Fitness gidenler var mı ?

Paul Oakenfold

Yasaklanmış
Ben yeni başladım 6 gün oluyo dün akşam sağ kolumda aşırı zorlamadan dolayı

130320131618536362660.jpg

bunun gibi morarma oluştu yuvarlak bir şekilde ufak bir şey, hocalar bir şey olmaz dedi bu durumla karşılaşan oldu mu ?

ayrıca fikir alışverişinde bulunmak isterim gidenlerle

Hocam ağrılar normaldir ilk başta çok zorlamadan yada kasların çok çalışmasından dolayı olabiliyor

İlk hafta bu kadar zorlandırılır mı insan ya

Fitness'a öncede gittim ilk gün zorladım bende epey ama böyle bir şey olmadı sadece yataktan kalkamadım. :D

sen genede doktora gıt derim bakma sen hocalara. dun haberlerde karate yapan kız düşüo kol dirseğinde ödem oluşuo hocaları bısey olmaz demıs sımdı kız komada bence genede en ıyısı doktora gıtmek kardeş benden soylemesı hayat cok ucuzladı

önce hareketleri doğru yapmayı öğren.
sonra ağırlığı artır.

Kolu çok zorlamışsın bu gibi şeyler çok tehlikeli zarar verebiliyor doktora gitmende yarar var bu kadar zorlamanın ne anlamı var daha ilk günden 50 kg kaldıracağınızımı sandınız her bünyenin bir alışması süresi vardır Geçmiş olsun.

yuhh o kadar zorlayana kadar neredeydin ya, çalışırken bakıyorum hafif zorlama olıuyo kasda hemen azaltıyorum ağırlığı. hareketleri düzgün ve kaldırabilecek kiloları yapın. çok fazla kaldırınca çok zorlayınca çok kas oluşmuyor. ayrıca o hocana da bakma öyle şey mi olur bişye olmazmış

Ben 10 yıl futbol oynadım , profesyonel klüp altyapılarında oynamışlığım var anlıyorum biraz bu işlerden ama doğru birşeyler yapmadığın kesin . Normal değil bu , yüklenme fazla ordaki hocalarda efsane bilgi donanımına sahip değil . Zorlamışsın açık şekilde ufaktan arttırılır ki çalışmalar vücudunda hasar oluşmasın diye bu kadar zorlamanın alemi yok . herkes aynı vücut yapısına sahip değil kendin hissediyorsundur zaten vücudunun halini , çok zorlama hafiften ağıra git . atıyorum ilk başladıgında 5 şerden 3 set şınav çekebiliyorsan ertesi gün bunu 6 şardan 3 sete çıkar .

Kardeş ne yaptın ya hiç zorlamayla oluşmuş birşeye benzemiyor.
Koluna dumbbell düşürmüşsün gibi.
Dikkat et kendine zorlamak ağır girmek demek daha fazla gelişmek değil,
Nizami yap, kilo yu çok hafif tutmadığın sürece gelişirsin.
Bence bir doktora görün...

yuhh o kadar zorlayana kadar neredeydin ya, çalışırken bakıyorum hafif zorlama olıuyo kasda hemen azaltıyorum ağırlığı. hareketleri düzgün ve kaldırabilecek kiloları yapın. çok fazla kaldırınca çok zorlayınca çok kas oluşmuyor. ayrıca o hocana da bakma öyle şey mi olur bişye olmazmış

Kendisinde de vardı gösterdi ufak bir şey zaten başka yerlerimde de var dedi hani ağrı falan olsa giderdim doktora, resim temsili sadece 1 alet'de ağırlığı arttırdım ğöğüsünü dayayıp 2 elinle çekiyorsun muhtemelen orda oldu fark etmedim dumbel kaldırırken aynada fark ettim

resmen kasını yırtmışsın :) geçmiş olsun. o hocayıda senle beraber doktora götür pisikiatri bölümünde ayrılın. seni görünce aklıma dorian yates geldi. adam felaket hard çalışırdı kol kasını patlatınca bıraktı profosyonel yarışmaları aynı benzer foto ondanda var.

---------- Spam Engelliyici 18:04 ---------- Önceki Mesaj 18:01 ----------

resmen kasını yırtmışsın :) geçmiş olsun. o hocayıda senle beraber doktora götür pisikiatri bölümünde ayrılın. seni görünce aklıma dorian yates geldi. adam felaket hard çalışırdı kol kasını patlatınca bıraktı profosyonel yarışmaları aynı benzer foto ondanda var.

tumblr_lhqrl6JT9t1qbw12jo1_500.jpg

Acemi gibi basmayın Sakin basin sürekli çalışınca zaten yeteri kadar olacaktır.

birşey olmaz nazardır onlar :) devam et herzaman kaldırabileceğin kiloya gir fazlası zaten geliştirmez küçültür.

Eğer yeni başladıysan, kesinlikle hafiften başlamalısın,yoksa kas yırtılması yaşarsın.

Ben yeni başladım 6 gün oluyo dün akşam sağ kolumda aşırı zorlamadan dolayı

130320131618536362660.jpg

bunun gibi morarma oluştu yuvarlak bir şekilde ufak bir şey, hocalar bir şey olmaz dedi bu durumla karşılaşan oldu mu ?

ayrıca fikir alışverişinde bulunmak isterim gidenlerle

kardesim . besyo son sinifim. fitness kocuyum. hemen doktora git.odem var orda.sakin agirlik kaldirma ve doktora git sana antibiyotik vercekler kanin zehirlenmesin diye.darba sonucu olmadiysa muhtemelen kan zehirlenmesi oalbilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri