filtre kahve makinesi önerisi

iyi makine kullandım bunun bi üst modelini ama sana tavsiyem al bi french press hiç uğraşma makine ile. yada kapsüllü makinelerden al,tchibo olabilir.

iyi makine kullandım bunun bi üst modelini ama sana tavsiyem al bi french press hiç uğraşma makine ile. yada kapsüllü makinelerden al,tchibo olabilir.

Hangisi hocam delonghi mi ? Ben kendime almıyorum kahve sevmem french press tam olmuyormuş moka pat önerdiler o da kahve makinesi fiyatı kadar, bilgim yok pek.Özellikler kısmında 5 parça kağıt filtre(1*4) diyor hocam bu ne demek bilginiz var mı ?

evet delonghi. Yanında 5 tane kağıt filtre verildiğini söylüyor. Filtre kağıt pahalı değil zaten 100 tanesi 10-15 lira civarı. Kahvenin içine koyulduğu kağıt o. Makine yukardan basınçlı su verir kahve taneciklerine ve kağıttan hazneye süzülür kahve..

filtre-kahve-kagidi.jpg

Son düzenleme:
makinayla uğraşmak insanı bıktırıyor bi süre sonra, en iyisi türk kahvesi hem lezzetli hemde yapımı kolay

makinayla uğraşmak insanı bıktırıyor bi süre sonra, en iyisi türk kahvesi hem lezzetli hemde yapımı kolay

Allah allah valla tek tuşla yapıyorlar nasıl bıktırıyor ki hocam ? Gördüğüm üste kahve su koyuyorsun 5 dakikada oluyor neyi külfet ?

öyle değil işte hocam,haznesini yıka,filtresini çıkar çöpe at,damlatır altını sil derken sıkıyo insanı. French press in kalitelisini al hiç bi sorun olmaz.Millet genelde french press de doğru filtre-kahve kullanmıyor sıkıntı ondann çıkıyor. kalın çekilmiş kahveye de ince çekilmiş kahveye de aynı filtreyi kullanırsan haliyle istediğin aromayı alamazsın.

sen yine de al bu makineyi sıkıntı olmaz,kendin gör daha iyi, yoksa çok sıkıntısı yok.

Millet bugünlerde bende kahve makinesi almak istiyorum. Benim istedigim kahve türü makinesi de asagida verdigim resimdeki gibi. Bunun adi ne olacak geciyor? Tavsiyeleriniz var mi?
LOMQ01.jpg

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri