Film İçin Hangi Partner

dombalak

Yasaklanmış
Elimde sağlam film arşivi var ve bunları partnerde değerlendirmek istiyorum

film konusunda sizce en sorunsuz partner hangisi

daha önce creative deydim ama sapığın teki dadandı sahte telif yağmuruna tuttu günde 40-50 tl kazanan kanalım gitti

life partnerde filmden 400-500 dolar kazandığını söyleyen tanıdıklarım var ama ödeme konusunda kimse bir şey söyleyemiyor

life veya ytr network aklımdan geçiyor ama tecrübeliler partner seçiminde yardımcı olursa sevinirim.

önemli olan arşiv bulunması değil, filtreden geçirmektir hocam. 1 videonuz dahi dünya engeline takılırsa ki filmlerin çoğu dünya engellidir, partnerle alaka kurmayı unutun.

filmleri ana partner kanala atmadan önce test kanalına atarsanız sorun olmaz heralde ama çok sayıda kanal feda etmeniz gerekecek :o

onlar sorun değil her şekilde filmleri geçirebilirim sadece sonradan gelecek çoğu sahte olacak telifleri engelleyemem

sadece hangi partner önemli olan o

malum partnerlerde illegal içerik bahanesiyle atıyorlar artık

cerativde iyi gidiyordum sahte telifler gelinceye kadar
[MENTION=7300]aknur[/MENTION] o konuda sıkıntım yok ilk kanalımda 854 videodan 854ü de dolar yapmıştım [MENTION=1701]xFactoria[/MENTION] kanallar gitsin önemli değil kanaldan çok ne var

Film için Adsense kullanın hocam. Diğer türlü para alma durumunuz en mükemmel partnerde bile %40

Film için Adsense kullanın hocam. Diğer türlü para alma durumunuz en mükemmel partnerde bile %40

Bende şu anda 10 gündür içinde film yüklü bir kanal var hocam henüz biyere bağlamadım, adsense e bglamayı düşünüyorum ama para kazanmanın kapanmasından korkuyorum :S daha önce yaptıgm bir kanal ertesi gün para kazanması kapatılmıştı tırsıyorum :D

Bende şu anda 10 gündür içinde film yüklü bir kanal var hocam henüz biyere bağlamadım, adsense e bglamayı düşünüyorum ama para kazanmanın kapanmasından korkuyorum :S daha önce yaptıgm bir kanal ertesi gün para kazanması kapatılmıştı tırsıyorum :D

Artık kolay kolay kapanmıyor. Çünkü video blocked yazısı çıkıyor. 2 taneden fazla engeliniz varsa bağlayın.

senin adsense uçmuş o zaman

yöntemini bileceksin.

Açıkçası partnerlerle çalışmayı sevmiyorum ama Gökhan Duman yüzünden partnere bulaştım :)

Fİlm ve çizgi filmde adsenseli kanallarda daha fazla uğraşmak gerekiyor

partner olunca bu kadar uğraşmaya gerek kalmıyor... du. Artık onlarda atmaya başladılar

Dün adsenseye bağlı film kanalıma hiç uğraşmadan başka film kanalımdaki 600 videoyu direkt attım sadece 85 tanesi dolar oldu ama videoları özgünleştirince başka kanala attığımda neredeyse %90 dolar oluyor.

İşini bileceksin, yöntemini bileceksin gibi laflar etmeyeceğim. Forumda zaten film geçirmenin tüm yolları anlatılıyor. Benim bildiğim en az 10-15 yöntem var denerseniz başarı sağlarsınız.

Ama bu yöntemler her ne kadar eşleşen, ünlem, soru işaretini geçsede telife engel olamıyor. Bence youtube için çözülemeyecek tek sorun TELİF meselesidir.

[MENTION=2129]dombalak[/MENTION] hocam başkasına ait videoları atıyoruz telife sorun demeyelim tek sorunumuz telif olsun yarın öbür gün yt derse sadece özgün kanallara ödeme yapıcaz o zaman ne yapacaz.

[MENTION=4415]ibrahim92[/MENTION], bu mantıkla düşünürsek yarın öbür gün google youtube üzerinden kanal sahipelrinin para kazanmasını iptal de edebilir, google her şeyi yapabilir.

Sonuçta bahsettiğim şeyler spammer tarzıdır. Özgün çalışanlar için genelde sorun yok zaten.

Şikayet etmek ve kaybedilenleri dert etmek yerine önümüze bakmamız lazım. Yt işine ilk başladığımda günde 1 tl gördüğümde, sevinçten uçardım. Şimdi ki hedeflerim çok daha yukarılarda.

Kolay olacağını kimse söyleyemez hatta çok zor olacak. Yapabildiğimiz kadar yapacağız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri