Film videolarından telif alırmıyım_??

ArchangeL

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bitturktorrent.com
Arkadaşlar merhaba;

Yt ye film yüklesem reklam gelirlerinden para kazanabilir miyim_???
Telif hakkı yememek için bir şeyler yapabilir miyiz_??

öğrenirsen banada söyle dostum :D Muslera06 bu konu hakkında bir video hazırlayacağını söylemişti , onu bekliyoruz

kazanırsın ama artık 2012+ filmlerin hepsi telif veriyor.anca 2010 filmlerini yüklersen .D onlarda izlenmez

Mantık yürütelim bakalım :) Şimdi video var ve onu geçirmeye çalışıyorsun . Nasıl saklarsın bu videoyu . Orijinal dilde yükleme yapma . Renk değiştire bilirsin . Yada videonun id sini değiştirebilirsin. Tamamen sana kalmış bir şey . İnan biz bilsek zengin falan olmuştuk sanırım :D

Filmlerden uzak dur kardeş anında telif yersin hesabın ve adsenseden kapanır

Türk filmlerinden telif yeme şansın çok yüksek kardeşim , bana kalırsa uzak durmalısın.

teliften ziyada dünya genelinde engellenmiş diye cıkıyo tr dublaj filmlerde 15-16 tane filmin hepsinde cıktı

teliften ziyada dünya genelinde engellenmiş diye cıkıyo tr dublaj filmlerde 15-16 tane filmin hepsinde cıktı

musleranın konusundan sonra bende merak ettim 3 film attım bi kanala,eskide degil filmler 1-2 yıllık.3 filmden birisi takıldı dünya engeline.o filmde +16 bi filmdi,belki onlada alakası olabilir diye düşünüyorum :)

musleranın konusundan sonra bende merak ettim 3 film attım bi kanala,eskide degil filmler 1-2 yıllık.3 filmden birisi takıldı dünya engeline.o filmde +16 bi filmdi,belki onlada alakası olabilir diye düşünüyorum :)

adsense ne alaka kardeş

Türk filmlerinden telif yeme şansın çok yüksek kardeşim , bana kalırsa uzak durmalısın.

Filmlerden uzak dur kardeş anında telif yersin hesabın ve adsenseden kapanır

Mantık yürütelim bakalım :) Şimdi video var ve onu geçirmeye çalışıyorsun . Nasıl saklarsın bu videoyu . Orijinal dilde yükleme yapma . Renk değiştire bilirsin . Yada videonun id sini değiştirebilirsin. Tamamen sana kalmış bir şey . İnan biz bilsek zengin falan olmuştuk sanırım :D

kazanırsın ama artık 2012+ filmlerin hepsi telif veriyor.anca 2010 filmlerini yüklersen .D onlarda izlenmez

öğrenirsen banada söyle dostum :D Muslera06 bu konu hakkında bir video hazırlayacağını söylemişti , onu bekliyoruz

arkadaşlar teşekkür ederim herkese... Muslera06 arkadaşımızın videosu eklenirse benide bilgilendirir misiniz_??

genelde filmler dünya engellidir. görsel içerik bakımından telif verirler.

alırsınız %100 bunun örneği benim cebbeleşiyorum işte başka kategori yönelin

tutmuş bir dizi web siten olcak. youtubeye videoların başlığını 1111 yazarak yükleyeceksin. etiket girmeyeceksin. o videoyu alıp sitene gömeceksin. mantık bu.

Artık partner kanallara bile eşleşen geldiğine göre sıkıntı var demektir.Ama genede araştırma sonucu dizi çalışanlar telifsiz filmler bulabilir her kategoride olduğu gibi sadece araştırmak lazım.

180 tane 2011+ filmin 160 a yakını eşleşen yada dünya genelinde engellendi verdi geri kalan 20 filmi yükledim warner brows 2 telif, universal 1 telif attı ve kanal kapandı.

filmi yüklemeyi bırak 11saniyelik fragmanını yükledim ertesi gün direk telif :D bu aralar bende kategori arıyorum ama bulamadım :D sana kardeş tavsiyesi sinema,fragman ve diziler bunlardan uzak dur en fazla kanalın 1hafta dayanır denenmiş ve onaylanmıştır.:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri