Film için partner firması

• Kullanıcı yenerk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

yenerk

Kayıtlı Üye
Önerebileceğiniz firma var mı freedom yavaş yavaş kapıları kapatıyor sanırım kapanan kanalları ödememekle başlamış sanırım yakında film kanallarınıda ödemez life ve awe demişler var mı bunlardan ödeme alan geçen ay film kanalıyla ?

Önerebileceğiniz firma var mı freedom yavaş yavaş kapıları kapatıyor sanırım kapanan kanalları ödememekle başlamış sanırım yakında film kanallarınıda ödemez life ve awe demişler var mı bunlardan ödeme alan geçen ay film kanalıyla ?

kardeşim bnce film kanalını adsense bagla daha saglam gelir yaparsın.
ama eger film kanalı dedigin seyden supelendim partner aradıgın için suphem şu ; eger film ismiyle , film aynı degilse bole bişe yapacaksan vazgec cunku flaglanırsın paranıda alamazsın zaten gercekden filmleri atıyorsan adsense daha cok kazanc saglar sana ve garanti olur hemde 2 telif gelirse kanalı sil kokten baska kanala oteki filmleri yukle.

[MENTION=10939]yenerk[/MENTION] hocam partnerlerde boşuna zaman ve para kaybetmeyin film içinde en güvenilir olanı adsense biraz edit sonra dolar yak. hiç değilse diğerleri gibi 2 ay sonra muallakta kalmıyor insan. kanalıma bloke konacakmı, bu ay ödeme yaparlarmı derdi yok. yt kanalın kapansa dahi para hesabında.

kardeşim bnce film kanalını adsense bagla daha saglam gelir yaparsın.
ama eger film kanalı dedigin seyden supelendim partner aradıgın için suphem şu ; eger film ismiyle , film aynı degilse bole bişe yapacaksan vazgec cunku flaglanırsın paranıda alamazsın zaten gercekden filmleri atıyorsan adsense daha cok kazanc saglar sana ve garanti olur hemde 2 telif gelirse kanalı sil kokten baska kanala oteki filmleri yukle.

2-3 hafta oldu telif gelmedi aynı filmle başlıklar ama adsense kullanmama nedenim korku adsenseda kullanabileceğim sadece kendi adım var şuan onuda kullanırsam zaten ocak ayına kadar ödeme alamayacağım 18 yaşına girmediğim için ama kullanmam zaten ya adımı kirletmek istemiyorum sonuçta youtube da spam yavaş yavaş gidiyor yakında biter bitince sitelere geri dönmem gerekecek

2-3 hafta oldu telif gelmedi aynı filmle başlıklar ama adsense kullanmama nedenim korku adsenseda kullanabileceğim sadece kendi adım var şuan onuda kullanırsam zaten ocak ayına kadar ödeme alamayacağım 18 yaşına girmediğim için ama kullanmam zaten ya adımı kirletmek istemiyorum sonuçta youtube da spam yavaş yavaş gidiyor yakında biter bitince sitelere geri dönmem gerekecek

hiç bişe anlamadım dogrusu mesala benımde 18 imi doldurmama 2 ay var ama adsensemde pin yola cıkdı glmedi bi turlu yoksa 18 imi doldurmadan da para cekebilecem çunku adsense acarken 18 yasından buyuk hesapla olunabiliyor ve bende 18 den buyuk hesap acdım ve sende adsensen varsa 18 inden buyuk gmaille acmıssındır cunku baska turlu acamassın yas sınırından dolayı ve adsensene bişe olmaz film kanalını adsense baglıyınca isminde kirlenmez telifde gelmıor diorsun cok guzel işte dedigim gibi gelsede 2 telifde kanalı komple silersin hiç bişe olmamaıs gibi olur baska kanala gene videoları atarsın yani. ama genede senın bilecegin iş ben fikrimi soledim adsense daha cok kazandırır. Sadece oteki yani film ismiyle film aynı degil işini yapıyorsan işin vahim, yenisinde zati cok yalnıs baslamıs olursun :) ( kucuk bi tecrubeyle sabit :) )

Hocam awe ile kac aydir calisiyorsunuz ve su ana kadar kac ayin parasini aldiniz spamdan kapanan kanalin odemesini aldiniz mi,teliften kapanan kanalin odemesi yapiliyor mu son olarak bloklanan paraniz varmiydi varsa odemsini aldiniz mi aldiysaniz kac ay sonra saygilar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri