Film siteme film ekleyecek eleman aranıyor

kajaga

Kayıtlı Üye
Sitemiz daha 3 günlük 64 tane film ekli. 3 Kişi çalışıyoruz gelen eleman 4. olacak. Site yeni olduğu için henüz reklam almadık. İşi almayı düşünen varsa pm atsın özelden site adresini yazayım.

Hocam site sizin sunucularda barınıyor tanımadın mı beni :D

---------- Mesaj saat 08:10:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:10:02 civarında gönderildi. ----------

Pm atıldı

müşterimi tanımazmıyım o yüzden yazdımya :D itinayla yaparız diye :D yaz skype den konuşalım :D

Arkadaşlar konu sahibinden özür dileyerek, film sitesi hakkında bir kaç soru soracağım bilgili arkadaşlar pm atabilir mi acaba. İyi forumlar

sitene kac kişi ortak ?

ytpara nın sistemi cok sacma mesaj post olmadan özel mesaj atılmıo :S atamadım oyüzden

film başı kaç tl alıyoz :)

bu arada günde en az 10 film yüklerim.

fılmer copy paste ıslemı olarak mı yuklenecek yoksa vk turu sıstemlere upload edılerek mı ?

içinde bulunduğunuz ortama ve kurallara biraz saygılı olunuz...
her forumda olan ve olması gereken bir özellik sadece.

her forumda sadece belli bi postu olanlar konu acar burda post olmadan mesaj atmılmıo her forumda öyle olsa kimse forumlara üye olmaz gereksiz bi özellik kaldırılması iyi olur

film botu alın hocam, tek tıkla bir sürü film çekebilirsiniz eğer wordpress ise siteniz.

her forumda sadece belli bi postu olanlar konu acar burda post olmadan mesaj atmılmıo her forumda öyle olsa kimse forumlara üye olmaz gereksiz bi özellik kaldırılması iyi olur

Hocam biraz daha konuşursan bence seni kaldıracaklar, sus en iyisi :) Sonuç olarak beğenmediğin ve saçma dediğin portalın içersinde sen de varsın. Türkiye de Youtube destek üzerine bu kadar alt yapısı ve bilgi donanımı yüksek 2 ikinci bir portal gösterebilirmisin bana? yok çünkü o yüzden kıymetini bilmek gerek..

film botu alın hocam, tek tıkla bir sürü film çekebilirsiniz eğer wordpress ise siteniz.

bazı fılmerde resım eksıklıgı yada ozet oyuncular vs yerlerı karısık oluyor acıkcası ben kullandım o kadar fılmı tekrardan sılıp kendım yukledım, ınsan kendı elıyle yapmadıgı seyı kolaylıkla begenmıyor yanı en azından ben oyle dusunuyorum :)

eleman bulundumu?
film bası alınan tl nedir?
pm bekliyorum

şu film işine bende el atmak istiyorum ancak başıma bela gelir diye çekiniyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri