finansbank ve zorunlu sigorta :)

fatihbaz

Süper Moderatör
arkadaşlar bugün birisi aradı beni,finansbanktan arıyormuş.dedi ki 1 yıldır enpara kullanıyorsunuz ve bu karta baglı zorunlu x sigortası var dedi.(tam anlamadım,sanırım saglık sigortası dedi.yada ona benzer bişeydi :) ) 1 yılını dolduruyormuş kartım ve ya iptal ettirmek yada yenilemek gerekiyormuş.işin güzel tarafı miktarlar kalmadı aklımda ama yenilemek için 300,iptal ettirmek için 500tl civarı bi para vermem gerekiyormuş.iyi yarın gidip bankayla görüşürüm dedim,bankanın bu konuda hiçbi bilgisi ve yetkisi yokmuş.sorsamda onlardan bi bilgi veya yardım alamazmışım çünkü özel sigorta şirketi bakıyormuş bu işe.sanırım o şirketten arıyorum demek istedi ama cümleyi toparlayamadı.düşünsenize bankadan kart alıcam,zorunlu sigorta yapıcak bana ve bankanın bu konuda hiçbi bilgisi,yetkisi olmayacak :p şimdi işim var,yarın ben sizi ararım dedim,bugün yani hemen iptal yada yenileme yapmazsam,yarına bırakırsam para katlanacakmış.şimdi uzatayım dersem 300tl vericemya,yarına kalırsa bu para 600tl olucakmış.bende önemli degil,bende para çok.yarın müsait olunca hallederiz dedim kapadım :p yarın heralde tekrar arar bu arkadaş ve açıkcası bu kişinin bu siteden oldugunu düşünüyorum çünkü ailem dahi bilmiyor enparada hesap açtırdıgımı,bitek burda bikaç kez lafı geçti.eger bu mesajımı okuyorsa o arkadaş,bence daha gerçekci-yaratıcı şeyler bulsun arkadaş bu ne böyle :D

Son düzenleme:
hangi numaradan aramış googlede arat belki aynı duruma maruz kalanlar olmuş olabilir

bizimdemi var şimdi

arkadaşlar bugün birisi aradı beni,finansbanktan arıyormuş.dedi ki 1 yıldır enpara kullanıyorsunuz ve bu karta baglı zorunlu x sigortası var dedi.(tam anlamadım,sanırım saglık sigortası dedi.yada ona benzer bişeydi :) ) 1 yılını dolduruyormuş kartım ve ya iptal ettirmek yada yenilemek gerekiyormuş.işin güzel tarafı miktarlar kalmadı aklımda ama yenilemek için 300,iptal ettirmek için 500tl civarı bi para vermem gerekiyormuş.iyi yarın gidip bankayla görüşürüm dedim,bankanın bu konuda hiçbi bilgisi ve yetkisi yokmuş.sorsamda onlardan bi bilgi veya yardım alamazmışım.düşünsenize bankadan kart alıcam,zorunlu sigorta yapıcak bana ve bankanın bu konuda hiçbi bilgisi,yetkisi olmayacak :p şimdi işim var,yarın ben sizi ararım dedim,bugün yani hemen iptal yada yenileme yapmazsam,yarına bırakırsam para katlanacakmış.şimdi uzatayım dersem 300tl vericemya,yarına kalırsa bu para 600tl olucakmış.bende önemli degil,bende para çok.yarın müsait olunca hallederiz dedim kapadım :p yarın heralde tekrar arar bu arkadaş ve açıkcası bu kişinin bu siteden oldugunu düşünüyorum çünkü ailem dahi bilmiyor enparada hesap açtırdıgımı,bitek burda bikaç kez lafı geçti.eger bu mesajımı okuyorsa o arkadaş,bence daha gerçekci-yaratıcı şeyler bulsun arkadaş bu ne böyle :D
cidden ne karaktersiz insanlar var yahu şikayet et abi bence

Arayan numarayı savcılığa verin hocam hiç haber etmeden arkadaşınız vs olsa bile savcılğa verdiğinizi öğrenince daha komik olur :D

Şaka bir yana her yılmı benmi yanlış anladım

"Bende para çok" diyince sevinmiştir zavallı, yarın takım elbiseyle kapınıza gelirse şaşmayın :D

hangi numaradan aramış googlede arat belki aynı duruma maruz kalanlar olmuş olabilir

o an aradım googleda,numara kimin servislerinde filan kayıtlı bişey bulamadım.

---------- Spam Engelliyici 21:09 ---------- Önceki Mesaj 21:08 ----------

Arayan numarayı savcılığa verin hocam hiç haber etmeden arkadaşınız vs olsa bile savcılğa verdiğinizi öğrenince daha komik olur :D

Şaka bir yana her yılmı benmi yanlış anladım

her yıl dedi hocam,dogru anlamışsın ama ben kartı alalı 1 yıl olmadı,1 ay dahi olmadı :D

Enpara müşteri hizmetlerini arayıp böyle birşeyin olup olmadığını sorarsan net bi açıklama gelir. Seni arayan numarayıda verirsen enpara kendisi ilgilenir o dolandırıcıyla :)

arkadaşlar bugün birisi aradı beni,finansbanktan arıyormuş.dedi ki 1 yıldır enpara kullanıyorsunuz ve bu karta baglı zorunlu x sigortası var dedi.(tam anlamadım,sanırım saglık sigortası dedi.yada ona benzer bişeydi :) ) 1 yılını dolduruyormuş kartım ve ya iptal ettirmek yada yenilemek gerekiyormuş.işin güzel tarafı miktarlar kalmadı aklımda ama yenilemek için 300,iptal ettirmek için 500tl civarı bi para vermem gerekiyormuş.iyi yarın gidip bankayla görüşürüm dedim,bankanın bu konuda hiçbi bilgisi ve yetkisi yokmuş.sorsamda onlardan bi bilgi veya yardım alamazmışım çünkü özel sigorta şirketi bakıyormuş bu işe.sanırım o şirketten arıyorum demek istedi ama cümleyi toparlayamadı.düşünsenize bankadan kart alıcam,zorunlu sigorta yapıcak bana ve bankanın bu konuda hiçbi bilgisi,yetkisi olmayacak :p şimdi işim var,yarın ben sizi ararım dedim,bugün yani hemen iptal yada yenileme yapmazsam,yarına bırakırsam para katlanacakmış.şimdi uzatayım dersem 300tl vericemya,yarına kalırsa bu para 600tl olucakmış.bende önemli degil,bende para çok.yarın müsait olunca hallederiz dedim kapadım :p yarın heralde tekrar arar bu arkadaş ve açıkcası bu kişinin bu siteden oldugunu düşünüyorum çünkü ailem dahi bilmiyor enparada hesap açtırdıgımı,bitek burda bikaç kez lafı geçti.eger bu mesajımı okuyorsa o arkadaş,bence daha gerçekci-yaratıcı şeyler bulsun arkadaş bu ne böyle :D

enparayı ara sor öyle bi şey yok. Bildigim kadarıyla.

Hocam babamı aynı şekilde dolandırdılar boşta bulunmuş 300 TL kadardı sanırım.İnsanların boşta bulunmalarını iyi değerlendiriyorlar.O tarihten itibaren de yine tongaya getirirsek diye haftadır 1 arıyorlar ağzımıza ne gelirse söylüyoruz artık.Herkes dikkatli olsun.

Benzeri bir şey bana oldu;
inanmıyorum, size inanmam için 100 lira gönderin dedim kapattı.

dolandırıların yeni yöntemi demek beni kimse aramadı ilk çıktıgında aldm 2 sene oldu yaklaşık :D

Formdan oldgunu sanmiyorum.ayni sekilde ariyolar cunku.devlet bu kisislerin dolandiricilarin onune gecemedi malesef.

Formdan oldgunu sanmiyorum.ayni sekilde ariyolar cunku.devlet bu kisislerin dolandiricilarin onune gecemedi malesef.

Devletin bu kadar önemli bir konunun önüne geçmemesi de düşündürücü en başta bu kadar insanın telefon numaraları hesap bilgileri nasıl dolandırıcıların eline geçiyor fatih hocam bankada hesabın olduğunu kendi ailesinin dahi bilmediğini belirtmiş babamın da bu şekildeydi.Bu kadar özel bilgilerin dolandırıcıların eline geçmesi bu kadar kolay olmamalı.Bu adamlar yaklaşık 1 senedir düzenli bir şekilde dolandırıcılıklarına devam ediyorlar ve kimsenin ses çıkarttığı yok.

enpara müşteri hizmetlerini aradım zaten arkadaşlar,durumu anlattım ve kendilerinin böyle bi uygulaması olmadıgını ve kayıtlara göre beni bugün aramadıklarını belirttiler.en son şu tarihte aradık dediler ki dogruydu.güvenlik departmanına ilettiler durumu detaylıca anlattım.

beni de aradılar 02127091049 numaradan adres telefon herşey var finansbankta kartım yoktu zaten bir kart numarası sallıyorlar işte, ben üste çıktıkça merkeze bildiricem dedi kapadı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri