Flappy bird rekorunuz kaç arkadaslar

ugs9305

Yasaklanmış
Ekli dosyayı görüntüle 1042

Ben 200 yapabildim anca ilk başladığımda çok iyi değildi sonra oyun çok güzel oluyor ilk yüzde 1 içindeyim best score de siz kaç yapabildiniz çok hassas bi oyun bakalım 200 u geçebilcezmi mesela Düşünsenize 1 inci olsan 7 milyon skorunu kaydeden oyuncu var 1 incinin dev resmi görünüyo yt flaap bird kanalı açıp linkine resmi koysan 7 milyon gorcek ama 1 inci lik için 600 700 yapmak lazimdir

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

72 ama hiç uğraşmadım ve hiç sinirlenmedim. Kolay bir oyun aslında bu kadar sıkıntı almanıza ne gerek var anlamadım :D (Size söylemiyorum genel hocam)

bu oyunu oynamayın beyler çok sinir bozucu ......telefonunzu felan kırarsınız ...çarparsınzı bii yerlere kafanızı

72 ama hiç uğraşmadım ve hiç sinirlenmedim. Kolay bir oyun aslında bu kadar sıkıntı almanıza ne gerek var anlamadım :D (Size söylemiyorum genel hocam)

Sinir edici oyun diyorlar bence değil oynayamayanlar sinirleniuo heralde sadece güzel oyun bence

73 yaptım bi kere :)

mobil cihazımdan gönderildi, yazım yanlışları olabilir.

bu oyunu oynamayın beyler çok sinir bozucu ......telefonunzu felan kırarsınız ...çarparsınzı bii yerlere kafanızı

Usta yok bea alisinca çok güzel oyun xd:D

Usta yok bea alisinca çok güzel oyun xd:D

5 dk oynadım 1.yi geçemedim kafayı yicek oldum hemen bıraktım bi baktım ki internette sinir krizleri geçirlenler varmış bu oyun yüzünden

157 gerçeği, ama zaten flappy bird hilesi ile 999 yaptım daha önce yani :D High score kısmında 999 göstermek iş değil.

ben böyle oyun görmedim adamı kendinden başka bir kişiliğe sürüklüyen asabi kılan çıkaran hangi ruh hali ile yaptı merak ediyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri