Fıkralarla Paint - Özgün Kanalım

• Kullanıcı Lautreamont
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Lautreamont

Kayıtlı Üye
Selamın Aleyküm Arkadaşlar. Bir Yerden Gözüme Takıldı Bende Yapayım Belki Tututlur Aklıyla Koyulduk Bir işe , Sonumuz Hayır Olsun :D

https://www.youtube.com/watch?v=aogkIYQ0t64

Amatörce birşey zaten içerikte bunu gerektiriyor , Değerli yorumlarınız Eksik Etmeyin

Ve önerilerinize açığım :)

Güldürdü hocam :D Sevdim ben. Eksiklerini de sayayım:
-İntro çok uzun, tüm video introyla devam edecek sandım bir ara.
-Seslendirmeyi hazır sitelerden yapmışsın ama kötü olmuş, %25ini anlamadım ne söylendiğinin. 5-10 tane filan video hikayesi hazırlayıp toptan birine seslendirtebilirsin makul bir ücretle. ya da kendin yapabiliyorsan kendin yap tabi.

Gördüklerimi Söyliyim

1- Diyalogları okurken daha doğrusu okuturken translate'e resimleri sıraıyla goster misal 2 kedinin konuşmasını direkt gösterirsen zaten adam o yazısmaları hemen okuyo arkadan bırının tekrarlaması zaman kaybı sırayla göster ki adam beklesın umarım anlatabılmısımdır
2- translate de sesler iç içe geçmiş o yuzden camtasia ile o sesleri biraz daha ayırabılır araya boşluk koyabılırsın ve eğer translate bir kelimeyi çok hızlı okuyorsa
örnek verıyorum suan : bilgisayar eğer translate bunu cok hızlı okuyosa cunku seslı harfler falan bazen cok hızlı geçiliyo sende o noktaları tespit edip bilgisaayaar falan yazki doğru okunsun bılgısayar doğru bır ornek olmadı ama böyle ağdalı kelimeler vardır aklıma gelmıyo suan bazı harfın uzaması gerekır onları hızlı gecınce translate saçma sapan bır ses oluyo oralara aynı harften 1-2 tane eklersen daha guzel anlasılır

3 - yazılar balondan taşmasın amatör ol ama profesyonel amatör ol

4- Allah aşkına o ıntroyu değiştir yada kısalt 25sn ne abi :D 25 saniyede çocuk doğuyo :D

5- ben bu tarzı cok sevıyorum cokta guluyorum
örnek :
https://www.youtube.com/watch?v=5vWZuNdPeBM

Şuna güldüğüm kadar başka birşeye güldüğümü hatırlamıyorum :D

Kuçu kuçu uu kıskıskısksıs ASF:SA:FsaD:SAF:SA

Güldürdü hocam :D Sevdim ben. Eksiklerini de sayayım:
-İntro çok uzun, tüm video introyla devam edecek sandım bir ara.
-Seslendirmeyi hazır sitelerden yapmışsın ama kötü olmuş, %25ini anlamadım ne söylendiğinin. 5-10 tane filan video hikayesi hazırlayıp toptan birine seslendirtebilirsin makul bir ücretle. ya da kendin yapabiliyorsan kendin yap tabi.

Gördüklerimi Söyliyim

1- Diyalogları okurken daha doğrusu okuturken translate'e resimleri sıraıyla goster misal 2 kedinin konuşmasını direkt gösterirsen zaten adam o yazısmaları hemen okuyo arkadan bırının tekrarlaması zaman kaybı sırayla göster ki adam beklesın umarım anlatabılmısımdır
2- translate de sesler iç içe geçmiş o yuzden camtasia ile o sesleri biraz daha ayırabılır araya boşluk koyabılırsın ve eğer translate bir kelimeyi çok hızlı okuyorsa
örnek verıyorum suan : bilgisayar eğer translate bunu cok hızlı okuyosa cunku seslı harfler falan bazen cok hızlı geçiliyo sende o noktaları tespit edip bilgisaayaar falan yazki doğru okunsun bılgısayar doğru bır ornek olmadı ama böyle ağdalı kelimeler vardır aklıma gelmıyo suan bazı harfın uzaması gerekır onları hızlı gecınce translate saçma sapan bır ses oluyo oralara aynı harften 1-2 tane eklersen daha guzel anlasılır

3 - yazılar balondan taşmasın amatör ol ama profesyonel amatör ol

4- Allah aşkına o ıntroyu değiştir yada kısalt 25sn ne abi :D 25 saniyede çocuk doğuyo :D

5- ben bu tarzı cok sevıyorum cokta guluyorum
örnek :
https://www.youtube.com/watch?v=5vWZuNdPeBM

Şuna güldüğüm kadar başka birşeye güldüğümü hatırlamıyorum :D

Kuçu kuçu uu kıskıskısksıs ASF:SA:FsaD:SAF:SA

yorumlarınız için sağolun :) gereken değişiklikleri yapacağım

bende farkettim intro bayağı bi uzun olmuş, seste tabi sıkıcı olmuş sesi birazdaha yavaşlatıp introyu kısa tutacağım. yorumlarınız için çok teşekkürler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri