Flagcılar kategorimi bastı :(

• Kullanıcı yenerk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

yenerk

Kayıtlı Üye
İlk sıradaki videomu flag atarak kaldırmışlar beğeni sayısı 500 küsür beğenmeme sayısı 10 küsüratlı birşeydi izleyenlerin şikayet ettiğini sanmıyorum itiraz ettim kanal açılır mı sizce ? Spamdan kapandığını sanmıyorum temiz çalışırım hatta bu spamdan giden 2.kanalım biride ilk youtube a başladığımda haber kanalıydı aynı pc den farklı kanallara girdim diye kapanmıştı ondan beri spamdan kapanan olmamıştı :(

İtiraz edin ama çok ümit etmeyin, açılma ihtimali epey düşüktür.

ben bu işten şüpheleniyorum
geçen konumda vardı hatta yüklememle işlendi bitti dedi
yayınlaya bastım bi baktım kanal iptal spam yanlış yönlendirme dedi gitti tek bir videoyla
hiçbir anlam veremedim

Bu flaga bi çözüm yok mu bende aynı sorun var ne kanal açsam kategorimdeki kitapsız flag atıp kapattırıyo oda aynı şeyleri çalışyo çünkü valla bunaldm tam kanal tutuyo bu sıralamada benden geri kalıyo bi bakıyorm kanal gitmiş. Bugünde bi videom 72 begenideydi 3 dislike geldi kanal gitti bu kadarmı kolaydır ya

çok merak ediyorum flag olduğunu nerden anlıyorsunuz ?

kırmızı şeritli mail geldi diye flag mı oluyor ?

flag atmak bu kadar basit mi ?

bi konu açmıştım videoyu flaglayarak kaldıralım diye en az 50 kişi flagladı video kalkmadı yani flag 50 100 şikayetle olacak bir şey değil.

[MENTION=8469]Yumi[/MENTION] videoları şikayet et butonundan herhangi birini tıklıyorsa bile kanal incelemeye girince adamlar bakıyor spam kanal direkt kapatıyorlar kanalı

[MENTION=8469]Yumi[/MENTION] videoları şikayet et butonundan herhangi birini tıklıyorsa bile kanal incelemeye girince adamlar bakıyor spam kanal direkt kapatıyorlar kanalı

milyonlarca kanal var tek tek bakmaları imkansız biz flagı yanlış anlamışız flag atmak o kadar kolay değil yani şikayetle videoyu kaldırtmak :)

bi konu açmıştım videoyu flaglayarak kaldıralım diye en az 50 kişi flagladı video kalkmadı yani flag 50 100 şikayetle olacak bir şey değil.
Ne zaman kategorimde yeni dizi çıksa atıyorum aynı kategoride 3 kişiyiz o kişilerde atıyo herkesin kendine özgü küçük resim ve açıklaması var belli oluyo kimin kim oldugu ama ne tesadüftrki biri var ondan ne zaman sıralamada üstte olsam videoya 2yada 3 dislike geliyor en fazla sonra topluluk ihtarı geliyo. 1 oldu 2 oldu şüphelnmedm 3 oldu bidaha gitti dayanamdm mesaj attm ikisinede o süphelendiğim gülerek küfür ederek kabul etti flagçı oldugunu. Eee nasıl oluyo bu iş? Bugünde bi diziye telif geldi son iki bölümüne telif gelmemş en üst sıraya geçmişim. Sonra bi baktm yne flag araştrdm arattım meğersem bu ş..siz yeni kanal açmış oraya atmış tekrardan. Yani üst sıradan çekileyimde o geçsin. 5 k aboneli kanalım bile gitti geçen gün. Anlaşılan senin dediğin gibi zor değil belliki bi sistemi var yapıyo bunlar anında gidiyo.

Son düzenleme:
İtiraz ettiğim video geri gelmiş şimdi flagçılar düşünsün :D

Ne zaman kategorimde yeni dizi çıksa atıyorum aynı kategoride 3 kişiyiz o kişilerde atıyo herkesin kendine özgü küçük resim ve açıklaması var belli oluyo kimin kim oldugu ama ne tesadüftrki biri var ondan ne zaman sıralamada üstte olsam videoya 2yada 3 dislike geliyor en fazla sonra topluluk ihtarı geliyo. 1 oldu 2 oldu şüphelnmedm 3 oldu bidaha gitti dayanamdm mesaj attm ikisinede o süphelendiğim gülerek küfür ederek kabul etti flagçı oldugunu. Eee nasıl oluyo bu iş? Bugünde bi diziye telif geldi son iki bölümüne telif gelmemş en üst sıraya geçmişim. Sonra bi baktm yne flag araştrdm arattım meğersem bu ş..siz yeni kanal açmış oraya atmış tekrardan. Yani üst sıradan çekileyimde o geçsin. 5 k aboneli kanalım bile gitti geçen gün. Anlaşılan senin dediğin gibi zor değil belliki bi sistemi var yapıyo bunlar anında gidiyo.

flag ile videoyu kaldırmak 10 20 dislike yada 50 60 şikayetle olmuyor başka bir nedeni vardır mutlaka.

google her geçen gün sistemini geliştiriyor haliyle böyle olaylar artıyor ve herkes flag diye adlandırıp isyan ediyor :)

flag ile videoyu kaldırmak 10 20 dislike yada 50 60 şikayetle olmuyor başka bir nedeni vardır mutlaka.

google her geçen gün sistemini geliştiriyor haliyle böyle olaylar artıyor ve herkes flag diye adlandırıp isyan ediyor :)
Benim sürekli başıma gelen şey kategorimde 1 dislike 2 dislike a topluluk ihtarı alıyorm yada aynı anda kanalım gidiyo o nasıl oluyo o zaman? . Zor sanysn ama belliki değil. Maile bakıyorm bazen kapanan kanallarn hep o üstte oldugum video topluluktan gidiyo bu tesadf olamaz yani. Youtube neyn güncellemesini getiriyo? Getirdiği güncelleme flagçı ş..sizlere yarıyo.

Eğer o kanal o kadar flaglamaya kapanmadıysa dediğin gibi bu işte başka bi iş var. ilyas ın dediği gibi kanalın eski olmasından da kaynaklanıyor olabilir. Eski kanallar kolay kolay kapanmaz diyordu o da.

flagla kanal kapatmak kanala göre değişir arkadaşlar . 1milyon izlenimli kanal ile bin izlenimli kanal aynı şekilde kapanmaz elbettte. dislike direk kapattırmaz yardımcı olur . ama ortalama bir kanal 50-60 şikayetle çok rahat gider.

Flag atmaya devam edenler varsa konu açılması normal

Biz iyi niyetli insanlar olduğumuz için "Flag atıyorlarsa konu açılması da normal" diye düşünüyoruz ama herkes iyi niyetli değil arkadaşlar, kimden ne geleceği belli olmuyor.

Kötü niyetliler ise bu durumda ne düşünüyor? "Aaa flagla adamın kanalını kapatmışlar, demekki ben de flaglayıp istediğim kanalları kapatabilirim!"

Yani maalesef bu konular açılmaya devam ettikçe bilmeyen kötü niyetliler de öğrenmiş olacak. Ben eminimki bu forumda şimdiye kadar hiç flag, sahte telif konusu açılmamış olsaydı şimdi bu sorunların en fazla %10'u yaşanıyor olurdu.

Bu konuları samimi oldugunuz arkadaşlarla özelden tartışmanız daha sağlıklı olur. "Kanalım açılır mı?" Sonuçta bunun kesin bir cevabı olamaz. Burada kim ne derse desin... Sadece kötü niyetlilere fırsat vermiş oluruz.

Bu arada geçmiş olsun kardeşim, umarım açılır

Son düzenleme:
Biz iyi niyetli insanlar olduğumuz için "Flag atıyorlarsa konu açılması da normal" diye düşünüyoruz ama herkes iyi niyetli değil arkadaşlar, kimden ne geleceği belli olmuyor.

Kötü niyetliler ise bu durumda ne düşünüyor? "Aaa flagla adamın kanalını kapatmışlar, demekki ben de flaglayıp istediğim kanalları kapatabilirim!"

Yani maalesef bu konular açılmaya devam ettikçe bilmeyen kötü niyetliler de öğrenmiş olacak. Ben eminimki bu forumda şimdiye kadar hiç flag, sahte telif konusu açılmamış olsaydı şimdi bu sorunların en fazla %10'u yaşanıyor olurdu.

katılıyorum hocam ne geliyorsa türklerden geliyor gibi geliyor bana artık . zaten türkçe çalıştığım ilk zamanlarda bunu görmüştüm

Emin ol 10 15 hesapla yapılıyo. Adamlar anasını ağlatıyo milletin bizde ağlıyoz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri