Flash Oyun Sitesine Yatırım Yapılırmı

egva06

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar yazın tamamen boş kalacağım bir yandan youtube ile uğraşırken bir yandan da web site işleriyle meşgul olmak istiyorum daha önce hiç web siteleriyle uğraşmadım yavaşdan o sektöre de girmek istiyorum yaptığım araştırmalara göre çoğu kişi flash oyun sitesine yatırım yapılmalı diyor sizce nasıldır bu sektör veya bu olmaz derseniz hangi sektörlere yatırım yapılmalı ?

seo çalışması yapmayı bilmiyorsan hacklink backlink vs gibi ekstralara girmezsen ben düz site açıp oyun atacam diyorsan hiç değmez rekabet yüksek :)

seo çalışması yapmayı bilmiyorsan hacklink backlink vs gibi ekstralara girmezsen ben düz site açıp oyun atacam diyorsan hiç değmez rekabet yüksek :)

hocam seo yapmayı bilmiyorum ufaktan öğreneceğim yeterli gelmezse ücreti ile sağlam kişilere yaptırırım amacım yatırım yapmak zaten sadece ben hangi sektöre yatırım yapılmalı onu araştırıyorum

Piyasada bu kadar usta SEO uzmanlarının ve işini bilenlerin 3-4 tane oyun sitesi varken tutmaz kardeşim boşa girme bence. Zamanında oyun sitesi açmış kişi olarak söylüyorum hiç seo falan uğraşmadım günlük 3-4 tekil hit geliyordu o derece yani.

Hocam güzel bir facebook sayfası açıp çocukların ilgisini çekin hani fenerliysen begen galatasaraylıysan paylaş vs. vs. bir süre sonra reklama ihtiyacın kalmayacaktır. Sayfan 100 200 bin like seviyelerine ulaştıgında zaten yattığın yerden kazanırsın.

maliyeti biraz fazla birde rakip çok maliyet niye fazla dersen sanırım adsense hesabına tanımlıyacaksın ve reklam koyacaksın google'ın bunu kabul etmesi için içeriklerin senin sunucuda ve özgün olması lazım bunun içinde sağlam bi sunucu alman lazım ve oyunları kendi sunucuna atman lazım zahmetli iş biraz uğraşmazsan kazanamazsın bende o niyetle açtım oyun sitesi uğraşamıyorum 600 üzeri oyun var 5 ay oluyor açılalı ama adsense kabul etmiyor içerikler benim sunucuda değil diye.

Paran yoksa çok yanlış kategori. Alt Kategorileri zorlayabilirsin ama örnek oyun kelimesi yerine candy crash saga kelimesi gibi. .çok uçuk planlarım var ama oyun sektörü gerçekten maliyet ister. 2005 ile 2011 yılları arasında aktif olarak ilk sayfalara çıkmış biri olarak söylüyorum geçen sene alt Kelimelerde bile zorlandım. (Para yatirmadim)

mobil mesaj

Paran yoksa çok yanlış kategori. Alt Kategorileri zorlayabilirsin ama örnek oyun kelimesi yerine candy crash saga kelimesi gibi. .çok uçuk planlarım var ama oyun sektörü gerçekten maliyet ister. 2005 ile 2011 yılları arasında aktif olarak ilk sayfalara çıkmış biri olarak söylüyorum geçen sene alt Kelimelerde bile zorlandım. (Para yatirmadim)

mobil mesaj

hocam skype adresiniz varsa özelden iletirmisiniz sizinle bu konuda konusmak isterim

haber sitesi işinde google news e girersen parayı vurursun başka çaresi yok. Ama Google news e de kayıt olmak çok zor.

haber sitesi açmak daha mantıklı geliyor bana :)

Haber sitesi yada oyun sitesi arasında seçim yapacaksan kesinlikle oyunu seç çünkü news kaydı büyük ihtimal zaten alamayacaksınız :) haberlerle alakalı sonuçlarda news kayıutlı siteler ilk sonuçları kapıyor zaten birşey yapmalarına gerek yok alternatif oalrak siz tatil sitesi açmayı düşünün. derim veya araç kiralama sitesi gibi birşey olabilir.

Amacım afişe etmek değil arkadaş sormuş vericeğim örneklerle zihnindeki bulanıklığı bir nebze giderebilirim, benimde başından beri yapmak istediğim birşeydi peki sitenin en iyi reklamı nasıl yapılır tabiki gine kendi youtube sayfanda yapıcaksın..
Örnek; Free Online Games bu adamın sitesi
ArcadeGo.com - YouTube buda o siteye bağlı youtube kanalı
hem youtube den kazanıyor hem kanalını tanıtıyor hemde sitesinden kazanıyor 3 bucuk milyon izlenme videolarıda var 500 bin izlenenlerde var bu adamın tekniği her türlü döndürür kendisini tahminim aylık kazancı bu adamın 10 bin tl nin üzerinde..

Bence Türkiye hakkında tatil yöreleriyle ilgili Rusca almanca ve türkçe makale yazdırıp bir site aç hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri