Flag Hakkında Google'dan Gelen Cevap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bemonth

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
Flag hakkında yaşadığım sıkıntılardan dolayı özel bir irtibat kanalım ile google ile irtibata geçip konuyu anlattım. Haksız rekabet yaratmak adına kullanılan sahte bildirimler ile ilgili duyduğum rahatsızlığı ve kendi kanalıma yapılan saldırıyı dile getirdim. Neticesinde 1 adet videom açıldı ancak 2 ay önce aldığım topluluk ihlalini kaldıramadılar fakat bunların tespiti için ve önüne geçebilmek adına bu tarz uygulamada bulunan kişilerin kanallarını ve gerekirse tespit ettiğim takdirde ip ve kişi bilgilerine kadar tüm yasal bilgilerini Google destek ekibine bizzat bildirmekten mutluluk duyacağım.
Sizde tespit ettiğiniz kişileri bildirirseniz (Kesin tespit), bu kişilerin bütün bilgilerini bulup gerekli yerlere iletir ve bu şeref yoksunlarının önüne geçmeye çalışırız umarım.
Hiçbir şey yapmamaktansa yada onlar gibi kalitesizleşmektense bu tarz usulüne uygun bildirimler ile belki bir yol katedilebilir kanaatindeyim.
mrNO1V.jpg

bu bildirimi nasıl yaptınız bende iletişime geçmek istiyorum yt ile [MENTION=10039]bemonth[/MENTION]

Son düzenleme:
flag ın kesin tespiti mi olurmuş.adam çalışmadıgı kategoriye flag atıyorsa ve o sırada aynı kategoride kanal açarsa adam suçlu oluyor.

flag ın kesin tespiti mi olurmuş.adam çalışmadıgı kategoriye flag atıyorsa ve o sırada aynı kategoride kanal açarsa adam suçlu oluyor.

inceleyeceğiz artık üstad bilmiyorum bir ışık gördüm, belki kafa kafaya verip birşeyler yapılabilir. Fikrim yok, belki birşeyler üretilebilir.

azmı başım yandı sahte flagtan herkez kendi ekmeğine baksa kimsenin başı ağrımaz, umarım kökleri kurur.

genel bi faydası yok bunun herşey aynı şekilde gidecek yine youtube sistemi değiştirmedikçe.Youtube da kendileri açısından iyi çalışan oturmuş bi sistemi değiştirmez

Merhaba arkadaşlar,
Flag hakkında yaşadığım sıkıntılardan dolayı özel bir irtibat kanalım ile google ile irtibata geçip konuyu anlattım. Haksız rekabet yaratmak adına kullanılan sahte bildirimler ile ilgili duyduğum rahatsızlığı ve kendi kanalıma yapılan saldırıyı dile getirdim. Neticesinde 1 adet videom açıldı ancak 2 ay önce aldığım topluluk ihlalini kaldıramadılar fakat bunların tespiti için ve önüne geçebilmek adına bu tarz uygulamada bulunan kişilerin kanallarını ve gerekirse tespit ettiğim takdirde ip ve kişi bilgilerine kadar tüm yasal bilgilerini Google destek ekibine bizzat bildirmekten mutluluk duyacağım.
Sizde tespit ettiğiniz kişileri bildirirseniz (Kesin tespit), bu kişilerin bütün bilgilerini bulup gerekli yerlere iletir ve bu şeref yoksunlarının önüne geçmeye çalışırız umarım.
Hiçbir şey yapmamaktansa yada onlar gibi kalitesizleşmektense bu tarz usulüne uygun bildirimler ile belki bir yol katedilebilir kanaatindeyim.
mrNO1V.jpg

[email protected] bu telif atan kişi gerçekmi lütfen söylermisiniz?

Merhaba arkadaşlar,
mrNO1V.jpg
o flagcıları beraber bulacağız patron, çoğu bu formda veya banlanmış kişiler.

sonuna kadar destekçinim
Hak edenin sonu ateştir ateşe düşmekten allah korusun bizi
ayrıca bu bildirimi nasıl yaptınız hakkında ve flag atanı nasıl bulduğunuz konusunda özel msj rica ediyorum
teşekkürler...

hocam yanlışsam düzelt ama adam mailde flaga karşı sende flagla mı diyor banamı öyle geliyor ?

[MENTION=9438]bysasa[/MENTION]
pm atılmıştır

---------- Spam Engelliyici 20:25 ---------- Önceki Mesaj 20:24 ----------

hocam yanlışsam düzelt ama adam mailde flaga karşı sende flagla mı diyor banamı öyle geliyor ?

diyor ki bu kanalları tespit edersen, flag yolu ile de açıklama yazarak bildirebilirsin. Detayı bu

o zaman bütün forumca oturalım akşama kadar atalım olurmu öyle şey !!!
ben bir kere bile flag atmadım atmamda
atanda Allah ından bulsun derim

Neden konu başındaki metinde flag atarak bildirin yazan mesajı gördüğünüzde ilgili arkadaş bana yazdığınız mesajın aynısını yazmadınız. Smod diye mi ? Haksız bir şekilde hiçbişey yapamazsın. Bunuda bil hocam.

---------- Spam Engelliyici 23:11 ---------- Önceki Mesaj 23:09 ----------

Bu uslubunuz gayet güzel ve öneriniz gayet makul böyle yaklaşımlara ve fikirlere hep açığım sorun yok. Ama elinde güç var diye seni banlarım diye yaklaşan birinede boyun eğecek kalıba sahip değilim. Benim takıldığım nokta o tarz bir yaklaşımdır.

İşte sizin mesajınız benimki kadar masum durmuyor. Bende flag atarım demek flag atarım demektir.

1.sayfada 3 kanalım devamlı flaglanıyordu. Flaglayanda orayı parselleyen 2 kişi kanallarınıda biliyordum. Tüm ilk sayfadaki kanallara mesaj gönderdim. Bir içerikte kanalım flaglanırsa ki orda ki flagçılar az çok kendini belli eder. Affetmem bırakırım içerik atmayı, kanala açmayı üşenmem sıfır hesapla 24 saat flaglarım. Böyle yer parselleyen tipitiplerin 500 k lık kanallarını patlatacaksınki akılları başlarına gelecek bir daha başkasının ekmeğine göz dikip adilik yapmaya çalıştıklarında 2 defa düüşünecekler.
ben youtube un cevabından oturup 24 saat flaglayın diye bir anlam çıkarmadım.sizin yazdığınızın onda birini yazanlar süresiz banlanırken sizin banlanmamanız bence diğer banlananlara haksızlık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri