Flash Game Sektörüne Adım Attım

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar
[MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocam peki bu işlerde kazanç durumu nedir böyle bir site çok azda olsa getiri verirmi bende açmayı düşünüyorum

Bildiğim harika bir sistem var.Yazılım + tema + domain toplamda 100$ geliyor.Sistem harika 14,15 tane siteden otomatik oyunları çekiyor, isterseniz her hangi bir dilde çeviri yapıyor.Zamanım olmadı bir domain bulsam güzel adım atacağım.İngilizce içerikde oyun kategorisinde hala güzel paralar var.

Hocam flash değilde bu emulator oyunlarını online oynatan siteler var super nintendo , mame , nes, gba ,sega , playstation vs.. Nesbox denen bir sistem kullanıyorlar.O tarz bişey yaparsan zengin olursun ben scripti kurdum bir türlü beceremedim.

Örnek site : atarisalon.com

Site güzel fakat yabancı ülkedeki kişilere hitap ettiğiniz için Türk lokasyon sıkıntı çıkarabilir.

Bildiğim harika bir sistem var.Yazılım + tema + domain toplamda 100$ geliyor.Sistem harika 14,15 tane siteden otomatik oyunları çekiyor, isterseniz her hangi bir dilde çeviri yapıyor.Zamanım olmadı bir domain bulsam güzel adım atacağım.İngilizce içerikde oyun kategorisinde hala güzel paralar var.
ben daha ucuzuna hallettim ...3te biri fiyatına hallediliyor.size önerilen fiyatta fazlaymış.

Bende fazla anlamam fakat site güzel, ama ben olsam game kategorisine yönelmezdim yıllar önceden sırayı kapan kaptı örnek : kral oyun gibi vs. başka kategorilere yönelmelisin bence ama tabii tutmaz diye birşey yok, sadece sabır gerektirir. Uğraşırsanız ileride görürsünüz karşılığını dediğim gibi bu işlerde tek gereken şey düzenli çalışma ve sabır.

Sabır cennetin anahtarıdır.

hocam anasayfayı biraz daha oyun thumbnailleri ile zenginleştirin.

Yabancı içerikli sitelerin tutma ihtimali hayli fazla ve kazanç oranları Türkçe sitelere göre çok iyi.

Tek sıkıntı oluyor oda bildiğiniz gibi yabancı içerik yazmak. Eğer bunun üstesinden gelirseniz siteniz emin adımlarla başarı grafiği çizeceğinden emin olabilirsiniz.

Allah utandırmasın, bol kazançlar dilerim.

ben daha ucuzuna hallettim ...3te biri fiyatına hallediliyor.size önerilen fiyatta fazlaymış.

myarcadeplugin çok daha profesyonel sistemdir seo vs. olarak karşılaştırma bile yapamazsınız bu arada keywordsunuzu kısaltın, 2 gün sonra sitem indexlenmiyo dersiniz bu şekilde webspam yersiniz

<meta name="keywords" itemprop="keywords" content="flash,free,game,games,hd,lifting,online,play,shark,1 player,aircraft games,all games,boss,epic,fighter,action games,sport games,awesome,conquest,fighting games,death,valley,thinking games,bazooka,juicy,2015,fighters,king,green,subject,test,funny games,family,rush,strategy games,frozen,islands,asgard story,flash games,addicting online games,webgames,browser online games,timekiller,timewaster,wii games,arcade 80\'s games,racing arcade games,action adventure video games,action shooting games,fun action games,online logic games,fun adventure games,online rpg adventure games,point and click adventure games,point and click games,adventure rpg games,strategy flash games,walkthrough,3d games,kids games,alpha force,gun game redux,2 players,gun,rapid,bumper,run,puzzle games,candy,deluxe,shooter,hunter,spooky,knight,mighty,bike,challenge,sports,binding,isaac,the,blocks,mine,escape,mad,scientist,workshop" />

iyi kazançlar

Bende fazla anlamam fakat site güzel, ama ben olsam game kategorisine yönelmezdim yıllar önceden sırayı kapan kaptı örnek : kral oyun gibi vs. başka kategorilere yönelmelisin bence ama tabii tutmaz diye birşey yok, sadece sabır gerektirir. Uğraşırsanız ileride görürsünüz karşılığını dediğim gibi bu işlerde tek gereken şey düzenli çalışma ve sabır.

Sabır cennetin anahtarıdır.

hocam zamanında oyunlar1 sandboxa düştü yani ban yedi millet ayaklandı bende oyunlar1i.com diye domain aldım ilk sayfaya çıktım ilk 5 de sürekli yer değişiyorduk 4 siteyle baktım güzel hit geliyor mistikoyun.com domainini regledim heyecandan önceden biri kaydetmişmi domain banlımı bakmadım 301 çekince hem elimdekinden oldum hemde marka olacağım derken banlı domaine sahip oldum sırayı kimse kapmadı yani o sitelerin sahipleri köşeye para atmasalar sürekli hayatları riskte tek geçim kaynakları oysa tabi

---------- Spam Engelliyici 15:23 ---------- Önceki Mesaj 15:21 ----------

myarcadeplugin çok daha profesyonel sistemdir seo vs. olarak karşılaştırma bile yapamazsınız bu arada keywordsunuzu kısaltın, 2 gün sonra sitem indexlenmiyo dersiniz bu şekilde webspam yersiniz

iyi kazançlar

+1 arkadaş haklı

düz oyun eklemeyinde eklerkende 5 6 cümleyle açıklamaları olursa google açısından daha iyi olur. hayırlı olsun bu arada

ve son olarak ekleme yapıyım işi bilmediğin sürece hit sağlayamazsın direk botla oyun eklemişsin olduğu gibi çok yanlış google şu anda sürekli algoritma değiştiriyo iyi bi hit sağlamak istiyosan oyunları karşı siteden olduğu gibi ekleme

Hayırlı olsun , Allah bol kazançlar nasip etsin inşallah.

niye hep bu tema ? doynetin deglmi ...seo ya uygunmuki.. yani baya eski bi tema :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri