Filmlerde Engel Aşma ( Denenmiştir )

kkundakci

Yasaklanmış
Merhabalar değerli arkadaşlarım,

Öncelikle belirtmek isterim ki buradan bir örnek kanal veya örnek bir çalışma sunmayacağım. Sebebine gelince, verdiğim örnek kanallara bile sahte telif atılmasıdır. Bu sebeple de ben paylaşım yapmamaya kendimce söz vermiştim ancak dayanamadım. Kusura bakmayınız, bu tavrımdan dolayı.

Şimdi gereken malzeme listesine geldiğimizde,

- 1 Adet Vds ( Xp tercihimdir. Sebebine gelince programlar çok rahat bir şekilde, çalışmaktadır.)
- 1 Adet video düzenleme programı. ( Camtasia Studio, vb)
- 1 Adet video formatı değiştirme programı VDS alamayacaklar için
- Bol miktarda telifsiz anonim dediğimiz müziklerden. Kendiniz bile 10-15 snlik birşeyler tasarlayabilirsiniz.

Program isimleri : Total Video Converter ( Format değiştirme ve mb düşürme) - Corel Video Studio ( Video oynama, tasarım yapma )

Gelelim harmanlama kısmına, en önemli kısım sabır bilginize.

Videomuzu aldık, ilk önce yapacağımız işlem görüntünün hafiften karartılması. Yada biraz çözünürlüğünün yükseltilmesi. Bu işlemin hemen akabinde, dizinin önemli noktalarında çalan müziklerin üzerine kendi tasarımınız yada anonim müziği koymanız. Konuşmalar varsa az gelse bile sıkıntı değil. Kullanıcılar anlamıyorlar :) Daha sonrasında yapacağınız bu işlem yüksek mb olduğundan dolayı format değişikliği yapacağız. Burada 700 mb olan bir dosyayı arka arkaya iki kez işlediğinizde 250-300 mb düşürebilirsiniz. Dahada uğraşırsanız 100 e kadar düşer ancak, görüntüde sıkıntı olur.

Bu işlemleri yaptım uyguladım ve herhangi bir engel dahi almadım. Bilginize. Soruluk bir kısım yok, detayların tamamı açıklamada var zaten. Denemelerim tamamen Türk dizilerindedir. Bu sebeplede, sahte telif gelmediği sürece videolarımı bir sıkıntı geleceğini düşünmemekteyim.

Yakın zamanda sizlere iki önemli program sunacağım. Ve video olarak anlatacağım. Eminim ki çok işinize yarayacaktır.

Ek olarak, bizde çare tükenmez Bir Türk Dünyaya Bedeldir.

İmleme Konusu Yeni : http://www.ytpara.com/yeni-baslayan...mleme-ve-yapilmasi-gerekenler.html#post415088

Selametle.

Son düzenleme:
eşleşenide yer dimi hocam bu engeli geçtiğine göre?

helal olsun emegine ve paylasımcı ruhuna saglık :)

[MENTION=7825]kkundakci[/MENTION] Şimdi özet geçecek olursak;

1 dünya engelli videoyu alıyoruz;

* Format mı değiştiriyoruz.
* Görüntü karartıyoruz ve müzik seslserini yok ediyoruz

Net olarak yapılan uygulamalar neler hocam

Öncelikle belirtmek isterim ki buradan bir örnek kanal veya örnek bir çalışma sunmayacağım. Sebebine gelince, verdiğim örnek kanallara bile sahte telif atılmasıdır. Bu sebeple de ben paylaşım yapmamaya kendimce söz vermiştim ancak dayanamadım. Kusura bakmayınız, bu tavrımdan dolayı.

- 1 Adet Vds ( Xp tercihimdir. Sebebine gelince programlar çok rahat bir şekilde, çalışmaktadır.)
- Bol miktarda telifsiz anonim dediğimiz müziklerden. Kendiniz bile 10-15 snlik birşeyler tasarlayabilirsiniz.

Videomuzu aldık, ilk önce yapacağımız işlem görüntünün hafiften karartılması. Yada biraz çözünürlüğünün yükseltilmesi. Bu işlemin hemen akabinde, dizinin önemli noktalarında çalan müziklerin üzerine kendi tasarımınız yada anonim müziği koymanız. Konuşmalar varsa az gelse bile sıkıntı değil. Kullanıcılar anlamıyorlar :) Daha sonrasında yapacağınız bu işlem yüksek mb olduğundan dolayı format değişikliği yapacağız. Burada 700 mb olan bir dosyayı arka arkaya iki kez işlediğinizde 250-300 mb düşürebilirsiniz. Dahada uğraşırsanız 100 e kadar düşer ancak, görüntüde sıkıntı olur.

Bu işlemleri yaptım uyguladım ve herhangi bir engel dahi almadım. Bilginize. Soruluk bir kısım yok, detayların tamamı açıklamada var zaten. Denemelerim tamamen Türk dizilerindedir. Bu sebeplede, sahte telif gelmediği sürece videolarımı bir sıkıntı geleceğini düşünmemekteyim.

Yakın zamanda sizlere iki önemli program sunacağım. Ve video olarak anlatacağım. Eminim ki çok işinize yarayacaktır.

Selametle.

camtasia kullanıyorum format değiştirip mb düşürüyorum dizi değilde 30 dakkilaık haber proğramları deniyorum olmuyor

anlatımın için sağol

+bu 10-15 saniyelik müzikleri tüm filmemi yayacaz hocam?

gören gördü konu kilit yoksa bu yöntemde çöp olacak :P

helal olsun. keşke youtube yetkilileri bu konuyu görmese.

Plevne Kahramanı Osman Paşa gibi kaleden bir çıkarız pir çıkarız. Sessiz atın çiftesi pek olur demişler. O sebeple de görünsün yada görünmesin. Birlikten güç doğar, hiç birşey yapamazsak toplanırız beraber öz çekimlerimizi yaparız.

Selametle.
Hocam hangi program ile görüntü karartabiliriz?Ben camtasiada bulamadım görüntü karartma.Bilen birisi varsa söylerse sevinirim.Hangi program ile olur görüntü karartma?

* Görüntü karartıyoruz ve müzik seslserini yok ediyoruz

Evet [MENTION=9020]Alex[/MENTION] gerçekten bunlar, farklı bir yöntem yok. Corel'i indir uğraş, mb tı düşür gönder.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri