fatihbaz
Süper Moderatör
arkadaşlar bugün birisi aradı beni,finansbanktan arıyormuş.dedi ki 1 yıldır enpara kullanıyorsunuz ve bu karta baglı zorunlu x sigortası var dedi.(tam anlamadım,sanırım saglık sigortası dedi.yada ona benzer bişeydi
) 1 yılını dolduruyormuş kartım ve ya iptal ettirmek yada yenilemek gerekiyormuş.işin güzel tarafı miktarlar kalmadı aklımda ama yenilemek için 300,iptal ettirmek için 500tl civarı bi para vermem gerekiyormuş.iyi yarın gidip bankayla görüşürüm dedim,bankanın bu konuda hiçbi bilgisi ve yetkisi yokmuş.sorsamda onlardan bi bilgi veya yardım alamazmışım çünkü özel sigorta şirketi bakıyormuş bu işe.sanırım o şirketten arıyorum demek istedi ama cümleyi toparlayamadı.düşünsenize bankadan kart alıcam,zorunlu sigorta yapıcak bana ve bankanın bu konuda hiçbi bilgisi,yetkisi olmayacak
şimdi işim var,yarın ben sizi ararım dedim,bugün yani hemen iptal yada yenileme yapmazsam,yarına bırakırsam para katlanacakmış.şimdi uzatayım dersem 300tl vericemya,yarına kalırsa bu para 600tl olucakmış.bende önemli degil,bende para çok.yarın müsait olunca hallederiz dedim kapadım
yarın heralde tekrar arar bu arkadaş ve açıkcası bu kişinin bu siteden oldugunu düşünüyorum çünkü ailem dahi bilmiyor enparada hesap açtırdıgımı,bitek burda bikaç kez lafı geçti.eger bu mesajımı okuyorsa o arkadaş,bence daha gerçekci-yaratıcı şeyler bulsun arkadaş bu ne böyle 
Son düzenleme: