Film tavsiyesi istiyorum

• Kullanıcı prens
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

prens

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar şöyle senaryosu sağlam yavaş ilerlemeyen fantastik olmayan bir film tavsiye edebilir misiniz?

izlenmesi gereken 100 film diye netten bakıver:)

Sonsuzluk Teorisi ni tavsiye ederim hocam çok güzel bir film

walla hocam bende arıyorum seyretcek film yok ... 2 gün önce dedim bir film seyredeyim ölü bir adamla 1 kişinin arasındaki olayları anlatıyo konu güzel seyredilir dedim harry poterda oynayan cocuk oynuyo izlemeye başladım hayatımda seyrettigim en saçma film değil daha saçmalarıda denk geldi (ölü adamın üstüne binip okysanus geçti ama nasıl ? belki seyreden olur :D :D ) velhasıl seyredilcek film yok bu sıralar.

Tarzan efsanesi az önce biraz izledimde çoluk çocuk korktu biraz :) arka sokaklara talim olduk :)

---------- Spam Engelliyici 21:12 ---------- Önceki Mesaj 21:11 ----------

Sonsuzluk Teorisi ni tavsiye ederim hocam çok güzel bir film

Merak ettim baya izlicem :)

john wick - yamakasi - ghajini - kaptan amerika - adalet - hacker bilgisayar korsanı - aşka yükseliş - ip man serisi - hızlı ve öfkeli serisi - batman 2008 - adalet benim - limitless - yasak bölge ( paul reyiz ) - senden önce ben - mad max fury road - who I am

sonuncusu - The Con Artists çoğu kişinin bilmediği hacker zeka aksiyonun birleştiği filmdir. ters köşelerde vardır

Dram veya psikolojik olabilir hocam

Esaretin Bedeli izlemişsindir yüksek ihtimalle ama izlemediysen izle. Onun dışında:

1-) Eternal sunshine of the spotless mind
2-) Forrest Gump
3-) The Truman show

Yukarıdakiler çoğu insanın bildiği filmler ama eğer ki izlemediysen kesinlikle birinden başla

Not: Ne izliyorsan türkçe altyazılı izle

Esaretin Bedeli izlemişsindir yüksek ihtimalle ama izlemediysen izle. Onun dışında:

1-) Eternal sunshine of the spotless mind
2-) Forrest Gump
3-) The Truman show

Yukarıdakiler çoğu insanın bildiği filmler ama eğer ki izlemediysen kesinlikle birinden başla

Not: Ne izliyorsan türkçe altyazılı izle
Sende benim kafadansın heralde hocam.Aşağıdaki filmler benden sana tavsiye olsun.Sondan 2 tane film bilim kurgudur.Özelliklede coherence i izlemeni tavsiye ederim bir bilim kurgu hayranı olarak.
The Broken Circle Breakdown
North Country
Babel
Monster
Seven - Se7en
Coherence
Contact

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri