Film sitesi öneri

kacakzamani

Yasaklanmış
Web sitesi
www.dm-para.com
Merhaba arkadaşlar film sitemi açtım tekrardan iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum ama ya nasip dedik bikere daha sizlere sormak istiyorum sitemde ne gibi eklentiler yapmalıyım dikkat çekmesi için nebiliyim akılda kalıcı olması için

Cinemarine.org HD Film İzle

Sitenin teması güzel. Açıldığında facede beğen ekranı çıkar bence

teşekkür ederim yorum ve öneri için

seo için henüz erken sitedeki film sayısı yeterli degil sitemde ortalama 5000 film oldugu zaman bu işlemi yapacagım

---------- Spam Engelliyici 16:51 ---------- Önceki Mesaj 16:50 ----------

mantıklı faebook begen olayını en kısa sürede ekleyecegim teşekkür ederim

teşekkür ederim yorum ve öneri için

seo için henüz erken sitedeki film sayısı yeterli degil sitemde ortalama 5000 film oldugu zaman bu işlemi yapacagım

neler yapacaksın hocam seo için ? seo için yapılan bazı işlemler ters tepiyor onun için soruyorum.

[MENTION=12563]kacakzamani[/MENTION] hep merak etmişimdir. Bu yasal uyarıyı koyduğun zaman bir sıkıntı çıkmıyor mu ?

neler yapacaksın hocam seo için ? seo için yapılan bazı işlemler ters tepiyor onun için soruyorum.

seo için kendim pek bişey yapmıcam bu işin kurtları var piyasada harbi kurt ama onlardan yardım alıcam adamlar sırf bu işi yapıyor o yüzden ters tepkileri göze alıp içine etmek istemem :D işin gerçegi

---------- Spam Engelliyici 16:59 ---------- Önceki Mesaj 16:55 ----------

[MENTION=12563]kacakzamani[/MENTION] hep merak etmişimdir. Bu yasal uyarıyı koyduğun zaman bir sıkıntı çıkmıyor mu ?

aslında bu konuda yanlış bilnen okadar çok şey varki misal film sitesi açıcak olanlar genelde yurt dışı host alır ama buna gerek yok işin aslı şu misal sitemdeki film sahibinin biri beni şikayet edicek ama etmeden önce mutlaka bana mail atması lazım çünkü yasalarımız bunu gerektiriyor ve bana mail attıgı zaman ben o içerigi kaldırdıgımda bana hiç birşey yapma hakkı kalmıyor ayrıyeten diger filmleri kaldırmama gerek yok çünkü tüm filmlerin yapımcılarının benim siteme gelip filmlerini bulup bana tek tek tek linkeriyle filmlerinin kendilerinin oldugunu söyleyen bir mail atması lazım yani yayınladıgınız şu film bilmemne şirketine ait kaldırın şeklinde oda mümkün degildir :D o yüzden kafan rahat olsun bu konuda

Hayır çıkmaz yani şöle oluyo mailini ekliyosun iletişim eğer biri itiraz edicekse içeriğin kaldırılması konusunda mail atıyo kaldırmazsan sıkıntı diye biliyorum

site wordpressse r10 da Emrah var çalıştırma yaptır ben zamanında 2k lık bi siteme yaptırmıştım bi hafta içinde 5k lara çıkmıştı şu andada 15k civarı,sadece SEO çalışması herşey değil ama kesinlikle çok faydası var

site wordpressse r10 da Emrah var çalıştırma yaptır ben zamanında 2k lık bi siteme yaptırmıştım bi hafta içinde 5k lara çıkmıştı şu andada 15k civarı,sadece SEO çalışması herşey değil ama kesinlikle çok faydası var

r10 davetiyesi bulamadım bir türlü o yüzden pek girmiyorum oraya :D

Emrahın profil linini yazarmısınız yada pm yollarsanız sevinirim

404 hatası alıyorum ben

ytparadan yönlendirme yapınca hata veriyor şu adresi kopyala yapıştır

Kod:
 www.r10.net/seo-danismanligi/827155-500-referans-film-dizi-siteleri-icin-site-ici-optimizasyon-ve-hitlendirme-calismasi-yapilir.html

Son düzenleme:
kazancını biraz azaltabilir ama en önemlisi aşırı reklamdan kaçınmalısın bence gerçekten itici oluyor. filmde rekabet de bu kadar fazlayken sürümden kazanmayı dene bir süre

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri