Flag sonrası gelen telif

keremoflu

Kayıtlı Üye
İyi geceler.

Flaglanınca şikayet vs aldık diye telif geliyor ama telifte gerçek hak sahibi var.

Biz örneğin FOX'un bir videosunu geçiriyoruz engellerden. 2-3 hafta bir şey olmuyor. Ancak flag yiyince direk hak sahibinden gelmiş oluyor. Nasıl anlıyor sistem bunu?

flag ve telif aynı şey değil yada ben dediğini anlamadım, biraz araştır forumu istersen

flagı youtubeden de yemiş olabilirsin
kimse bot demesin tamam bot var ama youtubenin gizli politikaları elbet var bizzzat biliyorum
telif ve flag o ona denk gelmiştir.
yapacak bir şey yok

vallahi ben bişey anlamadım :D

Hocam düşün ki flag yedik.

Xxxx şikayetini aldık diyor ve altta

FOX vs.... diyor.

Video 2-3 haftadır duruyor ve biri flaglamış seni yani. Orada FOX olduğu nasıl anlaşılıyor. Engel olsa en geç 2-3 güne gelirdi ama flaglanınca direk hak sahibinden geliyor. Milyon tane hak sahibi var, nasıl anlaşılıyor FOX olduğu? :D

---------- Spam Engelliyici 04:41 ---------- Önceki Mesaj 04:40 ----------

flag ve telif aynı şey değil yada ben dediğini anlamadım, biraz araştır forumu istersen

Yok hocam, biliyorum da.

Flag yiyince xxx şikayet aldık diyor ya,

aşağıda da FOX'tan geldiğini vs belirtiyor. Engel olsa neyse ama biri flag ayınca hak sahibinin bu videodan nasıl haberi olabiliyor? Milyon tane hak sahibi var.

---------- Spam Engelliyici 04:42 ---------- Önceki Mesaj 04:41 ----------

flagı youtubeden de yemiş olabilirsin
kimse bot demesin tamam bot var ama youtubenin gizli politikaları elbet var bizzzat biliyorum
telif ve flag o ona denk gelmiştir.
yapacak bir şey yok

Ne tarz politika hocam?

Sonuçta video başta takılsa direk engel telif gelir. Ancak sonradan flagta anlaması çok garip.

---------- Spam Engelliyici 04:45 ---------- Önceki Mesaj 04:42 ----------

Gel bakiyim sen bilirsin bunu [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] :D

valla hocam youtube artık kafasına göre saçma sapan flaglar yapıyor
geçen hafta 10k izlenimli özgün bir videoma flag geldi (kanaldaki diğer videolar içinde çöp bir video)ve ardından aynı anda birden fazla youtube hesabı sahibisniz, diye youtube kanalımı kapattılar sonra bi şekilde açtık. ve flag duruyor şimdi. korkudan videoda yüklemiyorum. yüklediğim her video bir ayda 100k değeri vardı o derece
adamlar artık iyice azdılar.

aslında azdıkları partner tbmleri ile adsense tbmleri arasındaki farktan anlaşılıyordu.
artık bir öle bir böyle gidiyoruz youtube ile gittiği yere kadar !

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri