Merhaba arkadaşlar.Eçift diye bir site var illaki duymuşsunuzdur.İşte bu siteyede abim cahillik edip üye olmuş ve kart bilgileriniz vermiş.Bu ay abimin kart ekstresine bakarken bende bunu fark ediyorum.3 aylık premium üyelik bedeli olarak 149,70 TL fatura kesiliyor ve bunu iptal etmediğiniz takdirde size haber vermeksizin 3 ayda bir yenileniyor.İlk üyelik olarak 08-03-2016 tarihinde fatura kesilmiş ve bu tarihe kadar sürekli yenilenmiş.Toplamda 6 fatura kesilmiş ve neredeyse 900 tl.Abimde kartı aktif olarak kullandığı için bu zamana kadarki faturalarıda bilmeden ödemiş.Son faturada 08.06.2017 tarihinde kesilmiş.Fatura yenilendiğinde abime hiçbir şekilde haber verilmiyor.Kafasına göre yeniliyor.Şimdi biz çekilen paraları nasıl geri alabiliriz?
Ek olarak faturalarda abimin kimlik numarası 1111111111 şeklinde geçiyor.Bu yasal birşeymi?Aşağıyada fatura örneğini ekliyorum.Fikri olan varsa yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Ek olarak son faturayı e faturadan sorguladığımda sistemde kayıtlı gözükmüyor.
Ek olarak faturalarda abimin kimlik numarası 1111111111 şeklinde geçiyor.Bu yasal birşeymi?Aşağıyada fatura örneğini ekliyorum.Fikri olan varsa yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Ek olarak son faturayı e faturadan sorguladığımda sistemde kayıtlı gözükmüyor.