FlaminMedia Youtube Network

FlaminMedia

Kayıtlı Üye
Web sitesi
flaminmedia.com
Biz bu ürün, programlama, finansman , çapraz promosyon , ortak yönetimi , dijital haklar yönetimi , para kazanma / satış ve / veya seyirci geliştirme gibi alanlarda yardım sunuyoruz . Bizim asıl amacımız daha fazla gelir elde etmenizdir..

Sözleşme : Her zaman ortaklıktan vazgeçebilir ve tekrar bize katılabilirsiniz. ( Sadece bize 30 gün önceden haber vermeniz gerekir ) .

Tam sahiplik : Kendi kanalınızla ve içeriğinize sahipsiniz ve biz sizin teknoloji partneriniziz. Kanalınız üzerinde kontrolu almıyoruz.

Bağlı DEĞİL Yönetilen : Telif hakkı sorunu olmayan her kanalı Managed olarak kabul ediyoruz. Bizim partnerlerimiz affiliated olmayacak .

Videobar : YouTube'daki videolarınızdan benzersiz tekniğimizle daha fazla izlenim almasını sağlıyoruz.

Record Etiketler : Birçok müzik birliği anlaşma imzaladı bizimle ve sizler bunları kullanabileceksiniz.

Eğer kayıt olursanız size YouTube üzerinden rehberlik edecek ve bir strateji rehberi çıkartıp yardımcı olacağız.

10,000 takipçiye kadar %60 alırsınız.
10,000-100,000 takipçi arası %70 alırsınız.
100,000 üstü takipçi için %80 alırsınız.

Ama kanaliniza gore degisir, kesintiler hakkinda konusabiliriz

Flamin' Media!

En iyi dileklerimle , JD

Janis Dzenis
[email protected]

We offer assistance in areas such as product, programming, funding, cross-promotion, partner management, digital rights management, monetisation/sales and/or audience development. Our main goal is let You earn more revenue

No lock-in contract: You can cancel your partnership at any time, and join us again at anytime. (just give us 30 days notice).

Full Ownership: You own your channel and content, and we are your technology partner. We take no control over your channel.

Managed NOT affiliate: We accept every channel as Managed if it has no copyright issues. None of our partners will be an affiliated channel

Videobar: Get more watch time to your videos by using our Videobar, unique on YouTube!

Record Labels: Many record labels signed with us, and we negotiated access to professional music for you!

When you are signed into our network, We give you personal attention, a strategy guide to guide you through YouTube and much more.

Flamin' Media!

60% for less than 10,000 subscribers
70% for 10,000-100,000 subscribers
80% for 100,000+ subscribers

But it depends on channel, so we can discuss per case basis

Best wishes, JD

Janis Dzenis
[email protected]

Good Luck bro

Aylık kesinti ne kadar acaba bu partnerde arkadaşlar? İngilizceniz iyiyse bir sorarmısınız

Good Luck bro

Aylık kesinti ne kadar acaba bu partnerde arkadaşlar? İngilizceniz iyiyse bir sorarmısınız

60% for less than 10,000 subscribers (10K Aboneye kadar olanlarda 100/40)
70% for 10,000-100,000 subscribers (10K-100K Aboneye arasi olanlarda 100/30)
80% for 100,000+ subscribers (100K Aboneden fazla olanlarda 100/20)

Sanirim anlasilmistir.

Sanirim anlasilmistir.

%60 mi kesiyorlar hocam anlamadım yoksa %40 mi kesiyor

Sanirim anlasilmistir.

Serkan abi bu eleman diyorki topluluk ihtari olan kanallari partnere sokabiliyormus. Ne kadar dogrudur? Benim kanalda 1 topluluk ihtari var bi ucak sirketi yuzunden, adsenseden adam akilli kazanamiyorum desem yeridir. Gunde en az 50k izlenim var ve tek kanal. Bunlara girsem bi faydasi olur mu ki, artis olur mu gelirimde?

bir sürü türk altbayi varken ben niye yabancı birinin himayesine gireyim ki
konu baltalama değildir. ingilizce bilen var bilmeyen var.

Sanirim anlasilmistir.

Çok alıyormuş be abi :) Teşekkür ederim 1 kanal ile başvurayım arkadaşa belki istediği aboneleri tuttururuz, sonuçta telif filan sorun olmaz diyor adam :D

Serkan abi bu eleman diyorki topluluk ihtari olan kanallari partnere sokabiliyormus. Ne kadar dogrudur? Benim kanalda 1 topluluk ihtari var bi ucak sirketi yuzunden, adsenseden adam akilli kazanamiyorum desem yeridir. Gunde en az 50k izlenim var ve tek kanal. Bunlara girsem bi faydasi olur mu ki, artis olur mu gelirimde?
Kendisi yaptigimiz gorusmede Topluluk ihtari olan kanallari Partnerlige alabildiklerini belirtti.Uygun kanallariniz varsa bi deneyin gercekden mumkunmu degilmi o zaman anlariz..

Kendisi yaptigimiz gorusmede Topluluk ihtari olan kanallari Partnerlige alabildiklerini belirtti.Uygun kanallariniz varsa bi deneyin gercekden mumkunmu degilmi o zaman anlariz..

Banada soyledi zaten, ama %40 kesinti yapiyolar orasi var. Adsense ile ayni kazanacaksam riske atmanin geregi yok. 2 bin lira kazanip 800 lirasini partnere bayilasim gelmiyor hic. Fazla kazandirir mi onu bilmiyorum, elemana kanal linkini verdim paso gir networka diyip duruyor. Bunlarin reklam pazarlamacilarida yokmus yanliz. Youtube ne yayinliyosa aynilarini yayinliyolarmis. Simdi bu sekilde dusunursek gelirim adsense ile ayni olmaz mi benim? O durumda bunlara fazladan %20 bosyere vermis olurum gibi geliyor

Banada soyledi zaten, ama %40 kesinti yapiyolar orasi var. Adsense ile ayni kazanacaksam riske atmanin geregi yok. 2 bin lira kazanip 800 lirasini partnere bayilasim gelmiyor hic. Fazla kazandirir mi onu bilmiyorum, elemana kanal linkini verdim paso gir networka diyip duruyor. Bunlarin reklam pazarlamacilarida yokmus yanliz. Youtube ne yayinliyosa aynilarini yayinliyolarmis. Simdi bu sekilde dusunursek gelirim adsense ile ayni olmaz mi benim? O durumda bunlara fazladan %20 bosyere vermis olurum gibi geliyor
Tabiki dediklerin mantikli enine boyuna dusunmek lazim.Ustelik artisi eksisi ne bilmiyoruz.Kendisi konu acmayi kendi networkunu duyurmayi talep etti bizden,bizde izin verdik tabiki ayrimiz gayrimiz yok kimseye.

Denemek yada denememek kendi insiyatifinizde.

@FlaminMedia Minimum Amount?

Ekleme: Minimum ödeme 1 dolarmış arkadaşlar bilginize

Bir sen eksiktin...

Sende geldin tam oldu, süper oldu :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri