Flash TV'de Satılan iXperia X8 Telefon İncelemesi

muhabbet çok sağlam yalnız:D

Son düzenleme:
malesef bunlara kanıp alanlar var hala .

Çinden getirilen replikalar bile bunlardan daha başarılı. 256 MB ramli 512 MB hafızalı telefonları S5 ile yarıştırıyorlar :D

Ben bu telefonları satan adamdan bıktım uydu kanallarında bir film bir şarkı izleyemıyoruz bunun yüzünden Ikıde bır cıkıyor şu sate şu dakıkaya özel işadamı telefonu denızın ortasınde ne var karakoyunun kaç bacağı var Herif tv ye kene gibi yapıştı Günde 15 saat çalışıyorum iş yerınde zaman olduğunda Türksatta film izleyelım arabesk dınleyeyım dıyoruz bu herif ikide bir çıkıyor Buna kaynamaktan bir gün çarpılcam ağızım burnum yamulcak

Ben bu telefonları satan adamdan bıktım uydu kanallarında bir film bir şarkı izleyemıyoruz bunun yüzünden Ikıde bır cıkıyor şu sate şu dakıkaya özel işadamı telefonu denızın ortasınde ne var karakoyunun kaç bacağı var Herif tv ye kene gibi yapıştı Günde 15 saat çalışıyorum iş yerınde zaman olduğunda Türksatta film izleyelım arabesk dınleyeyım dıyoruz bu herif ikide bir çıkıyor Buna kaynamaktan bir gün çarpılcam ağızım burnum yamulcak

favorim hırsız eve girdiğinde neyi çalmaz:D

favorim hırsız eve girdiğinde neyi çalmaz:D

radyo seymen var birde

arabanın deposu fullsu dolu gibi sorular , deli oluyorum devlet bunlara neden izin veriyo üç beş kendi adamları arıyıp saçma sapan cevaplar veriyolar,düşerse üç beş keklik bize yeter hesabı

o telefona 200 lira vereceğime balderesi karakovan balından 7 değil 8 değil 9 hiç değil tam 10 kavanoz bal alır mis gibi yerim:D

Namı diğer T.A.A Teknolojiye atarlanan adam :) webtekno sitesinin bir çalışanı :)

Hahahahah müthiş incelemiş arkadaş parasını çıkartır reklamlardan :D :D

gece izledim bunu, herif 10 numara iş yapıyor. twitter'ını da takibe aldım :D (daha önceki videolarını da izlemiştim bu videoyla gözüme girdi :D )

duygularıma tercuman olmuş :) altta da alan kişilerin nasıl olduğunu belirten yer de koptum zaten :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri