Film Sitesi Olanlar

keremoflu

Kayıtlı Üye
Merhaba dostlar,

YT dışında uzun vadede geliştirmeyi düşündüğüm bir site açmak istiyorum arkadaşımla ortak olarak. SEO ve diğer giderler için aylık para bölüşümünü de yapacağız. Birkaç kategori fikri istiyorum bilenlerden. Siteler hakkında bilgim çok geniş değil.

Ancak gördüğüm üzere hak sahibinin mesajı ve maili üzerine filmleri vs kaldırdıklarında sıkıntı olmuyor, yani hala çok etkin bir alan film siteleri.

Ne kadar zamanda, aylık ortalama ne kadar yatırım ile iyi bir şeyler yapabilirim, önerilerinizi bekliyorum.

film sitesi çok. 10 yaşındaki çocuklar film sitesi açmaya başladı. Neyse adsense ekleyemezsin reklam alanı kısıtlı. Telif sorunu yok, yeni yapım TÜRK FİLMLERİNİ atmazsan yeterli.

Bütçeye gelince, hosting sana aylık 100tl ye patlar ilk etapta sonra hite göre 1k ya kadar çıkar. Başka giderin tema yazılım vs giderin olur ilk başta 1k kadar. SEO için çok para harcamalısın rakibin çok. ben 3 4 ayda 5k para harcaKmıştım seo için.

Kazanca bakarsak ne ekersen onu biçersin :D

gunluk 1k hıtım var yıllk 35 dolar hostıng oduyorum flım sıtelerının tutma ıhtımalı cok zor pıyasada rakıp cok yukselmen baya zaman ve azım ısı sureklı guncel tutucaksın kendı flımlerını alt yazı ve reklamını eklıyceksın iframe player var ısını cok rahatlatırı hostıng faladna o akdar para gıtmez ılk etapda

film sitesi çok. 10 yaşındaki çocuklar film sitesi açmaya başladı. Neyse adsense ekleyemezsin reklam alanı kısıtlı. Telif sorunu yok, yeni yapım TÜRK FİLMLERİNİ atmazsan yeterli.

Bütçeye gelince, hosting sana aylık 100tl ye patlar ilk etapta sonra hite göre 1k ya kadar çıkar. Başka giderin tema yazılım vs giderin olur ilk başta 1k kadar. SEO için çok para harcamalısın rakibin çok. ben 3 4 ayda 5k para harcaKmıştım seo için.

Kazanca bakarsak ne ekersen onu biçersin :D

Peki başka web yatırım önerin var mı? :)

Peki başka web yatırım önerin var mı? :)

web youtube kadar kolay değil malesef her sektör birbirinden zorlu :)

oyun desen flash oyun sitesi kaynıyo çıkarmak çok zor
film desen öyle
haber desen, ciddi yatırım kadro vs gerekiyor ve tabiki çok zaman gerekiyor
forumlar desen çoktan bitti
video sitesi desen youtube varken kimse dönüp bakmaz.
Dizi izleme sitesi desen 2 3 tane tekel olmuş site var

anlayacağın her sektör birbirinden b.k. ve bilgi birikimin ve tecrüben yoksa web işine girmemeni tavsiye ederim ben web den çıkıp youtube geldim daha da gitmem :D orda 1 yılda ugraşıp kazandıgını 1 ayda kazanuyosun yıutubeden

film işi bildiğin amelelik. verdiğin emek karşılığında cok az para alıyorsun. daha niche sektorlere girmen lazım. film sitesi açıcaksan bile turkiyeye hizmet verme.

web youtube kadar kolay değil malesef her sektör birbirinden zorlu :)

oyun desen flash oyun sitesi kaynıyo çıkarmak çok zor
film desen öyle
haber desen, ciddi yatırım kadro vs gerekiyor ve tabiki çok zaman gerekiyor
forumlar desen çoktan bitti
video sitesi desen youtube varken kimse dönüp bakmaz.
Dizi izleme sitesi desen 2 3 tane tekel olmuş site var

anlayacağın her sektör birbirinden b.k. ve bilgi birikimin ve tecrüben yoksa web işine girmemeni tavsiye ederim ben web den çıkıp youtube geldim daha da gitmem :D orda 1 yılda ugraşıp kazandıgını 1 ayda kazanuyosun yıutubeden

Aslında haklısın hocam, çokca aklıma gelip sonra vazgeçtim. Ben en iyisi YT planlarıma geri döneyim kafam dağılmasın :D

Merhaba dostlar,

YT dışında uzun vadede geliştirmeyi düşündüğüm bir site açmak istiyorum arkadaşımla ortak olarak. SEO ve diğer giderler için aylık para bölüşümünü de yapacağız. Birkaç kategori fikri istiyorum bilenlerden. Siteler hakkında bilgim çok geniş değil.

Ancak gördüğüm üzere hak sahibinin mesajı ve maili üzerine filmleri vs kaldırdıklarında sıkıntı olmuyor, yani hala çok etkin bir alan film siteleri.

Ne kadar zamanda, aylık ortalama ne kadar yatırım ile iyi bir şeyler yapabilirim, önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba,

Öncelikle cok zorlu bi sektörde olacağınız için çok çok çok sabırlı olmanız gerekiyor. Film sitesi açmak basit, 60tl yıllık hosting ve domain ücreti, 30tl bot, 70tl tema 40tlde logo vs. grafiklere ayırsanız 200tl 'ye hazır edebilirsiniz. Bi editör tutarsınız filmleri eklettirmek için, film başına 1tl ücret alıyorlar ortalama, günde 5 film yeterli olur. Buraya kadar harcama yapmamış olarak düşünebilirsiniz, asıl bütçenizi bundan sonra belirleyeceksiniz. Düzenli olarak tanıtım yazıları, footer link, sosyal medya desteği vs. bu çalışmaları sürekli tekrar ettirmeniz gerekiyor(r10 da tanıtım yazıları ve footer link alabileceğiniz arkadaşları bulabilirsiniz). Eğer bu söylediklerimi düzenli bir şekilde uygularsanız 3. aydan sonra sonuçları almaya başlarsınız.
Ben daha önce bir sitemde popads.net reklam firmasını kullanıyordum, ziyaretçinin bölgesine göre gelir değişiyor fakat ortalama günlük 10k tekil ziyaretçiye 7-8$ veriyor.
Rekabet çok olduğu için canınız cok sıkılacak bunalacaksınız bıkma noktasına gelceksiniz, şimdiden kendinizi bu durumlara alıştırın :)

Film sitesi tutturmak istiyorsanız bence filmler yayınlanır yayınlanmaz kendi ekibinizin alt yazı hazırlayıp sitenizde yayınlanmasıyla olur. videonun üzerine yada alt yazı aralarına kendi sitenizin reklamınıda ekledimmi sizden filmi alsalar bile sitenize gelenler olacaktır.

gunluk 1k hıtım var yıllk 35 dolar hostıng oduyorum flım sıtelerının tutma ıhtımalı cok zor pıyasada rakıp cok yukselmen baya zaman ve azım ısı sureklı guncel tutucaksın kendı flımlerını alt yazı ve reklamını eklıyceksın iframe player var ısını cok rahatlatırı hostıng faladna o akdar para gıtmez ılk etapda
ömercim hele bekle bizim şu iş olsun. sana film sitesinin kralını açıcam. öyle diğerleri gibi wordpress değil. oturup kendim yazılımını hazırlıycam:D. ayrıca film sitesi açıyorsanız anlaşın bir yazılımcıyla adam gibi bir yazılım hazırlatın. diğerlerinden bir farkınız olsun.

ömercim hele bekle bizim şu iş olsun. sana film sitesinin kralını açıcam. öyle diğerleri gibi wordpress değil. oturup kendim yazılımını hazırlıycam:D. ayrıca film sitesi açıyorsanız anlaşın bir yazılımcıyla adam gibi bir yazılım hazırlatın. diğerlerinden bir farkınız olsun.

Bekliyoruz olmasini :) film sisteside uzun vadeli yatirim anca zevk ic8n olur

yok yav boyle film siteleri ile felan ugrasilmaz torrent sitesi vardi bilirsiniz leechturk mahkeme karari ile kapatildi yillarin sitesi her ne kadar site sahipleri aciklamasada telif den dolayi kapandi diye acik ve ne ortada adamlar bi gun icinde kapattilar siteyi sessiz sedasiz yani mesala yabanci 1000 lerce torrent sitesi var bisi yapmiyorlar avrupada Turkiyede site kapatiyorlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri