FLAŞ ! ünlem sorunu % 90 [ÇÖZÜLDÜ ]

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

cemocan03

Kayıtlı Üye
Değerli arkadaşlar öncelikle Bulduğum yöntem sizi youtubenin karalistesinden % 50-60 kurtarıyor.biz nasıl ki sevmediğimiz insanlar aradıgında rahatsız ettiğinde o kişinin numarasınıda kara listeye alıyorsak bizde spam yaptıgmız için youtube bizi kara listeye alıyor.

Şimdi öncelikle video atacagınız kanalın para kazanmasını tamamen kapatın bütün videoları.. ve ekran kayıt programıyla ekranda photoshop,resım paıntte karalamalar aklınıza ne gelıyorsa 15-16 dakıka uzunnlugunda cekın ve kayıt edin.en kullanışlı ve en basit ekran kayıt programını konu altında verdim…

Ve daha önceden ünlem yemiş kanalınıza bu videoları yükleyin ki.kara listeye alındıgınız için özgün videonuzada ünlem gelecektir. Ve youtube sizden kanıt istediğinde masa üstünüzün görüntüsünü nasıl yaptıgınızı youtube kanalınızın ismini barındırdıgı bir ekran görüntüsü ne istiyorsa yollayın.. ve aşağı yukarı 5-6 tane uzun uzun videoları bu şekilde yükleyin ve kanıtlarını youtubeye gönderip para kazanmalarını acın . ondan sonra spama devam edin ve bana da dua edin : ))) … ben 4 video yukleyıp kanıtlayarak ünlem yemıs kanalımdakı videoların para kazanmasını açtım. Ve sabahtan beridir belki 100 tane video yükledim sorun yok Rabbim’e şükürler olsun…isteyen oldugu halde bu gunku yukleme goruntulerınıde paylasabılırım

Ekran kayıt Programı : Freez Screen Video Capture ndir - Gezginler

Like like like , sağolasın hocam :) Yeni kanallarda o yüzden hata almıyoruz demekki.

Güzel yöntemmiş. Alkışlıyorum sizi.

Kardeşim o kanıt yerinin örneğini koyarmısınız Türkçe mi yazıyorsun ne yazıyorsun ?

arkadaslar dedıgım gibi sabah 4 video kanıtlayıp gonderdım ve suanda 100 un uzerınde vıdeo yukledım sorunsuz anında dolarlar yandı ısteyene konuda da dedıım gıbı kanıt gosterırım bugunkı vıdeolara daır

---------- Mesaj saat 15:15:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:14:43 civarında gönderildi. ----------

Güzel yöntemmiş. Alkışlıyorum sizi.

saol kardesım

---------- Mesaj saat 15:15:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:15:06 civarında gönderildi. ----------

Kardeşim o kanıt yerinin örneğini koyarmısınız Türkçe mi yazıyorsun ne yazıyorsun ?

hocam zaten youtube sıze maıl atıyor ve kanıtları gnderın dıyor

arkadaslar dedıgım gibi sabah 4 video kanıtlayıp gonderdım ve suanda 100 un uzerınde vıdeo yukledım sorunsuz anında dolarlar yandı ısteyene konuda da dedıım gıbı kanıt gosterırım bugunkı vıdeolara daır

---------- Mesaj saat 15:15:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:14:43 civarında gönderildi. ----------

saol kardesım

---------- Mesaj saat 15:15:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:15:06 civarında gönderildi. ----------

hocam zaten youtube sıze maıl atıyor ve kanıtları gnderın dıyor

Kanıta ne yazıyoruz örnek var mı bir resim koysan ??

teşekkürler hocam onca kanal için zahmetli olacak ama başka çare yok gibi

hocam elimde yazın kendım cektıgım dugun vıdeoları var :D onu yuklesem olurmu acaba ?

Aynisini webscrpti hocam videoyap botu konusunda soylemisti usenip deneyememistim artik denerim :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya bunuda denedim ben bir tane kanıtladım sonra gene yükleyince ünlem geldi dedim olmadı heralde. 4-5 keremi kanıtlamak gerekiyormuş demekki. Çok sağol kardeşim allah senden razı olsun :)

Denemeden hemen heyecan yapmayalım 3-5 kişi daha olumlu sonuç alırsa tamamdır

Birde ekran görüntüsünü felan nereden yolladın hocam. İtiraz yerine gelince sadece metin yazılıyor. Oraya hızlıresim.com linki felanmı yapıştırdın bunuda anlatırsan sevinirim.

denemeye değer beyler :D herkes sonucunu yazsın buraya. Galiba biz TÜRKLER OLARAK GENE YOUTUBE YE kafa tutacaz :D

Arkadaslar konunun altina bugunku attigim videolarin resimlerini koyuyorum bakabilirisnz kanalim eski kanaldi

benim saatlerce emek vererek hazırladığım videolara bile ünlem gelirken sen olayı çözdüğünü mü söylüyorsun? şu an belki gelmez ama emin ol 1 hafta içinde gene ünlem gelecektir. tecrübeyle sabittir. şevkinizi kırmış gibi oldum ama bunlar gerçekler.

bir de bu kadar kişi aynı yöntemle videoyu ispat etmeye çalışacak, Youtube bundan kıllanmayacak :) devam edin böyle, youtube kuralları daha da ağırlaştırıyor böyle hilekarlıklar denediğiniz sürece.

Her kanalımıza ispat yapacaksak işimiz var :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri