Film arsivi yapmak

Bay Torlak

Yasaklanmış
merhaba arkadaslar film arsivi yapicam yarin siparis ettigim 8t harddiskim geliyo icini film doldurucamda :p tavsiye ettiginiz bi site varmi reklamsiz film indirebilcegim ? hem orjinal film hem turkce dublaj 1 filmin boyle 2 versiyonunu indircem 1080 p 2k veya blueray olarak tavsiyelerinizi alalim reklamsiz filmde :cool:

merhaba arkadaslar film arsivi yapicam yarin siparis ettigim 8t harddiskim geliyo icini film doldurucamda :p tavsiye ettiginiz bi site varmi reklamsiz film indirebilcegim ? hem orjinal film hem turkce dublaj 1 filmin boyle 2 versiyonunu indircem 1080 p 2k veya blueray olarak tavsiyelerinizi alalim reklamsiz filmde :cool:

kaça aldınız link atar mısınız

kaça aldınız link atar mısınız

1.400e vatandan ama link varmi bilmiyom gidip ordan aldik hocam vatanin sitesinde vardir mobilim

---------- Spam Engelliyici 23:17 ---------- Önceki Mesaj 23:16 ----------

en temizi torrent hocam torrenten indir

herkez torrent diyorda hocam tr dublaj film zor bulunuyo torrentte bide indirdiklerimin cogu reklamli cikiyo varmi oneriniz

vipkullan'ı kullabilirsin hocam. Gayet beğendiğim bir site.

8 TB çok fazla değil mi başlangıç seviyesi için? Arşiv dediğin her önüne gelen filmi depolamak değildir sadece çok çok beğendiğinizi saklamaktır. Bunun bilincinde iseniz 8 TB çok büyük bir alan.. Benimde 2TB lik var 2012 den beri film saklarım ona. 2 Yılda 30 Film koymuşum içine.. :)

8 TB çok fazla değil mi başlangıç seviyesi için? Arşiv dediğin her önüne gelen filmi depolamak değildir sadece çok çok beğendiğinizi saklamaktır. Bunun bilincinde iseniz 8 TB çok büyük bir alan.. Benimde 2TB lik var 2012 den beri film saklarım ona. 2 Yılda 30 Film koymuşum içine.. :)

2 var elimde suan agzina kadar doldurdum oyun arsivi yaptim o tamam sirada film yapmak var ilk 2t ye film olarak basladim baktim yetmez bu 3 4 film atiyom 200 300gb gidiyo 8e gectim blueray yapcam hocam hepsini tek film 30 40gb :)

zamundayi oyun indirmek icin somurdum evet her film var benim sıkıntım tr dublaj reklamsiz torrent bulmak :(

kendi pc den mi yükleyeceksin? çok zor olmaz mı yav :) internet hızı kaç?

gece kusu var superonline valla zor olmuyo bir gecede 2 blueray indiriyor :D

film,dizi izliyorsan depodepoyu bilirsin hocam.onların vip sitesinden üyelik al bence.ben çok fazla dizi,film izleyen birisiyim ve sürekli üyelik alırım ordan.son derece memnunum.

Zamanında bende yapıyordum sonra dedim bunlar ne işe yaracak , sevdiğim filmlerin kaliteli kayıtları dışında tutmuyorum artık.

bende arsiv manyakligi var hocam her seyin arsivi bulunur evde pul koleksiyonum vardi arsivlik esim zorla attirdi :D yani diyorsunuz ki illa parayla yapcaz arsivi parasiz yok reklamsiz :) teskkurler

Film arşivi yapan arkadaşlar arşive attıkları filmler daha sonra işine yarıyor mu acaba bende ilk başta ufak bir arşiv yaptım aynı filmi 2 defa izlemeyeceğim için sildim hepsini şu anda Program arşivi dışında bir arşiv yapmıyorum

Napıcan o kadar disk alanını ?
İnternet hızın yeter mi ki ?
Kotan sınırsız mı ?
Ne anlarsın sen arşivden ?
Sıkılırsın sıkılır ?
Kaç para verdin?
;)

bende arsiv manyakligi var hocam her seyin arsivi bulunur evde pul koleksiyonum vardi arsivlik esim zorla attirdi :D yani diyorsunuz ki illa parayla yapcaz arsivi parasiz yok reklamsiz :) teskkurler

parasız nasıl olucak hocam?torrentte sıkıntı var diyorsun.normal sitelerde zaten turbobit gibi yerlere yükler.premium olmazsa 1-2 film indirdikten sonra delirirsin,çok yavaştırlar arada bekletirler filan tabi filmin silinmiş olma ihtimalide var.benim söyledigim yerde mesela aylık 30tl idi sanırım fiyat,adamların kendi serverlarında yüklü filmler.indirme sınırın yok,evdeki hat ne kadar hız veriyorsa o hızda indiriyorsun filmleri...ben bi ara turbobit aldım,10 gün kullandım ondan sonra kotayı aştın dedi.günlük kotayı söylüyor sandım yine,bide aylık kotası varmış.30 günlük hesabı 10 gün kullandım sonra kaldırdım kenara attım.sürekli kontrol ettim belki bi ara hesabı açarlar geri diye ama açmadılar.kotayı sıfırlamadılar :)

dedigin siteye uye olucam hocam bakalim tavsiyen kadar varmiymis :)

---------- Spam Engelliyici 00:11 ---------- Önceki Mesaj 00:10 ----------

Napıcan o kadar disk alanını ?
İnternet hızın yeter mi ki ?
Kotan sınırsız mı ?
Ne anlarsın sen arşivden ?
Sıkılırsın sıkılır ?
Kaç para verdin?
;)

hocam sadece filme degil spameriz biz hani :D kotasiz bin lira kadar bayildim ne demek ne anlarim arsivden arsiv benden sorulur :D

dedigin siteye uye olucam hocam bakalim tavsiyen kadar varmiymis :)

---------- Spam Engelliyici 00:11 ---------- Önceki Mesaj 00:10 ----------

hocam sadece filme degil spameriz biz hani :D kotasiz bin lira kadar bayildim ne demek ne anlarim arsivden arsiv benden sorulur :D

Hocam ben diğer arkadaşlara gönderme yaptım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri