Film siteleri ile uğraşan yada eski işi olanlar varmı

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar

Serk@nYT

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytpara.com
Arkadaşlar film sitesine ilgi duyan,daha önce bu işlerle uğraşmış tecrübeli bilgili kesmeyi bicmeyi altyazı gömmeyi bilen sitelere upload etmeyi ve konu açmasını bilen etiket başlık vs gibi yani online film izleme siteleri ile ilgili bu tür işeri bilen arkadaşlar varmı acaba..

Sormamdaki sebeb bilenler bilir benim eski işdi bu youtube öncesinde ve iyi kötü kazandığım bir işdi ama bırakmıştım.Şimdi yeniden youtube yanında alternatifler düşünürken bu işe yeniden başlamak istedim.

Başlamak istememin esas sebebide aslında en sevdiğim iş olmasıydı ve ilgi alanım olmasıydı da diyebiliriz.Gerek kaynak olarak gerekse online izleme sitelerine göre elimdeki kaynak ve bilgilerin olmasındanda hep 1 adım önde başlamışımdır bu işte diger yeni başlayan arkadaşlara göre.Yani az çok tecrübem var.(Senkron-Ses ekleme cıkarma,Altyazı,kaynak,netde ilk sunmak,hızlı alternatifli sunma vs gibi.)

Youtube dışındaki kalan vaktimdede bu işi yapmayı düşünüyorum şimdi ve domain olsun tema script olsun herşeyi ayarladım yaptım.

Bu işte bilgisi,tecrübesi olan arkadaşlar varsa,sitede hem vakit harcamak hem kaliteli temiz iş yaparak kısa sürede siteyi iyi yerlere getirmeyi kendine amaç edinecek arkadaş varsa çalışmak isterim.

Sitenin ne geliri olursa olsun yarı yarıya olacakdır.ister 1k hitli iken geliri olsun ister 100k hitli iken olsun farketmez gelir payı yarı yarıya olacakdır.Giderlerde tamamen tarafımdan karşılanacakdır.

Varsa böyle bir iş arkadaşı seve seve çalışabilirim.Ama lütfen bu işibilen birisi olsun çünki bu nasıldı şu nasıldı böylemi oluyordu gibi sorulardan inanın bıktım.:D

Site Wordpress tabanlı ve BURDAKİ TEMA kurulmuştur.

Saygılar.

İşi bilen yaşadı :D İnşallah iyi yerlere gelir siteniz serkan abi:)

nasıl bir iş :D
hehehe...film izlemeyi biliyorum.:D..hazır olunca izleriz,kolay gelsin.

ben yardım edebilirim hocam, aktif 2 yılı geçkin süredir uğrasıyorum

Birkaç tane film sitem var bu konuda tecrübeliyim. Serkan abi seninlede çalışmak isterim şahsen :)

ben 7/24 site ile ilgilenebilirim az çok tecrübem var php mysql html css jquery bu konularda kendimi biraz geliştirmiştim

Serkan abi forumun saatini ayarlarmısınız geri kalmış sanırım. şuan 23:49 bende

Bende bir süredir ilgileniyorum hatta wordpress alt yapılı bir dizi domainim var ancak alt yazı gömme senk. tutturma konusunda pek bir bilgim yok şahsen.

Serkan abi benimlede iletişim kurarmısın bu konuyla alakalı olarak :) bende ekli bütün skypelardan mesaj attım :)

Usta sana hiç bir şey demiyorum... eski bir broadcast uzmanı arkadaşın var ve yaw bilader demiyorsun...

Saygıyla...

bence pastayı küçültüp işi büyütebilirsin.
bir elin nesi var,iki elin sesi var.bir de sen işin plan kısmında olursun gibime geliyor.
diğer işlerden başka vakit ayıramazsın.
3-4 kişilik sağlam bir ekiple film piyasası şenlenir.

Şuan bir teknoloji sitesinin temelini atıyorum çalışacak bir arkadaşta ayarladım ama şu film sitesi olayı hep aklımda Serkan abi bende bu sektöre öyle yada böyle bir kere girmek istiyorum şuana kadar sadece bilişim suçu yönünden sıkıntı olur diye girmedim ama kafamda güzel projeler var yani eğerki bir risk olmayacağına inandığım gün gireceğim. Serkan abinin sorduğu tüm soruları bende soruyorum bu konuda tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlar varsa pm alabilir miyim merak ettiğim bir kaç konuyu soracağım sadece :)

mesaj atacam ama bana sıra gelmez =) bi film sitesi var şu an, pek ilgilenemiyorum. senle olsaydı güç alır yapardım abi.

Bir film sever bulmak duygu yönünden güzel :D
2005 de film sitesi açtım online değildi download üzeri rapidsharenin kral olduğu dönemler. Günlük 60k hit. ah ah.. ne puanlar aldık ondanda. müyap sağolsun kapattı.:eek:
Fakat film sevdam hiç bitmedi bu defa arşiv yapmaya başladım :cool:
4561 adet Bluray-HDFilm (3D-720p-810p-1080p) Onlarca HDD :D
lafın kısası. Arşivim sağlam. ek gelir olarak hdd dolum yapıyorum.
bir vps ile atılabiliriz düşünürsen :rolleyes:

Filmlerden anlarım RTV sinema mezunuyum kesme biçme kurgu-montaj zaten asıl mesleğim fakat diğer konulara gelince pek tecrübem yok lakin yine de yardım etmek isterim.

Arkadaşlar film sitesine ilgi duyan,daha önce bu işlerle uğraşmış tecrübeli bilgili kesmeyi bicmeyi altyazı gömmeyi bilen sitelere upload etmeyi ve konu açmasını bilen etiket başlık vs gibi yani online film izleme siteleri ile ilgili bu tür işeri bilen arkadaşlar varmı acaba..

Sormamdaki sebeb bilenler bilir benim eski işdi bu youtube öncesinde ve iyi kötü kazandığım bir işdi ama bırakmıştım.Şimdi yeniden youtube yanında alternatifler düşünürken bu işe yeniden başlamak istedim.

Başlamak istememin esas sebebide aslında en sevdiğim iş olmasıydı ve ilgi alanım olmasıydı da diyebiliriz.Gerek kaynak olarak gerekse online izleme sitelerine göre elimdeki kaynak ve bilgilerin olmasındanda hep 1 adım önde başlamışımdır bu işte diger yeni başlayan arkadaşlara göre.Yani az çok tecrübem var.(Senkron-Ses ekleme cıkarma,Altyazı,kaynak,netde ilk sunmak,hızlı alternatifli sunma vs gibi.)

Youtube dışındaki kalan vaktimdede bu işi yapmayı düşünüyorum şimdi ve domain olsun tema script olsun herşeyi ayarladım yaptım.

Bu işte bilgisi,tecrübesi olan arkadaşlar varsa,sitede hem vakit harcamak hem kaliteli temiz iş yaparak kısa sürede siteyi iyi yerlere getirmeyi kendine amaç edinecek arkadaş varsa çalışmak isterim.

Sitenin ne geliri olursa olsun yarı yarıya olacakdır.ister 1k hitli iken geliri olsun ister 100k hitli iken olsun farketmez gelir payı yarı yarıya olacakdır.Giderlerde tamamen tarafımdan karşılanacakdır.

Varsa böyle bir iş arkadaşı seve seve çalışabilirim.Ama lütfen bu işibilen birisi olsun çünki bu nasıldı şu nasıldı böylemi oluyordu gibi sorulardan inanın bıktım.:D

Site Wordpress tabanlı ve BURDAKİ TEMA kurulmuştur.

Saygılar.

serkan abı bende yardımcı olamk ısterım 3 kadar flım sıtem vardı 2 sı mahkeme kararırla kapatıldı suan bır tane var .tema guzel degıl abi bıldıgım seo su guzel kullanıslı bır tema var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri