hakkında yorum yap,arabaların özelliklerini anlat vsvsvs

şarkı sözlerini değiştir ne bileyim cover yap dalga geç tabiki sesine güveniyorsun birde tip önemli

Ses sıkıntı olmaz da tip aşaması :)

en çok sevilen oyunları tanıt,çizgi film karekterleri hakkında yorum yap,arabaların özelliklerini anlat vsvsvs

Çizgi film karakteri hakkında yorum yap derken hocam nasıl bir yorum yapılabilir ki :)

Teşekkürler...

hocam sana önerim youtube'da t. rap blogu aç almanya' da bu işten çok para götüren var belki ileride bir marka olursun böyle harbiden yap bunu

Ses sıkıntı olmaz da tip aşaması :)

Çizgi film karakteri hakkında yorum yap derken hocam nasıl bir yorum yapılabilir ki :)

Teşekkürler...

istersen hesabını ver adsenseden ödemeyi alınca sana havale geçeyim :) düşün bi bakalım mesela çizgi film denince şimdi ne akla gelir ? aç o aklına geleni ne gibi hatalar var sana göre ? ne gibi abartmalar var veya negibi eksikler ?

istersen hesabını ver adsenseden ödemeyi alınca sana havale geçeyim :) düşün bi bakalım mesela çizgi film denince şimdi ne akla gelir ? aç o aklına geleni ne gibi hatalar var sana göre ? ne gibi abartmalar var veya negibi eksikler ?

Hesabı PM atıyorum hocam :)
Herneyse ilginiz için çok teşekkür ederim...

Hocam cover işi çok süper :D Ses varsa gündemdeki popular şarkıları yapabilirsin.Face twitter dan da sayfalarda paylaştımı 10 numara olur.Örnek geçen aylarda Eminem-Rihanna The monster çok populerdi.Cover'ını yapıp Eminem ve Rihanna'nın face sayfalarında yorum olarak video linkini atsan en fazla beğeni alan yoruma linki atsan 10 numara izlenim geliyor :D Youtube'a yaz the monster cover diye bu işten dehşet para götürenler var :D Her şey para değil tabi zevk almak da önemli hocam. Kolay gelsin :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri