Flagtan kapanan kanalımı kimin yaptıgını biliyorum

• Kullanıcı Quasar^^
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Quasar^^

Kayıtlı Üye
Bu adama ne yapabilirim açık ve net sinirlerim cok gerildi

Yaz buraya kanıtlarıyla, ytpara linç timi devreye girsin. Üye mi aramızda mı?

değil hocam Türk değil 1saniye hemen yolluyorum kanıtları

Yaz buraya kanıtlarıyla, ytpara linç timi devreye girsin. Üye mi aramızda mı?

GYbj82.png

RYEj71.png

Aman dikkat ban yeme

Bu konuyu açmanın kime ne faydası yararı var ki ?

Elemanın o katagoriyle bir problemi var herhalde.Küçükken başına bişey gelmiş olabilir.Ayrıca sadece sana değil başka birçok videoya aynısını yapmış,yapmayada devam edecek gibi duruyor.Bot mudur nedir?...

2 yıla yakın süredir açık bir kanalı var gördügüm kadarıyla da kategorideki videolara ilgisi var.. Bu bot falan değil bilinçli yt kullanıcısına benziyor biraz ilgi alanıyla alakalı küçük bir blog tarzı sayfasıda var sanırım öyle bir yere ulaştım :) @Quasar^^ Ayrıca kanalının ismi türkçemiydi senin türkçeyse ismini değiştir. Profilinden öyle bir kanala ulaştım.. Unutmadan genelde bu tarz kelimeler yazdığı videolar çoğunlukla uçmuş

Son düzenleme:
çattık ya allahın manyağı işi gücü yok herhalde :D

---------- Spam Engelliyici 05:22 ---------- Önceki Mesaj 05:19 ----------

2 yıla yakın süredir açık bir kanalı var gördügüm kadarıyla da kategorideki videolara ilgisi var.. Bu bot falan değil bilinçli yt kullanıcısına benziyor biraz ilgi alanıyla alakalı küçük bir blog tarzı sayfasıda var sanırım öyle bir yere ulaştım :) @Quasar^^ Ayrıca kanalının ismi türkçemiydi senin türkçeyse ismini değiştir. Profilinden öyle bir kanala ulaştım.. Unutmadan genelde bu tarz kelimeler yazdığı videolar çoğunlukla uçmuş

Türkçe değildi hocam

Karşındaki bir youtuber değil bir yt kullanıcısı. Yani videolarını gerçekten beğenmemiş ve yüklediğin videoda video sahibinin telif hakkını ihlal ettiğini düşündüğü için videolarını şikayet etmiş. Biraz terbiyesizce küfür ederek belirtmiş bunu da. Geçmiş olsun hocam şanssız bir anına denk gelmiş.

tam küfür edilecek tip.
o kimki başkasının telif hakkını koruyo :D

o değilde bir kişinin bildirimiyle mi kapanıyor kanallar :S
eğer öyleyse vay halimize..

bu arada resimdeki kişinin adını gizle bence.. niye dersen, kullanıcı ismini ve yorumunu aratınca çıkan sonuçlardan
içeriğin aşağı yukarı ortaya çıkıyor..

Son düzenleme:
Yapabileceğiniz pek bir şey yok malesef forum üyesi olduğunu ıspatlarsanız forumdan banlanır kanıtları yöneticilere gönderirsiniz bu gibi durumlarda konuda açıkça belirtmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri