film izleme sitesi önerisi

• Kullanıcı frax1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

frax1

Yasaklanmış
arkadaşlar her tıkladığım noktada yeni bir sekme açılmayan adam gibi film izleyeceğimiz kaliteli siteleri paylaşabilirmisiniz. ben hdfilmcehennemi.com dan izliyorum tükettim siteyi sanırım:D

720pizle.com unutulmazfilmler.com gibi siteler genellikle çok fazla tekrara düşmeyen, kaliteli sitelerdir. Aynı zamanda hdfilmcehennemi de bu sektörün en iyilerinden birisidir. Bu arada ben Netflix'in 40 tl lik paketine üye olmama rağmen, bazı filmleri yine de bu sitelerden izliyorum. Aslında benim en büyük hobilerimden birisi film keşfetmek ve bu sitelerin çok katkısı olduğuna inanıyorum.

fullhdfilmizlesene.org ve filmrodi.com bu iki site gördüğüm en kaliteli siteler :)

benim takıldığım siteler
limitsizfilmizle.com
filmgoo.com
720pizle.com
indirmek içinde
limitsizamca.org tavsiyemdir.

ben bugüne kadar hep filmin adını googledan aratıp ilk siteden izledim hiç pişman olmadım.

Eğer amerikan sineması,tanınmış yönetmenler,tanınmış oyuncuların oynadığı filmleri izliyorsan 720pizle.com

Ama iskandinav sineması,iran sineması, gişe başarısı olmamış ancak güzel filmleri deneyip deneyip bulurum diyorsan unutulmazfilmler.co, ayrıca bu sitede gişe filmleri de var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri