Film Önerisi

serverus

Kayıtlı Üye
Arkadaslar dukkanda ızlemek ıçın guzel fılm onerılerınızı beklıyorum en begendınız fılmleri bu baslık altında yazarmısınız

Ytpara film tavsiyesi yazarsan google a 10 tane konu vardır bunla alakalı onlar yardımcı olabilir.

"kaçma birader" diye yerli film var komedi severler izlesin (sansürsüz bulursanız daha iyi). çok az yavanlamışlar geneli güzel izlenir

teşekurler küçük esnaf lucky kacma bırader izledım baska tavsıyelerı olan varsa sevınırım

revenant izlemediysen öneririm.Dün izledim ben de

Okadar berbat durumdayım ki çok kötü hissediyorum resmen nefes almak gelmiyor içimden şöyle su abuk subuk durumdan cıkıcak 2 saat aklımı dagıtıcak bu dünyadan alıp götürücek fantastik bir filmi varmı acill .

Warcraft - bilim kurgu,fantastik
Orman Çocuğu - fantastik
Kaçma Birader - komedi
Hush - gerilim

seç beğen al :D

Son düzenleme:
Okadar berbat durumdayım ki çok kötü hissediyorum resmen nefes almak gelmiyor içimden şöyle su abuk subuk durumdan cıkıcak 2 saat aklımı dagıtıcak bu dünyadan alıp götürücek fantastik bir filmi varmı acill .

Sana 'Amelie' öneririm depresyon için birebir izledikten sonra nedensiz çok mutlu bir insan olursun :)
[MENTION=43477]serverus[/MENTION] Sana da aşağıdaki seriyi önerebilirim. Western filmleridir.

Bir Avuç Dolar
Birkaç Dolar İçin
İyi, Kötü ve Çirkin

Sana 'Amelie' öneririm depresyon için birebir izledikten sonra nedensiz çok mutlu bir insan olursun :)

[MENTION=43477]serverus[/MENTION] Sana da aşağıdaki seriyi önerebilirim. Western filmleridir.

Bir Avuç Dolar
Birkaç Dolar İçin
İyi, Kötü ve Çirkin

izledimmm başka yokmu :(

izledimmm başka yokmu :(

Son Kale
Schindler'in Listesi (1993)
Beyaz Saray Düştü (2013)
Kod Adı Olympus (2013)
Büyük Hazine 1-2
Cesur Yürek (1995)
Indiana Jones 1-2-3-4
Karayip Korsanları 1-2-3-4
Kaptan Amerika 1-2
Iron Man 1-2-3
Ant-Man (2015)
Hayat Güzeldir

Aklıma gelenler bunlar izlemediklerin varsa izlersin bitince pm atabilirsin, yazarım yine.

Az önce yabancı kanalda action bi oyun gördüm, biraz bakim dedim meğerse filmmiş. İlk kez böyle bi film gördüm, ismi Hardcore Henrymiş. Aşırı şiddet içeriyo. 18 yaşından küçükler seyretmesin.

herkeze tesekurler aklına gelen varsa bu baslık altında ekleyebılır

Snatch, Tanrı Kent, Big Fish, Sıkıysa Yakala, Mr. Nobody.. bir filmkolik olarak daha bir sürü sayabilirim ancak bunlar eğer izlemediysen gayet güzel filmlerdir.. Bu arada bu filmler en fazla orta derecede aksiyon içeren genelde konu odaklı filmlerdir..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri